- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.221
Progesteronla ilgili bilgim yok canim. Betanin da artisi onemli tekrar ne zman kan vereceksinUmarım ta kan testi verdim beta 30 çıktı progesteronda 11 normal mi acaba
Oo bugün bereketli gün hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahUmarım ta kan testi verdim beta 30 çıktı progesteronda 11 normal mi acaba
Cnm yaşın geçkinse ve ilk çocuksa doktora git bnce
Artık kolay hamile kalınmıyor (gerçi kalan kalıyorda)
Hormonlar, yedıklerımızdenmidir nedir kimyasallar da çoğaldı
Evet cnm ilk çocuk olacak. Yaş 30. Gittim doktora aslında herşey normal dedi yumurtalıkların falan da iyi. Ama isterseniz rahim filmi sperm testi istedi. Bende diyorum erken değil mi bu testler için? Yoksa artık böyle mi oldu?Cnm yaşın geçkinse ve ilk çocuksa doktora git bnce
Artık kolay hamile kalınmıyor (gerçi kalan kalıyorda)
Hormonlar, yedıklerımızdenmidir nedir kimyasallar da çoğaldı
Amin inşallah canımAmin canım Allah isteyen herkese versin inşallah. Güzel yükselir umarım değerler de
Evet doktorda geç döllenme olmuş olabilir dedi cumartesi bi daha test vereceğimCnm batın 5 martmış
Geçmi yumurtladın
Geç döllenme olmuş
Tebrik ederim bu arada
Teşekkür ederim canım benim amin inşallahOoohhh maşallahne güzel bir topik oluyor, sağlıkla gelsin bebişin
Muayene oldum herşey yolunda dedi fakat isterseniz rahim filmi sperm testi falan yapalım dedi. Erken mü diye dişünüyorum bunlar için çünkü eşimde hemen karşı çıktı yani bu kadar erken neden istedi diye. Acaba başka doktorada mı muayene olsam diye düşünüyorum.Hiç muayene olmadıysan bence git derim.
Cumartesi vereceğim inşallah sağlıkla artarProgesteronla ilgili bilgim yok canim. Betanin da artisi onemli tekrar ne zman kan vereceksin
Ne kdr zamandır denıyorsunEvet cnm ilk çocuk olacak. Yaş 30. Gittim doktora aslında herşey normal dedi yumurtalıkların falan da iyi. Ama isterseniz rahim filmi sperm testi istedi. Bende diyorum erken değil mi bu testler için? Yoksa artık böyle mi oldu?
Hadi bakim yapacamÇikar elbette ben dört gün kala yaptircsm düşün :)
Kimisinde çıkıyor kimisinde çıkmıyorMerhaba kızlar; bata 6 gün varken erken gebelik testinde çıkar mı?
Beni de haberdar etHadi bakim yapacam
Ben olmuştum bende herşey yolundaydı. Tesadüfen sperm testi verdik 6 ay sonra. Sperm yavaşlığı çıktı. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi derim. Tabi yine de sen bilirsinMuayene oldum herşey yolunda dedi fakat isterseniz rahim filmi sperm testi falan yapalım dedi. Erken mü diye dişünüyorum bunlar için çünkü eşimde hemen karşı çıktı yani bu kadar erken neden istedi diye. Acaba başka doktorada mı muayene olsam diye düşünüyorum.
Çikar heralde erken geb testleri ile onlarda 6gün evvelsinden başiyorMerhaba kızlar; bata 6 gün varken erken gebelik testinde çıkar mı?
Cnm alttakınde çizgi gözüküyor ama üsttekin de göremedimKizlar ustteki dun sabah alttaki simdi. Koyulasma var mi sizce?
Ustteki cizgi silinmis sanki canim durdukca ben de anlamadim onun da ilk hali soyleydi aslndaCnm alttakınde çizgi gözüküyor ama üsttekin de göremedim
Ama hamiş sin bnce var
Yarın sabah yapıcan mı?
Kan verırsen çok düşük çıkar, çok silik çunku
Koyulaşma takip et baby
AyipettinCnm alttakınde çizgi gözüküyor ama üsttekin de göremedim
Ama hamiş sin bnce var
Yarın sabah yapıcan mı?
Kan verırsen çok düşük çıkar, çok silik çunku
Koyulaşma takip et baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?