- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #6.001
Evet çatlamışKızlar dün pik mi ve bugun çatlamış mı ?
Benimde 32 çıktı diğer sonuçlarım da çıksın öyle gideceğim hastaneye. En kısa zamanda Rabbim kucağımızı doldursun inşallahKaç aydır deniyorsunuz siz
Bata kaç gun var cnmAy inşallah vardır 3 yıldır bekliyorum eşimden gizli yapıyorum artık üzülmesin diye benim de olsun inşallah isteyen herkesin de olur
inan olacağı varsa oluyor zaten kac aydır eve paket ürün sokmuyorum kola cips hiç tüketmiyoruz hep meyve sebze ağırlıklı tüketiyoruz ama nasip galibabende 30 yaş altındkilere hiç takmayın diyorum doktorun dediği sabır bir dendk olmadı hemen vazgeçmek yok dedi ve birazda sğlıklı beslenme ve en öenmlisi stres yapmamak sonrası Allahın takdiri
hayırlısı arkadaşım Allahın izniyle vakti gelince olacakinan olacağı varsa oluyor zaten kac aydır eve paket ürün sokmuyorum kola cips hiç tüketmiyoruz hep meyve sebze ağırlıklı tüketiyoruz ama nasip galiba
Bata kaç gun var cnm
Bide testin markası ney
Eğer artimed se yanlış verıyor sonucu
Ben heyecandan 2 gun kala başladım. Bugün direk yaptım. Aslında beklememiz gerekiyor 1 gun geçmesin hiç değilse ama bekleyemedimKizlar reglme 8gün kaldı test yapmaya kaçgün kala başliyorsunuz
Cnm inşallah vardırDaha iki gün var arkadaşım da artimed ile silik çizgi çıktığında öğrenmişti o yüzden rica ettim kendi aldı bana da şuan stres oldum
Cnm inşallah vardır
Fakat artimed yalancı pozitif burda çook çıkardı
Baska Bi test al mutlaka
Erken gebelik testi almaBaşka Birtane daha almalıyım. Önerdiğin bir marka var mı peki
Gerçekten böyle olması bile psikolojimi bozuyorinan olacağı varsa oluyor zaten kac aydır eve paket ürün sokmuyorum kola cips hiç tüketmiyoruz hep meyve sebze ağırlıklı tüketiyoruz ama nasip galiba
Tamamdir çok teşekkür ederimErken gebelik testi alma
Laboquik kaset test al bnce
iğne olduktan 24 36 saat sonra çatlama olacağı için bence ertesi gününden saymaya başlaKızlar iğne olanlar iğne gününü sayıcazmı?
Bn iğneyi sabah oldum
O günü sayıyım mı?
Herşeyin başı sitres canım sitres olmasa belki kendiliğinden olacak ama insan sitres yapmadan edemiyorGerçekten böyle olması bile psikolojimi bozuyorcipsler yemek istiyorum yani
tadını bile unuttum desem yeridirGerçekten böyle olması bile psikolojimi bozuyorcipsler yemek istiyorum yani
Bana muayene falan yapmadı kan tahlili tek yaptılarbeni alttan da muayene etmişlerdi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benimbizde özledik canım bende hiç girmedim moral bozukluğu vardı üzerimde hala geziyoruz topik topik deprem hepimizin psikolojısını bozdu gecen ay ümitliydim olmadı bu ayda saldım bişey cıkmaz bende adeti bekliyorum ona göre ramazan öncesi tekrar doktora gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?