💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Gözle görülüyor ama fotoda neredeyse yk gibi bilemedim zaten 2 gün var daha merak çok kötü bir duygu

Eklentiler

• 20230309_132834.jpg
    167,3 KB · Görüntüleme: 101
nasılsın canım bende uzun zamandır girmiyordum senide pek görmedim merak ediyordum
İyi kuzum çok şükür dayımların evi tek katlıydı orda kaldık 15 gün. Sonro oraya agır hasar verdiler hepsini aldık bizim eve geldik baya kalabalıktık 3 gün oluyor gitti herkes anneme. Stresten bebek işi olmadı yinede takipteyip ama yunurta felan büyüyüp çatlamıyor bu psikoloji ile kalmadı heralde yumurta adet olim gidecem doktora. Sende ne var ne yok kuzum hamile degilsin galiba çok özledim hepinizi

Benimde 32 çıktı diğer sonuçlarım da çıksın öyle gideceğim hastaneye. En kısa zamanda Rabbim kucağımızı doldursun inşallah Kaç aydır deniyorsunuz siz

bizde özledik canım bende hiç girmedim moral bozukluğu vardı üzerimde hala geziyoruz topik topik deprem hepimizin psikolojısını bozdu gecen ay ümitliydim olmadı bu ayda saldım bişey cıkmaz bende adeti bekliyorum ona göre ramazan öncesi tekrar doktora gideyim diyorum

Kızlar dün pik mi ve bugun çatlamış mı ?

Eklentiler

• 8CABB417-22BD-43E1-9E1E-B965FA36101E.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 93
yaşımız geciyo diye sabırsızım yoksa inan hiç takmazdım umursamazdım bile ama şuanki durum içinde olmuyor
bende 30 yaş altındkilere hiç takmayın diyorum doktorun dediği sabır bir dendk olmadı hemen vazgeçmek yok dedi ve birazda sğlıklı beslenme ve en öenmlisi stres yapmamak sonrası Allahın takdiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…