💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ay heycanlandım teşekkür ederim içeyim bari inşallah kalırsınız dr haklı çıkar

Merhaba kaç çıktı bende geçen hafta kan verdim benimde Proklatinim yüksek çıktı
43 çıktı canım şimdi danışmanlık aldığım kadında dediğ diirek hamileliği etkiliyor mutlaka ilaç kullanmalısın ve sağlıklı sprem ve yumurta için;
omepa Q10 Omega 3 30 Kapsül (kadın)
omepa Vm 30 Kapsül (erkek)
ocean D3k2 Damla 20 ml (her ikimiz için)
verdi bilginize mutlaka kullanın sağlıklı ve kaliteli yumurta olması çok önemli

5. gün başla günde bir dedi döngüm kısa olduğu için günde iki olursa daha erkene çekebilir yumurtlamayı dedi haftaya kontrole cağırdı
benimde bu aydan ümidim yok adete 5 gün kaldı olursam bende doktora gidecem femara yada klomen isticem bide öyle deniyelim sen klomen kullandın mı yoksa doktor direk femara mı verdi

Hayırlısı olsun kuzum benim yumurtalarda iş yok gibi klomenle bile bir tanesi 28 günde zoraki büyüdü o zamana kadarda zaten yumurta kalitesizleşiyor. Bu ay adet olim tekrar gidecegim zaten bakim ne dicek bu ay kafama göre içtim klomen bakim evde vardı 5 tane şansımı deneyim dedim

nasılsın canım bende uzun zamandır girmiyordum senide pek görmedim merak ediyordum

En son düşük yaptigimda kadinn dogumcum covidden sonra kimyasallarda dusuklerde bariz artis oldugunu soyledi. Aşı olarak ayirt etmedi ama sanirim bir sekilde geciren ya da aşılanan olumsuz olarak etkileniyor. Tabi bunu sonuclarini coook cok sonra gorecegiz okuyacagiz belki de.. Rabbim insallah saglikla hepimize nasip eder

Kızlar bu doğru mu bilginiz var mı

Eklentiler

• 20230309_130453.jpg
    151,6 KB · Görüntüleme: 56
benimde bu aydan ümidim yok adete 5 gün kaldı olursam bende doktora gidecem femara yada klomen isticem bide öyle deniyelim sen klomen kullandın mı yoksa doktor direk femara mı verdi
eylülde klomen kullanmıştım kist olmuştu başka bir doktora gitim femara verdi haftaya kontrole çağrdı bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…