💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Doktora bana aç karınla adetin 3. Günü 7 gibi gel dedi geldim mal gibi bekliyorum hele bir muayene etmesinler bak nasıl kavga çıkarıyorum yeter da git gel bende ki sabır ama çatladı yani
7 gibi mi gel dedi yok artık kendileri 9:00 dan önce gelmiyor sana 7 de gel demek ne alaka yani

Su da sözde erken gebelik testi ama artimed daha net gosterdi. Isaretledigim yerde bisey gördüm dogru yanlış bilemeyecegim. Bu kadar zorlayarak da gebelik cikar mi ortaya bilemedim

Su da sözde erken gebelik testi ama artimed daha net gosterdi. Isaretledigim yerde bisey gördüm dogru yanlış bilemeyecegim. Bu kadar zorlayarak da gebelik cikar mi ortaya bilemedim
İlla hamile yapacaz seni güzellikle olmazsa zorla kardeşim alla alla.
Orada bir çizgi daha var olmak zorunda yani.

Paylaşım yaptığın ikinci fotoda ikisini koyduğun çok net görünüyor

Dun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Cnm çizgi gözüküyor ama sen yarın bi test daha yap
Hemn kan verme
Daha koyulaşsın bakalım

Cnm Bn her zaman dogy pozisyonu ile ilişkiyi bitiriyorum
Eşim hemen geri çekilmiyor
Hiç kıpraşmadan yüzüstü 1 saat yatıyorum
Hiç akmıyor inanki
Zaten spermler hemen kanala doğru yüzmeye başlıyomuş
Duşumuda sabh alırım
Aslında içim hiç rahat değil o sekılde ama

Sabah wcye gtttıgımde az bişey akıyor o kdr

Dun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Gec yumurtlama gormus olabılırsın , batın yarın olmayabılır muhtemelen oyle bıanda sak dıye koyulasmıyor kuzum bende hep oyle bekledım de 9-10-11-gün hep cok sılık gorunmesı zor cızgıler cıktı 12.gün ki bile hala cok silikti , sen kotu dusunme bekle bakalım kanda verme hemen testın varsa ıkı gunde bır test yap daha net bellı olur koyulasma

Hemen kalkinca daha cok çıkıyor sanki ama sabaha kadar kaldigim zamanlarda da illaki çıkıyor benim gözlemim .. bir kismi iceri gidiyor bir kismi atılıyordur bence
Cnm hızlı ve sağlıklı olanlar hemn tüplere doğru yuzuyormuş
Sağlıksız olanlarda orda ölüyor ya da dışarı akıyor

Oh hayat size güzel bende dün sabah kaldırdım mesela çorabını giydirdim diş fırçasını falan ayarladım tam yatağa gidiyordum sessizce gel beni yolcu et diyo gene yakalandım
Kahvaltısız çıkmaz bnım eşim
Kahvaltısı yemeği ütüsü benden ama kalkıpta Bi çorabınıda giysın yanii o kadarda değil

Hadi yaaa.. bunu duyduguma cok sevindim canim ya gercekten cok sagol Cunku dünden bu yana hemen koyulasacak gibi dusundum heralde tekrar silik olunca fazla yukselmeden regli görürüm diye düşünmüştüm

Bebeğim benim de kaset testte daha belirgin duruyo neden bilmiyorum valla beynim durdu artık
Kaset testler daha iyi galiba canim ya. Ben burda arkadaslar surekli kaset test yapinca neden erken gebelik yapmiyorlar diyordum icimden ama simdi anladim. Predictor ile artimedin t1 t2 li olani ayni anda silik gosterdi bana. Yani predictore o kadar parayi bosuna veriyormusum galiba her ay

Bence de öyle ben de güvenemiyorum erken gebeliğe. Kaset test daha iyi gibi dünden bugüne kaset testlerde koyulaşma var bende ama erken gebelik aynı duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…