- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.921
Su da sözde erken gebelik testi ama artimed daha net gosterdi. Isaretledigim yerde bisey gördüm dogru yanlış bilemeyecegim. Bu kadar zorlayarak da gebelik cikar mi ortaya bilemedimİkinci foto çok net gördüm ben
7 gibi mi gel dedi yok artık kendileri 9:00 dan önce gelmiyor sana 7 de gel demek ne alaka yaniDoktora bana aç karınla adetin 3. Günü 7 gibi gel dedi geldim mal gibi bekliyorum hele bir muayene etmesinler bak nasıl kavga çıkarıyorum yeter da git gel bende ki sabır ama çatladı yani
Su da sözde erken gebelik testi ama artimed daha net gosterdi. Isaretledigim yerde bisey gördüm dogru yanlış bilemeyecegim. Bu kadar zorlayarak da gebelik cikar mi ortaya bilemedim
İlla hamile yapacaz seni güzellikle olmazsa zorla kardeşim alla alla.Su da sözde erken gebelik testi ama artimed daha net gosterdi. Isaretledigim yerde bisey gördüm dogru yanlış bilemeyecegim. Bu kadar zorlayarak da gebelik cikar mi ortaya bilemedim
İnşAllah olur siziinde maşallah Allah bağışlasın6 yaşında bir kızım var ikinci çocugu düşünüyoruz ama sanırım hemen olmayacak gibi. Hemen olacak sanmıştım
Cnm çizgi gözüküyor ama sen yarın bi test daha yapDun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Tamm canım saol şimdi infertilite bölümüne randevu alcam
Tamm canım saol şimdi infertilite bölümüne randevu alcam
Insallah oyledir canim. Fotografa pek yansimamis aslnda elimde daha iyi görünüyordu ama tabi silik olunca insan emin olamiyor
Cnm Bn her zaman dogy pozisyonu ile ilişkiyi bitiriyorumHazır bahsi gecmisken cok özür dileyerek bişi sormak istiyorumnormalde bosalmadan sonra ne kadar dısarıya cıkma oluyor acaba, ben nedense hicbirini iceride tutamıyormusum gibi hissediyorum cünkü her sey dısarı cıkıyor gibi
Keske oyle bisey olsaydi burda kurul karariyla testlere bakip gebelim kararini biz verebilseydikİlla hamile yapacaz seni güzellikle olmazsa zorla kardeşim alla alla.
Orada bir çizgi daha var olmak zorunda yani.
Paylaşım yaptığın ikinci fotoda ikisini koyduğun çok net görünüyor
Gec yumurtlama gormus olabılırsın , batın yarın olmayabılır muhtemelen oyle bıanda sak dıye koyulasmıyor kuzum bende hep oyle bekledım de 9-10-11-gün hep cok sılık gorunmesı zor cızgıler cıktı 12.gün ki bile hala cok silikti , sen kotu dusunme bekle bakalım kanda verme hemen testın varsa ıkı gunde bır test yap daha net bellı olur koyulasmaDun eczanede miratech test buldum canim. Bir de elimde artimed vardi ama pek guvenenemiorum bunlara. Ikisnde de silik bisey cikti ama emin olamiyorum. Bat yarın sanki daha belirgin olmasi gerekirdi gibi geliyor. O yuzden pek umut baglayamiyorum
Cnm hızlı ve sağlıklı olanlar hemn tüplere doğru yuzuyormuşHemen kalkinca daha cok çıkıyor sanki ama sabaha kadar kaldigim zamanlarda da illaki çıkıyor benim gözlemim .. bir kismi iceri gidiyor bir kismi atılıyordur bence
Aynen canim koyulasirsa bat da gecerse eger pazartesi vereyim dedimCnm çizgi gözüküyor ama sen yarın bi test daha yap
Hemn kan verme
Daha koyulaşsın bakalım
Kahvaltısız çıkmaz bnım eşimOh hayat size güzelbende dün sabah kaldırdım mesela çorabını giydirdim diş fırçasını falan ayarladım tam yatağa gidiyordum sessizce gel beni yolcu et diyo gene yakalandım
Hadi yaaa.. bunu duyduguma cok sevindim canim ya gercekten cok sagolGec yumurtlama gormus olabılırsın , batın yarın olmayabılır muhtemelen oyle bıanda sak dıye koyulasmıyor kuzum bende hep oyle bekledım de 9-10-11-gün hep cok sılık gorunmesı zor cızgıler cıktı 12.gün ki bile hala cok silikti , sen kotu dusunme bekle bakalım kanda verme hemen testın varsa ıkı gunde bır test yap daha net bellı olur koyulasma
Ne harika bir sistemCnm hızlı ve sağlıklı olanlar hemn tüplere doğru yuzuyormuş
Sağlıksız olanlarda orda ölüyor ya da dışarı akıyor
Bebeğim benim de kaset testte daha belirgin duruyo neden bilmiyorum valla beynim durdu artıkSu da sözde erken gebelik testi ama artimed daha net gosterdi. Isaretledigim yerde bisey gördüm dogru yanlış bilemeyecegim. Bu kadar zorlayarak da gebelik cikar mi ortaya bilemedim
Kaset testler daha iyi galiba canim ya. Ben burda arkadaslar surekli kaset test yapinca neden erken gebelik yapmiyorlar diyordum icimden ama simdi anladim. Predictor ile artimedin t1 t2 li olani ayni anda silik gosterdi bana. Yani predictore o kadar parayi bosuna veriyormusum galiba her ayBebeğim benim de kaset testte daha belirgin duruyo neden bilmiyorum valla beynim durdu artık
Bence de öyle ben de güvenemiyorum erken gebeliğe. Kaset test daha iyi gibi dünden bugüne kaset testlerde koyulaşma var bende ama erken gebelik aynı duruyoKaset testler daha iyi galiba canim ya. Ben burda arkadaslar surekli kaset test yapinca neden erken gebelik yapmiyorlar diyordum icimden ama simdi anladim. Predictor ile artimedin t1 t2 li olani ayni anda silik gosterdi bana. Yani predictore o kadar parayi bosuna veriyormusum galiba her ay
Günaydın canım bence belirgin. Kalbini ferah tut lütfen güzel olacakKızlar günaydın. Bugünkü test böyle sizce daha belirgin mi? Bir de ateşim 36.5e düştü biraz korktum kimyasal mı olacak yineAteş düşmesi sorun yaratır mı acaba
Cnm çizgi gözüküyor ama sen yarın bi test daha yap
Hemn kan verme
Daha koyulaşsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?