💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

elbet gorursun goreceksın ve o zaman ıntıkamın acı olacak emın ol
Benimde içimden hep öyle geçiyor bir hamile çıkayım diyorum yüzüne bakmıycam az çektirmedi bana yok hava soğuk yok başım agrıyor hep önemli günlerde resmen yer değiştik iki katını uyguluycam bir hamile cıkayım

valla daha adet gecikmeden test yapmam zaten ama adetim erken geldi diye sevinmiyorda diğilim, ya geç gelseydiii, o zaman daha da umutlanırdım her halde, her şeyde vardır bi hayır
Aynen kuzum vardır her şeyde bir hayır. Hakkında hep hayırlısı olsun inşallah

Sağol aşkım benim. Hepiniz iyi ki varsınız desteğiniz yanımda olmanız çok önemli. Kimseye anlatamadığım şeyleri size söylüyorum işte. Hepiniz iyi ki varsınız
Sen de iyi ki varsın. Gerçekten hepiniz iyi ki varsınız. Buradaki dayanışma mükemmel Sllah hepimizin yardımcısı olsun çok stresli bir süreçten geçiyoruz balım

fnd_50 @savascii melisaa93 @melegim can @Mervenur277 canım panpalarım sızler napıyorsunuz?varmı yenı gelısmelerhepınızı ozledımmm
Yaa bende çok özledim sizleri ama doğru düzgün giremiyorum bile. Evimde değilim biraz annemlerde biraz kv de kalıyorum. Salmışım hamileliği modunda ilerliyorum Eşimle genel olarak kardeş kardeş yatıyoruz sadece bir kez değerlendirdik o da adamın canına tak etti napim başkasının evinde rahat edemiyorum

Hatırlamammı yaa böbrek taşı bıle vardı aralıktamı ne.Ama guzel gunler geldı işte çok sevındım saglıkla buyusun mınnoşun.Evet ben yoktum deprem psıkolojımı cok bozdu uyuyamıyodum bıle.Ama bu ay kaldıgım yerden devam edecegım
Yaaaa sen neredesin biz de seni özledik çok hem de ben aynı hala hamile kalmaya çalışıyorum sen naptın ne ettin
Aşkmm psıkolojım yenı duzeldı ne vıtamın ıcıyorum ne bısey.bu ay spontane denıcem bakalım.Gecen ay deprem dolayısı ile psıkolojık bır ara verdık.Yaa destınesıa mızın mutlu haberını aldık haydı sıra sende bebegım artık eskı gunlerımız ne guzelmıs meger ya ınsan kıymetını anlıyor o mutlu gunlerın

Bulantılar başladımı canım randevun ne zaman canım arada bizi bilgilendirmeyi unutma sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

ar

Hahahahah ben de diyorum bunu. Ama işte her zaman ben deyince rahatsız ediyor bir süreden sonra yavrum
Valla bana alışkanlık haline geldi geçen gün üst üste o istedi dedim hayırdır kalktım ateşini ölçtüm onun diyo napıyon dedim sen istemezdin kafana taş mı düştü diye merak ettim diyom gülüyor bide en kötüsü şu ki ön sevişme vs hiç Bi şey yapmadan direk yapmak çok zor

İnşallah bebeğim yaa hep beraber çok uğraşıyoruz dilerim sonunda mutlu oluruz aldım testlerimi bakalım

Kızlar bişey soracağım bana dr duphaston vermişti ama 2 gün kullanmıştım sadece. Şimdi ben bunu kullansam yumurtlamadan sonra mı kullanmam gerek ? Gebelik için bi fayda sağlar mı ?
İşte deli gibi merak ettiğim bir soru ama arastırmadığım yer kalmadı. Yanıt bulamadım. Doktor da bana Progestan vermişti. Mantıken yumurtlamadan sonra alınması gerek ama doktorum hemen başla dedi adetin 10. Günü başladım. Bugün 21. Gün ve bence yumurtlama olmadı. Bence bu yüzden de gebelik olmayacak bekliyorum.

Ayy kuzumm senı cok ıyı anlıyorum merak etme.çok zor bı surec ama mecburen bıyerden gerı eskı halımıze donmemız lazım.evınıze baktırın saglamsa yavastan eve dönün artık..İstermisin tek atımlık kurşun tutsunhersey olabılır eskı gunlerımıze donelım artık ınsallah

Kuzum ben de yeni yeni düzeliyorum. Hataylıyım ben sen nereliydin. Hepimize çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın çok zor çok. Gerçekten insan çok kıymetini anlıyor her şeyin. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz aşkıtom

Kuzum
Hahahahah aşkım normalde yapsa bu kadar takılmam çocuk istiyorum deyip önemli günlere gelince vurdum duymaz davranması sinir ediyor beni

Kuzum normalde yaklaşır yaklaşır yumurtlama zamanım bir yalvarmadigim kalirdi çünkü afedersin stresten ereksiyon sorunu yaşıyordu 1.5 saat boyunca afedersin uğraştığımızi bilirim. Bu da uzaklaşmisti onu yumurtlama dönemlerinde performans kaygısı yaşıyordu. Böyle bir durum olabilir belki bilgin olsun

Artık dönelim diye düşünürken dün Kayseri’de yarım saatte 4 kez deprem olunca oturduk oturduğumuz yerde. Hayırlısıyla İnşAllah bir an önce normale döneriz Biliyorum bu zor günlerde geçecek ama süreç biraz yıpratıcı oluyor. Çok şükür hala bir evimiz var ona şükrediyorum.
Evin de kontrolleri yapıldı sağlam çok şükür

Kızlar pik mi ?

Eklentiler

• 51A53C23-D12D-47DD-93D6-F5D63E383A1C.jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 81
Ahh kuzuummm çok çok gecmıs olsun senınkının yanında bızımkı hıcbırseygozumuz kulagımız kalbımız guneydeydı zaten ben aksaraydayım tv de cok cıkmasada nıgde ve aksarayda oradakı her depremden çok etkılendı.hasarlı evler var. burdakı faydada oldu 5.3 ve 4.7.durmadan sallandık tum ay.Allah esırgesın tüm ülkemiziHep guzel seyler olsun..Evet ya çok ıstıyorum hepımız guzel haberlerımızı alalım artık en kısa zamanda

Bende merak ettim ama bence yumurtlamadan sonra kullanılmalı mantıken o yüzden ben 16. Gün değilde yumurtlamayı görüp silikleştiği zaman kullanayım diyorum

Kuzular bısey sorcam sıze.bır gebenın gunlugunun ovulasyon testımı ınovıtamı??hıc karsılastıran oldumu hangısı daha dogru?test alcamda hangısını alsam kararsızım.hamiş minişler hangısını kullandınız?

Evet benim de aklıma bu geliyo ama napcaz. Birbirine bakarak olmuyo çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…