• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Seninki saygısız biraz bence , özür dilerim ama böyle yani
O öyle alıştım bazen çok sinir ediyor ayakkabı çekçeğini alıp vurduğum oluyor 😂evden de kovuyorum akşama illa elinde Bi yemek çikolata veya beni gezmeye götürerek gönlümü alıyor herkes ona dedi senin karının sana yaptığı ilgiyi kimse kocasına yapmaz diye bakalım inşallah gerçekten kıymet bilir.

Yaa bebegımmm hamılemısın seeenn ben cok az gırıyorum artık kacırdım herseyııı çoook mutlu olduumm çoook tebrık ederımmm🌸🌸🌸💕💕🧿🧿🧿
Yaaaa bebeğim sanırım hamileyim 🥲 iki gündür test yapıyorum silik ama emin değilim inşallah öyleyimdir artık takip etcem koyulaşmasını sonra da kan veririm diye düşündüm sen nerelerdesin yaa dön aramıza senden de bekliyorum haber😍

Yaaaa bebeğim sanırım hamileyim 🥲 iki gündür test yapıyorum silik ama emin değilim inşallah öyleyimdir artık takip etcem koyulaşmasını sonra da kan veririm diye düşündüm sen nerelerdesin yaa dön aramıza senden de bekliyorum haber😍
Çoook mutlu oldum canımm benıımmmm💕💕💕🧿🧿benım psıkolojı pert oldu gecen ay sıfır çalısmayla gecırdım evde bıle değildim deprem yüzünden.Yenı yenı kendıme geldım bıtanem bu ay ınsallah kaldıgım yerden devam edecegım😊fotografları atarmısın bakayım bende.Bence çizgi varsa bırden fazla yaptıgın testlerde kesın hamilesinn😻😻😻Allahım ınsallah sıkı sıkı tutunsun sana😻

Kızlar selam, ben dün doktora gittim. Aslında 2 aydır deniyoruz sadece ama yaş olduğu için gitmek istedim (31) biliyorsunuzdur. Doktorada 2 aydır diye söyledim. Zaten senelik rutin kontrollerime giderim. Smear, üre vs kontrolü için.
Regl olduğum için gittim hormon testlerimi yapar diye. Ancak vajinal bir muayene etmek istedi. Ve şok sol tüpümde hidorselpenks çıktı. Tüpün sıvıyla dolması. Yaşadığım şoku anlatamam. Ctesi günü tekrar gidicez. Araştırdığım kadarıyla o tüpümün alınması gerekiyormuş. Tek tüplede şansım düşük olduğu için direk tüp bebek olması gerekiyormuş. Yani böyle bir şey nasıl bir anda oldu hala inanamıyorum. En son ekimde gittiğimde böyle bir sorunum yoktu. Hatta doktor baktı evet ekimde yokmuş dedi. O kadar moralsiz geziyorum ki 2 gündür. Eşim çok istiyordu ben onada dedim kendini tüp bebeğe hazırla diye. Çünkü diğer tüpümün durumunu bilmiyoruz. Belki oda tıkalı yada kötü durumda rahim filmi vs isterse anlarız ancak. Zaten isticek büyük ihtimal ctesi günü. Hiç yazmak istemiyordum ancak yazıp biraz uzaklaşırım belki buralardan. Moral çok önemli, stresten uzak durmak önemli ama benim için çok zor bunlar. İnşallah tez vakitte hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizlerle🙏🏻
Kızlar günler önce size yazmıştım. Şunu yazdığım günden beri kendimde değilim... Ay neler çektim anlatamam. Tüp bebek araştırıyorum. Eşim test yaptı spermlerle ilgili ben tabi yazdığım gibi regl iken gitmiştim. Sonra temizlen gel enfeksiyon durumuna bakalım. Enfeksiyonu dağıtalım yüksek ihitmal enfeksiyondan oluyor. Çok büyük bir alanda sıvı var demişti. Hidroselpenksim yada hidrosalpinksim büyükmüş yani... Neyse ablamı darlıyorum. Ablam 37 yaşında 5 yaşında bir oğlu var 1 dış gebelik bir düşük sonrası normal yolla hamile kaldı. Doktorlar ona çekilen rahim filmiyle hamile kalman çocuğun olması mümnkün değil demişlerdi Tüplerin tıkalı açılmaz. Çok ünlü bir doktor hemen tüp bebek yapalım vs. Sonrasında iyi bir doktora gitti ve rahim filminde sorun var bunu git echomarda çektir demişti. Echomarda çekildikten sonra hiç bir şeyi olmadığı tüplerin gayet açık olduğu çıktı. 3 ay sonrada hamile kaldı. Şimdi 2.ye hamile hatta 5 sene aradan sonra. O bana saçmalama öyle şeymi olur rutin kontrol yaptırıyorsun. Yanlışlık var onda diye echomara götürttü. Bugün filmim çekildi. Allah o Cevat hocadan razı olsun. Benim hidroselpenks varmış ondan geldim deyince üzülme herşeyin çaresi var dedi beni sakinleşiştirdi. 0 acı ve ağrıyla 15 dk işlemim bitti. Ve çekim esnasında ne desin... Sağ tüpe bakıyorum. Hidroselpenks yok! Sol tüpe bakıyorum Hidroselpenks yok! Ben şokkkkk. Sonucum çıktı tüpler temiz rahimde sıkıntı yok. Kızlar çok uzun yazdım biliyorum ama lütfen doğru yere doğru kişilere gidn. Ömrümün kabusunu bana yaşatan kadın, çok çok bilindik türkiyedeki en en önemli 3 hastaneden birinde çalışıyor. Bugün sonuçlarımla başka bir doktora gittim. Sorun yok dedi. Rahim filmi için bile erken davranılmış dedi. Belki birine faydası olur diye detaylı anlatmak istedim. Bana destek olan burdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim:dua:

Çoook mutlu oldum canımm benıımmmm💕💕💕🧿🧿benım psıkolojı pert oldu gecen ay sıfır çalısmayla gecırdım evde bıle değildim deprem yüzünden.Yenı yenı kendıme geldım bıtanem bu ay ınsallah kaldıgım yerden devam edecegım😊fotografları atarmısın bakayım bende.Bence çizgi varsa bırden fazla yaptıgın testlerde kesın hamilesinn😻😻😻Allahım ınsallah sıkı sıkı tutunsun sana😻
Yaaa güzel kalbinden öperim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bitanem ♥️ Hep dualarımdasınız🙏🏼 atayım kuşum hepsini. Testlerden erken gebelik beni yanıltmaz diye düşündüm ama inşallah öyledir. Akşam yaptım hepsini sabah yarın yapcam ilk defa

Eklentiler

• B6E1CC77-73A1-4EAE-AE03-39A5FFE1CDB0.jpeg
    B6E1CC77-73A1-4EAE-AE03-39A5FFE1CDB0.jpeg
    122,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 9194CB81-4DBA-4021-9BB4-B0339F2E5CCF.jpeg
    9194CB81-4DBA-4021-9BB4-B0339F2E5CCF.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 63
  • 46D97C6E-C431-4D16-A32F-ED95A1878BD6.jpeg
    46D97C6E-C431-4D16-A32F-ED95A1878BD6.jpeg
    176,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar günler önce size yazmıştım. Şunu yazdığım günden beri kendimde değilim... Ay neler çektim anlatamam. Tüp bebek araştırıyorum. Eşim test yaptı spermlerle ilgili ben tabi yazdığım gibi regl iken gitmiştim. Sonra temizlen gel enfeksiyon durumuna bakalım. Enfeksiyonu dağıtalım yüksek ihitmal enfeksiyondan oluyor. Çok büyük bir alanda sıvı var demişti. Hidroselpenksim yada hidrosalpinksim büyükmüş yani... Neyse ablamı darlıyorum. Ablam 37 yaşında 5 yaşında bir oğlu var 1 dış gebelik bir düşük sonrası normal yolla hamile kaldı. Doktorlar ona çekilen rahim filmiyle hamile kalman çocuğun olması mümnkün değil demişlerdi Tüplerin tıkalı açılmaz. Çok ünlü bir doktor hemen tüp bebek yapalım vs. Sonrasında iyi bir doktora gitti ve rahim filminde sorun var bunu git echomarda çektir demişti. Echomarda çekildikten sonra hiç bir şeyi olmadığı tüplerin gayet açık olduğu çıktı. 3 ay sonrada hamile kaldı. Şimdi 2.ye hamile hatta 5 sene aradan sonra. O bana saçmalama öyle şeymi olur rutin kontrol yaptırıyorsun. Yanlışlık var onda diye echomara götürttü. Bugün filmim çekildi. Allah o Cevat hocadan razı olsun. Benim hidroselpenks varmış ondan geldim deyince üzülme herşeyin çaresi var dedi beni sakinleşiştirdi. 0 acı ve ağrıyla 15 dk işlemim bitti. Ve çekim esnasında ne desin... Sağ tüpe bakıyorum. Hidroselpenks yok! Sol tüpe bakıyorum Hidroselpenks yok! Ben şokkkkk. Sonucum çıktı tüpler temiz rahimde sıkıntı yok. Kızlar çok uzun yazdım biliyorum ama lütfen doğru yere doğru kişilere gidn. Ömrümün kabusunu bana yaşatan kadın, çok çok bilindik türkiyedeki en en önemli 3 hastaneden birinde çalışıyor. Bugün sonuçlarımla başka bir doktora gittim. Sorun yok dedi. Rahim filmi için bile erken davranılmış dedi. Belki birine faydası olur diye detaylı anlatmak istedim. Bana destek olan burdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim:dua:
Yanlış doktor hayat karartıyor resmen kuzucum. Çok çok geçmiş olsun. İyiki yanlış işlem vs. yapmamış Allah korusun. Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları :sinirli:

Yaaa güzel kalbinden öperim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bitanem ♥️ Hep dualarımdasınız🙏🏼 atayım kuşum hepsini. Testlerden erken gebelik beni yanıltmaz diye düşündüm ama inşallah öyledir. Akşam yaptım hepsini sabah yarın yapcam ilk defa
Gözün aydın olsun bebegim o kadar ugrastın istedin herşey gönlünce çok güzel ilerlesin💕🧿🧿 sen bıtane predıctor al bence için rahat etsın bence onda çok daha belırgın çıkacaktır.Sonra adet gununde de kan verırsın😘🌸Hoşgelmiş minik kuzu🙏

Ben adetin 5. Günü yaptım seninkinden daha koyu çıkarmıştı artık gerisini sen düşün :))
valla daha adet gecikmeden test yapmam zaten :D ama adetim erken geldi diye sevinmiyorda diğilim, ya geç gelseydiii, o zaman daha da umutlanırdım her halde, her şeyde vardır bi hayır

bebekheyecani bebekheyecani hayatım bu erkekler hep boyle bebıs olana kadar ne kavglar ettım hepte yumurtlama haftası devamlı tepesındeyım ılıskı ılıskı dıye sen ıstemıyorsun onemsemıyorsun onemlı bugun dıyorum sana ağlamalar kavgalar ve kapanıs en son esımle neden tartıstık bıl bakalım :D köpek gibi pesınde gezıyorum yeter artık gururuma dokunuyor bıkere de he de dıyor :D yanııı bu erkekler boyle uzuldugune degmez bıle :D

bebekheyecani bebekheyecani hayatım bu erkekler hep boyle bebıs olana kadar ne kavglar ettım hepte yumurtlama haftası devamlı tepesındeyım ılıskı ılıskı dıye sen ıstemıyorsun onemsemıyorsun onemlı bugun dıyorum sana ağlamalar kavgalar ve kapanıs en son esımle neden tartıstık bıl bakalım :KK70: köpek gibi pesınde gezıyorum yeter artık gururuma dokunuyor bıkere de he de dıyor :KK70: yanııı bu erkekler boyle uzuldugune degmez bıle :KK70:
Bebısım sen napıyosun napıyor minik kuş😊😊🧿duydunmu kalp atıslarını?inşşallaaah kucagınada alırsın mutlu saglıklı bır sekılde🧿 ve eveet sen az cekmedınn her ay yumurtlama zamanı bol atraksıyon ve hastalık pesını bırakmadı🥲ama mutlu son😊😘🐥🐥

bebekheyecani bebekheyecani hayatım bu erkekler hep boyle bebıs olana kadar ne kavglar ettım hepte yumurtlama haftası devamlı tepesındeyım ılıskı ılıskı dıye sen ıstemıyorsun onemsemıyorsun onemlı bugun dıyorum sana ağlamalar kavgalar ve kapanıs en son esımle neden tartıstık bıl bakalım :D köpek gibi pesınde gezıyorum yeter artık gururuma dokunuyor bıkere de he de dıyor :D yanııı bu erkekler boyle uzuldugune degmez bıle :D
Hahahahah 🤣 tam tersine döndü demek. Ben de görür müyüm acaba

bende ilk öyleydim sonra iş yerindeyken mesaj attım buna istemiyorum senden çocuk moçuk dedim zahmetini ben çekeceğim hala ben uğraşıyorum hem yarın birgün boşanırsam bana da kolaylık olur çocuk olmaması dedim gittim doğum kontrol hapı aldım ama içmedim eğer blöfü yemeseydi her gün bitane içmiş gibi lavobaya atacaktım sonra bi baktım telefona takvim indirmiş adetimi yazmış diyor 10 gün sayalım şöyle yapalım böyle yapalım strese girdi şimdi de çok istiyormuş gibi davranmıyorum birde öyle dene istersen
Ben de akşam eve gelmeyeceğim dedim. Korktu biraz bence neden nereye falan dedi. Bu da mantıklı yapsam iyi olcak aslında

Canım erkekler çok anlayışsız olabiliyorlar maalesef ve cidden kafalari bizim gibi çalışmıyor bende bayadir @simurgggg gibi yapiyorum inan kafam rahatladı daha iyiyiz azaldı. Maalesef tek hücreli canlı gibi davranıyorlar bazen
Hahahahah 🤣 aşkım normalde yapsa bu kadar takılmam çocuk istiyorum deyip önemli günlere gelince vurdum duymaz davranması sinir ediyor beni

Bebısım sen napıyosun napıyor minik kuş😊😊🧿duydunmu kalp atıslarını?inşşallaaah kucagınada alırsın mutlu saglıklı bır sekılde🧿 ve eveet sen az cekmedınn her ay yumurtlama zamanı bol atraksıyon ve hastalık pesını bırakmadı🥲ama mutlu son😊😘🐥🐥
şubatta da oyle oldum kuzum valla hatırlıyorsan valla cok hastaydım yıne baya ateslı mateslı uc haftadan sonra ıyılestım resmen cok sukur Rabbım nasip etti :dua: Duyduk kuzum ıkı hafta once 🧿 sonrakı randevumu beklıyorum :) Çok şükür biraz bulantı biraz iyilik yuvarlanıyoruz , sen napıyorsun bayadır yoktun buralarda goremedım

Back