- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.621
O öyle alıştım bazen çok sinir ediyor ayakkabı çekçeğini alıp vurduğum oluyorSeninki saygısız biraz bence , özür dilerim ama böyle yani
Yaaaa bebeğim sanırım hamileyimYaa bebegımmm hamılemısın seeenn ben cok az gırıyorum artık kacırdım herseyııı çoook mutlu olduumm çoook tebrık ederımmm
Çoook mutlu oldum canımm benıımmmmYaaaa bebeğim sanırım hamileyimiki gündür test yapıyorum silik ama emin değilim inşallah öyleyimdir artık takip etcem koyulaşmasını sonra da kan veririm diye düşündüm sen nerelerdesin yaa dön aramıza senden de bekliyorum haber
Kızlar günler önce size yazmıştım. Şunu yazdığım günden beri kendimde değilim... Ay neler çektim anlatamam. Tüp bebek araştırıyorum. Eşim test yaptı spermlerle ilgili ben tabi yazdığım gibi regl iken gitmiştim. Sonra temizlen gel enfeksiyon durumuna bakalım. Enfeksiyonu dağıtalım yüksek ihitmal enfeksiyondan oluyor. Çok büyük bir alanda sıvı var demişti. Hidroselpenksim yada hidrosalpinksim büyükmüş yani... Neyse ablamı darlıyorum. Ablam 37 yaşında 5 yaşında bir oğlu var 1 dış gebelik bir düşük sonrası normal yolla hamile kaldı. Doktorlar ona çekilen rahim filmiyle hamile kalman çocuğun olması mümnkün değil demişlerdi Tüplerin tıkalı açılmaz. Çok ünlü bir doktor hemen tüp bebek yapalım vs. Sonrasında iyi bir doktora gitti ve rahim filminde sorun var bunu git echomarda çektir demişti. Echomarda çekildikten sonra hiç bir şeyi olmadığı tüplerin gayet açık olduğu çıktı. 3 ay sonrada hamile kaldı. Şimdi 2.ye hamile hatta 5 sene aradan sonra. O bana saçmalama öyle şeymi olur rutin kontrol yaptırıyorsun. Yanlışlık var onda diye echomara götürttü. Bugün filmim çekildi. Allah o Cevat hocadan razı olsun. Benim hidroselpenks varmış ondan geldim deyince üzülme herşeyin çaresi var dedi beni sakinleşiştirdi. 0 acı ve ağrıyla 15 dk işlemim bitti. Ve çekim esnasında ne desin... Sağ tüpe bakıyorum. Hidroselpenks yok! Sol tüpe bakıyorum Hidroselpenks yok! Ben şokkkkk. Sonucum çıktı tüpler temiz rahimde sıkıntı yok. Kızlar çok uzun yazdım biliyorum ama lütfen doğru yere doğru kişilere gidn. Ömrümün kabusunu bana yaşatan kadın, çok çok bilindik türkiyedeki en en önemli 3 hastaneden birinde çalışıyor. Bugün sonuçlarımla başka bir doktora gittim. Sorun yok dedi. Rahim filmi için bile erken davranılmış dedi. Belki birine faydası olur diye detaylı anlatmak istedim. Bana destek olan burdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederimKızlar selam, ben dün doktora gittim. Aslında 2 aydır deniyoruz sadece ama yaş olduğu için gitmek istedim (31) biliyorsunuzdur. Doktorada 2 aydır diye söyledim. Zaten senelik rutin kontrollerime giderim. Smear, üre vs kontrolü için.
Regl olduğum için gittim hormon testlerimi yapar diye. Ancak vajinal bir muayene etmek istedi. Ve şok sol tüpümde hidorselpenks çıktı. Tüpün sıvıyla dolması. Yaşadığım şoku anlatamam. Ctesi günü tekrar gidicez. Araştırdığım kadarıyla o tüpümün alınması gerekiyormuş. Tek tüplede şansım düşük olduğu için direk tüp bebek olması gerekiyormuş. Yani böyle bir şey nasıl bir anda oldu hala inanamıyorum. En son ekimde gittiğimde böyle bir sorunum yoktu. Hatta doktor baktı evet ekimde yokmuş dedi. O kadar moralsiz geziyorum ki 2 gündür. Eşim çok istiyordu ben onada dedim kendini tüp bebeğe hazırla diye. Çünkü diğer tüpümün durumunu bilmiyoruz. Belki oda tıkalı yada kötü durumda rahim filmi vs isterse anlarız ancak. Zaten isticek büyük ihtimal ctesi günü. Hiç yazmak istemiyordum ancak yazıp biraz uzaklaşırım belki buralardan. Moral çok önemli, stresten uzak durmak önemli ama benim için çok zor bunlar. İnşallah tez vakitte hepiniz bebişlerinize kavuşursunuz. Dualarım sizlerle
Yaaa güzel kalbinden öperim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bitanemÇoook mutlu oldum canımm benıımmmmbenım psıkolojı pert oldu gecen ay sıfır çalısmayla gecırdım evde bıle değildim deprem yüzünden.Yenı yenı kendıme geldım bıtanem bu ay ınsallah kaldıgım yerden devam edecegım fotografları atarmısın bakayım bende.Bence çizgi varsa bırden fazla yaptıgın testlerde kesın hamilesinn Allahım ınsallah sıkı sıkı tutunsun sana
Yanlış doktor hayat karartıyor resmen kuzucum. Çok çok geçmiş olsun. İyiki yanlış işlem vs. yapmamış Allah korusun. Allah bildiği gibi yapsın bu doktorlarıKızlar günler önce size yazmıştım. Şunu yazdığım günden beri kendimde değilim... Ay neler çektim anlatamam. Tüp bebek araştırıyorum. Eşim test yaptı spermlerle ilgili ben tabi yazdığım gibi regl iken gitmiştim. Sonra temizlen gel enfeksiyon durumuna bakalım. Enfeksiyonu dağıtalım yüksek ihitmal enfeksiyondan oluyor. Çok büyük bir alanda sıvı var demişti. Hidroselpenksim yada hidrosalpinksim büyükmüş yani... Neyse ablamı darlıyorum. Ablam 37 yaşında 5 yaşında bir oğlu var 1 dış gebelik bir düşük sonrası normal yolla hamile kaldı. Doktorlar ona çekilen rahim filmiyle hamile kalman çocuğun olması mümnkün değil demişlerdi Tüplerin tıkalı açılmaz. Çok ünlü bir doktor hemen tüp bebek yapalım vs. Sonrasında iyi bir doktora gitti ve rahim filminde sorun var bunu git echomarda çektir demişti. Echomarda çekildikten sonra hiç bir şeyi olmadığı tüplerin gayet açık olduğu çıktı. 3 ay sonrada hamile kaldı. Şimdi 2.ye hamile hatta 5 sene aradan sonra. O bana saçmalama öyle şeymi olur rutin kontrol yaptırıyorsun. Yanlışlık var onda diye echomara götürttü. Bugün filmim çekildi. Allah o Cevat hocadan razı olsun. Benim hidroselpenks varmış ondan geldim deyince üzülme herşeyin çaresi var dedi beni sakinleşiştirdi. 0 acı ve ağrıyla 15 dk işlemim bitti. Ve çekim esnasında ne desin... Sağ tüpe bakıyorum. Hidroselpenks yok! Sol tüpe bakıyorum Hidroselpenks yok! Ben şokkkkk. Sonucum çıktı tüpler temiz rahimde sıkıntı yok. Kızlar çok uzun yazdım biliyorum ama lütfen doğru yere doğru kişilere gidn. Ömrümün kabusunu bana yaşatan kadın, çok çok bilindik türkiyedeki en en önemli 3 hastaneden birinde çalışıyor. Bugün sonuçlarımla başka bir doktora gittim. Sorun yok dedi. Rahim filmi için bile erken davranılmış dedi. Belki birine faydası olur diye detaylı anlatmak istedim. Bana destek olan burdaki arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Gözün aydın olsun bebegim o kadar ugrastın istedin herşey gönlünce çok güzel ilerlesinYaaa güzel kalbinden öperim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin bitanemHep dualarımdasınız atayım kuşum hepsini. Testlerden erken gebelik beni yanıltmaz diye düşündüm ama inşallah öyledir. Akşam yaptım hepsini sabah yarın yapcam ilk defa
valla daha adet gecikmeden test yapmam zatenBen adetin 5. Günü yaptım seninkinden daha koyu çıkarmıştı artık gerisini sen düşün :))
Bebısım sen napıyosun napıyor minik kuşbebekheyecani hayatım bu erkekler hep boyle bebıs olana kadar ne kavglar ettım hepte yumurtlama haftası devamlı tepesındeyım ılıskı ılıskı dıye sen ıstemıyorsun onemsemıyorsun onemlı bugun dıyorum sana ağlamalar kavgalar ve kapanıs en son esımle neden tartıstık bıl bakalım köpek gibi pesınde gezıyorum yeter artık gururuma dokunuyor bıkere de he de dıyor yanııı bu erkekler boyle uzuldugune degmez bıle
Hahahahahbebekheyecani hayatım bu erkekler hep boyle bebıs olana kadar ne kavglar ettım hepte yumurtlama haftası devamlı tepesındeyım ılıskı ılıskı dıye sen ıstemıyorsun onemsemıyorsun onemlı bugun dıyorum sana ağlamalar kavgalar ve kapanıs en son esımle neden tartıstık bıl bakalım köpek gibi pesınde gezıyorum yeter artık gururuma dokunuyor bıkere de he de dıyor yanııı bu erkekler boyle uzuldugune degmez bıle
Ben de akşam eve gelmeyeceğim dedim. Korktu biraz bence neden nereye falan dedi. Bu da mantıklı yapsam iyi olcak aslındabende ilk öyleydim sonra iş yerindeyken mesaj attım buna istemiyorum senden çocuk moçuk dedim zahmetini ben çekeceğim hala ben uğraşıyorum hem yarın birgün boşanırsam bana da kolaylık olur çocuk olmaması dedim gittim doğum kontrol hapı aldım ama içmedim eğer blöfü yemeseydi her gün bitane içmiş gibi lavobaya atacaktım sonra bi baktım telefona takvim indirmiş adetimi yazmış diyor 10 gün sayalım şöyle yapalım böyle yapalım strese girdi şimdi de çok istiyormuş gibi davranmıyorum birde öyle dene istersen
HahahahahCanım erkekler çok anlayışsız olabiliyorlar maalesef ve cidden kafalari bizim gibi çalışmıyor bende bayadir @simurgggg gibi yapiyorum inan kafam rahatladı daha iyiyiz azaldı. Maalesef tek hücreli canlı gibi davranıyorlar bazen
HahahahahKız söyle ben diyom direk odaya geç niye diyo soyun diyom sapık mısın diyo kopar ver ben kendi işimi görürüm diyom gülüyor
Canım benim çok teşekkür ederim. Valla öyle tecrübeyle sabit...Yanlış doktor hayat karartıyor resmen kuzucum. Çok çok geçmiş olsun. İyiki yanlış işlem vs. yapmamış Allah korusun. Allah bildiği gibi yapsın bu doktorları
şubatta da oyle oldum kuzum valla hatırlıyorsan valla cok hastaydım yıne baya ateslı mateslı uc haftadan sonra ıyılestım resmen cok sukur Rabbım nasip ettiBebısım sen napıyosun napıyor minik kuşduydunmu kalp atıslarını?inşşallaaah kucagınada alırsın mutlu saglıklı bır sekılde ve eveet sen az cekmedınn her ay yumurtlama zamanı bol atraksıyon ve hastalık pesını bırakmadı ama mutlu son
elbet gorursun goreceksınHahahahahtam tersine döndü demek. Ben de görür müyüm acaba
İnşallah beelbet gorursun goreceksınve o zaman ıntıkamın acı olacak emın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?