💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet bazen ben montunu çıkar bile demek zorunda kalıyorum ona bile üşendiğini görüyorum. Anne olmadan anneyiz
çocukluk konusuna hiç girmeyelim ben 1 ay önce deprem olunca gittim 2 tane düdük alıp yatak başına astım herhangi bir acil durumda yanımızda bulunsun diye sabahları kulağımın dibinde çalarak uyandırıyor

Moral bozmuyoruz bebek sen bu grubun kurucu anasisin hayirlisiyla seni kasim annelerine gonderelim. Erkeklerin alayi dangoz dun de benim esim bardagindaki suyunu icip geri doldurmadim diye bi ton didisti benle ama hiic tinlamiyorum.

Hahahahah çok tatlısın ya inşallah yavrum
Benim koca da ben onunla uyumuyorum diye kızıyor konuşuyor ama bana da hak versin deprem beni fena etkiledi hatta hepimizi etkiledi ben çocuğumla beraber uyuyorum Bi şey olursa yanında olayım diye ama eşime de ilgi gösteriyorum uyutuyorum onu hatta ayak masajı törpü her şey yapıyorum tırnaklarını bile ben kesiyorum ama sonuca gelinir de ben hiç sevmiyorum oluyor hatta çocuk konusuna gelinirse sorun bendeymiş bey efendi bide bana diyo ki son kez deneriz eğer hamile kalamıyorsan yeni karı alırım diyo ooo koca nın boş konuşmaları bitmez

Aynen canım ben günlük tutmayı çok severim defterimde vardır normalde ayrı bir deftere başladım kötü şeyleri diğer defterime yazarım buna sadece güzel şeyler yazmak istiyorum
senin hikayen diye bir film izlemiştim yıllar önce Nevra Serezli oynuyordu orda oğluna yazmış ama hamilelikten kadın kendi ölümüne kadar yazmış üni lise ilkokul oğlunun evliliğini torununu bile kadın ölüyor Timuçin Esen defteri buluyor annesi ölünce çok güzeldi o filimden beri aklımda

Ya izlememiştim canım bakim bende

Ha Hahahahah gerçekten enteresanlar ya

Söyleneni yapsalar yetecek aslında. Yani birlikte olalım diye yalvaralım mı ne istiyor anlamıyorum. Söylüyorum önemli günleri. Her zaman sen yapınca da gururuna dokunuyor insanın

Söyleneni yapsalar yetecek aslında. Yani birlikte olalım diye yalvaralım mı ne istiyor anlamıyorum. Söylüyorum önemli günleri. Her zaman sen yapınca da gururuna dokunuyor insanın
Kız söyle ben diyom direk odaya geç niye diyo soyun diyom sapık mısın diyo kopar ver ben kendi işimi görürüm diyom gülüyor

Seninki saygısız biraz bence , özür dilerim ama böyle yani

bende ilk öyleydim sonra iş yerindeyken mesaj attım buna istemiyorum senden çocuk moçuk dedim zahmetini ben çekeceğim hala ben uğraşıyorum hem yarın birgün boşanırsam bana da kolaylık olur çocuk olmaması dedim gittim doğum kontrol hapı aldım ama içmedim eğer blöfü yemeseydi her gün bitane içmiş gibi lavobaya atacaktım sonra bi baktım telefona takvim indirmiş adetimi yazmış diyor 10 gün sayalım şöyle yapalım böyle yapalım strese girdi şimdi de çok istiyormuş gibi davranmıyorum birde öyle dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…