- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.581
Evet ben de görüyorumCanım sabahki testte belli belirsiz bisey cikti ama emin degilim. Su fotoyu atmistim grup genel olarak görüyoruz diyince umudum artti bakalim koyulasma takibi yapacagim varsa cikar sonraki gunlerde insallah
ben 2 hafta önce o moda girdim herşeyi açık açık istiyorum ima yok rahatsız olduğumu rahatsız olduğum şeyi yaptığı dakika söylüyorum biraz da sert bir dille bazen anladı sonunda akşam masaj yaptıCanim ogleden sonraki mesajlari yeni okumaya koyulmustum. Simdi gördüm. Esle kavga tartisma cok kotu oluyor gercekten. Her ne kadar canini sıkma denilse de benim de o günüm özellikle kotu gecer tartisma ve sonrasinda. Ama erkekler cok degisik ya tek hormonun konforunu yasıyorlar resmen. Cok stabiller hic inis cikis yok ve asiri umursamaz gorunebiliyorlar bazen. Ben eskiden her seyi anlamasini beklerdim ve asiri tartisma cikardi her konuda. Sonralari baktim ki öyle kendiliginden anlama olayi diye bisey yok her seyi tek tek soyleme, anlatma, gerekirse gurur yapmayi birakip acik acik isteme formuna gecis yaptim. Nispeten azaldi tartismalarimiz. Probleminizin ne oldugunu bilmiyorum ama yöntem olarak iletisim kanallarini acik tutma yolu aklinda olsun
Ahahah masaj mertebesi en yuksek mertebe benim gozumdeben 2 hafta önce o moda girdim herşeyi açık açık istiyorum ima yok rahatsız olduğumu rahatsız olduğum şeyi yaptığı dakika söylüyorum biraz da sert bir dille bazen anladı sonunda akşam masaj yaptıvalla bu erkekler dayaklık
kötekten anlıyorlar işte bugüne kadar güzellikle çözmeye çalıştım olmadı azcık sesimi çıkarınca bi baktım ponçik bir ayıcık oluverdi adamAhahah masaj mertebesi en yuksek mertebe benim gozumde
Kuzum kesinlikle S simurgggg a katılıyorum. Erkekler odunEşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.
aynen vallaDoğrusu bu zaten
Bnde bılmıyordum bu kadarını
Formlara girince öğrendim
Şimdi burda takıla takıla incik cincik herseyi öğrendim
Ama mesela benim yumurtlamam geç oluyor bunu kullanırken yumurta gelişiyor muCanım reglnin ilk günü 1 sayılıp 16.günde başlankyor sabah akşam
Valla kasık ağrım oluyor ara ara yüzüm kızarıyor 2 gündür buda Bi belirti mi bilmiyorum ama bakalım inşallah hamileyizdir yaHiç birşey yok birkaç gün önce midem şişti rahatsızdı şimdi oda yok senin varmı
Yalnız olmadığımı bilmek rahatlattı biraz beni. Konuşuyorum anlatıyorum aslında ama anlamıyor demek ki
Benim de geç oluyor kuzum. Bunun amacı regl düzenlemek. Bebiş olursa tutunmasını sağlamakAma mesela benim yumurtlamam geç oluyor bunu kullanırken yumurta gelişiyor mu
Öyle kuzum bizimkiler de anlamıyorYalnız olmadığımı bilmek rahatlattı biraz beni. Konuşuyorum anlatıyorum aslında ama anlamıyor demek ki
erkekler anlamıyor aslında onlarında suçu değil dümdüzler dümdüz işe git gel yat kalk herşey stabil bizim gibi değil çalışırken bile eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye programlama yeteneği yok o yüzden her olay karşında stabil dümdüz kütük gibi kalıyorlarYalnız olmadığımı bilmek rahatlattı biraz beni. Konuşuyorum anlatıyorum aslında ama anlamıyor demek ki
Anladkm canım teşekkür ederimBenim de geç oluyor kuzum. Bunun amacı regl düzenlemek. Bebiş olursa tutunmasını sağlamak
Oyyy maşallahsağlıkla ilerlesin inşallah minnak bebişimiz
Evet bazen ben montunu çıkar bile demek zorunda kalıyorumerkekler anlamıyor aslında onlarında suçu değil dümdüzler dümdüz işe git gel yat kalk herşey stabil bizim gibi değil çalışırken bile eve gidince şunu yapayım bunu yapayım diye programlama yeteneği yok o yüzden her olay karşında stabil dümdüz kütük gibi kalıyorlar
Darısı başımaaaaaAmin kuzum inşallah günlük yazıyorumben çok severim yazı yazmayi dün başladım normalde de günlük yazardım buna ayrı defter açtım
harika bir fikir inşallah bana da nasip ederse bende öğrendiğim günden itibaren yazmayı düşünüyorum ama herşeyi o gün kötü geçtiyse kötüyü de yazmak istiyorum yıllar sonra okumak güzel olabilir ben çocukken tuutğum günlüğü okuyunca çok hoşuma gitmişti çok komik geldiAmin kuzum inşallah günlük yazıyorumben çok severim yazı yazmayi dün başladım normalde de günlük yazardım buna ayrı defter açtım
harika bir fikir inşallah bana da nasip ederse bende öğrendiğim günden itibaren yazmayı düşünüyorum ama herşeyi o gün kötü geçtiyse kötüyü de yazmak istiyorum yıllar sonra okumak güzel olabilir ben çocukken tuutğum günlüğü okuyunca çok hoşuma gitmişti çok komik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?