- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.561
Sağol aşkım benim. Hepiniz iyi ki varsınız desteğiniz yanımda olmanız çok önemli. Kimseye anlatamadığım şeyleri size söylüyorum işte. Hepiniz iyi ki varsınızHaklısın biliyorum kuzum ama sakin ol hepimiz yaşıyoruz o tartışmalar o yükselişler insan bazen her şeyden kopuyor ama düzeliyor sonra. Düzelirsiniz inşallah canım benim kendini dinle kendine çok iyi bak. Senden daha önemlisi yok bunu unutma
Takma kafana camı çerçeveyi aşağı indiriyoduk az daha bu dönemler daha gergin geçiyor ama hallediliyor. Sadece siz değil herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Düzelirsiniz. Moralini bozma ki bebiş tutunsunSağol aşkım benim. Hepiniz iyi ki varsınız desteğiniz yanımda olmanız çok önemli. Kimseye anlatamadığım şeyleri size söylüyorum işte. Hepiniz iyi ki varsınız
Erken gebelik testleri çıktı mertlik bozulduben ilk bu platformda gördüm adet öncesi test yapıldığını ben hep adet gecikince yapılıyor diye biliyordum açıkçası sizin için yıpratıcı olmuyor mu erken test o bekleyiş süreci. benimde son birkaç aydır adetim gecikiyor bazen dört beş gün belki kimyasalda olmuştur ama bilmemek daha iyi değil mi
Kızlar çıktı kan sonucum
6 mart 13.8
8 mart 43.61
Maşallah böyle ilerler inşallah
tebrikler valla haberler bir bir gelmeye başlamışBen de öyle düşündüm hepsi sahte olamaz bence de bir de sabah yapmadım hepsi akşama ait sabah yapıcam yarın bakalım nolcak. Adetim geçince de kan veririm
Amin canim insallahSağlıkla benimle olsunda kuzum tek de olur ikiz deumarım seninde koyulasma devam eder Rabbim hepimize Sağlıkla bebeklerimizi nasip etsin ellerimizi boş bırakmasın inşallah Amin
Çok sağol canım benim. Zaten ağrım var stresten mi nedir anlamadım belimin tek noktası. Bi de kasığımda bişey atıyor tık tık diyeTakma kafana camı çerçeveyi aşağı indiriyoduk az daha bu dönemler daha gergin geçiyor ama hallediliyor. Sadece siz değil herkesin yaşadığı şeyler bunlar. Düzelirsiniz. Moralini bozma ki bebiş tutunsun
Aynen canım moralimi bile bozmadım hayırlısı varsada yoksadaDaha 19.gundesn kuzum olsa bile.ckmaz insallah vardr
Aşkitellam ben senin testini kaçırdım mı kendi telaşıma düşüpAmin canim insallah
Hiç birşey yok birkaç gün önce midem şişti rahatsızdı şimdi oda yok senin varmıBelirti falan bsy var mı?
Doğrusu bu zatenben ilk bu platformda gördüm adet öncesi test yapıldığını ben hep adet gecikince yapılıyor diye biliyordum açıkçası sizin için yıpratıcı olmuyor mu erken test o bekleyiş süreci. benimde son birkaç aydır adetim gecikiyor bazen dört beş gün belki kimyasalda olmuştur ama bilmemek daha iyi değil mi
Canım sabahki testte belli belirsiz bisey cikti ama emin degilim. Su fotoyu atmistim grup genel olarak görüyoruz diyince umudum artti bakalim koyulasma takibi yapacagim varsa cikar sonraki gunlerde insallahAşkitellam ben senin testini kaçırdım mı kendi telaşıma düşüp
Moral bozmuyoruz bebek sen bu grubun kurucu anasisin hayirlisiyla seni kasim annelerine gonderelim. Erkeklerin alayi dangoz dun de benim esim bardagindaki suyunu icip geri doldurmadim diye bi ton didisti benle ama hiic tinlamiyorum.Çok sağol canım benim. Zaten ağrım var stresten mi nedir anlamadım belimin tek noktası. Bi de kasığımda bişey atıyor tık tık diye
Canım reglnin ilk günü 1 sayılıp 16.günde başlankyor sabah akşamKızlar bişey soracağım bana dr duphaston vermişti ama 2 gün kullanmıştım sadece. Şimdi ben bunu kullansam yumurtlamadan sonra mı kullanmam gerek ? Gebelik için bi fayda sağlar mı ?
Oyyy maşallahKızlar çıktı kan sonucum
6 mart 13.8
8 mart 43.61
Maşallah böyle ilerler inşallah
Canim ogleden sonraki mesajlari yeni okumaya koyulmustum. Simdi gördüm. Esle kavga tartisma cok kotu oluyor gercekten. Her ne kadar canini sıkma denilse de benim de o günüm özellikle kotu gecer tartisma ve sonrasinda. Ama erkekler cok degisik ya tek hormonun konforunu yasıyorlar resmen. Cok stabiller hic inis cikis yok ve asiri umursamaz gorunebiliyorlar bazen. Ben eskiden her seyi anlamasini beklerdim ve asiri tartisma cikardi her konuda. Sonralari baktim ki öyle kendiliginden anlama olayi diye bisey yok her seyi tek tek soyleme, anlatma, gerekirse gurur yapmayi birakip acik acik isteme formuna gecis yaptim. Nispeten azaldi tartismalarimiz. Probleminizin ne oldugunu bilmiyorum ama yöntem olarak iletisim kanallarini acik tutma yolu aklinda olsunEşimle tartıştık gece. Çok sinirlerim bozuk. Zaten depresyon tedavisi görüyorum az çok biliyorsun. Bana zarar artık bu kadarı sağlığım gerçekten iyi değil.
Sağol bebeğim benim çok teşekkür ederimCanim ogleden sonraki mesajlari yeni okumaya koyulmustum. Simdi gördüm. Esle kavga tartisma cok kotu oluyor gercekten. Her ne kadar canini sıkma denilse de benim de o günüm özellikle kotu gecer tartisma ve sonrasinda. Ama erkekler cok degisik ya tek hormonun konforunu yasıyorlar resmen. Cok stabiller hic inis cikis yok ve asiri umursamaz gorunebiliyorlar bazen. Ben eskiden her seyi anlamasini beklerdim ve asiri tartisma cikardi her konuda. Sonralari baktim ki öyle kendiliginden anlama olayi diye bisey yok her seyi tek tek soyleme, anlatma, gerekirse gurur yapmayi birakip acik acik isteme formuna gecis yaptim. Nispeten azaldi tartismalarimiz. Probleminizin ne oldugunu bilmiyorum ama yöntem olarak iletisim kanallarini acik tutma yolu aklinda olsun
HahahahahMoral bozmuyoruz bebek sen bu grubun kurucu anasisin hayirlisiyla seni kasim annelerine gonderelim. Erkeklerin alayi dangoz dun de benim esim bardagindaki suyunu icip geri doldurmadim diye bi ton didisti benle ama hiic tinlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?