- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.361
Cnm bence varKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Aynısı ben yaşıyorum şuanDeğil canım rengi beyaz pişmiş yumurtanın dış zarı gibiydi
Bat cuma gunu canım. Gectigimiz hafta pazartesi olan iliskide denk gelmis olabilir mi diye düşünüyordum. Oyle olursa 10. gun oluyor. Sabah ilk idrarla evet.. inşallah vardir yaCnm çizgi gözüküyor
Bata kaç gun var
Sabh ilk idrarla mı yaptın
Yarın sabah kaset test yaparsan emin olursun
İnş vardır
Ayy canim gorebilmenize cok sevindim ya. Insan kendini deli gibi hissediyor valla elinde testi evirip cevirirkenBen de gördüm kuzumumarım doğrudur
İnşallah bebeğim çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin hala inanamıyorumYaaa kuzum gayet net var yanihayırlı olsun inşallah
Test alıp yapıcam artık kuzum hiç sabah yapmadım bu yaptıklarım akşam üstü ve gece olanlar. Ateşle baktım sabah düşmedi demekki sahte değil testler Rabbim inşallah ilerisini de nasip eder de tutunur bebişCnm bence var
Yarın sabah yıne yap
Koyulaşmaya bak
Vallahi gördümKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Aynen canım seninki kadar net degil benim amaVallahi gördümsenin de 9. Gün bişe çıkmamıştı dimi benim de öyleydi. Bizim bebişler geç gösteriyor demekki kendini Hadi sağlıkla tutunsun inşallah
Sabah idrariyla olmamasina ragmen cok iyi gorunmus canım senin. Ne zaman kan vereceksin?İnşallah bebeğim çok teşekkür ederim Rabbim hepimize nasip etsin hala inanamıyorum
Test alıp yapıcam artık kuzum hiç sabah yapmadım bu yaptıklarım akşam üstü ve gece olanlar. Ateşle baktım sabah düşmedi demekki sahte değil testler Rabbim inşallah ilerisini de nasip eder de tutunur bebiş
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canımKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Kız ben de bitirdim şimdi gidip alcam akşamAynen canım seninki kadar net degil benim amainsallah vardir ve saglikla ilerler insallah 5 test vardi elimde hepsini bitirdim aksi gibi yarına kalmadi
Geçsin de adet öyle verim dedim kuzum. Baya silik geldi bana korkuyorum bide regl olcak gibi ağrım var belim bacaklarım karnım çok ağrıyoSabah idrariyla olmamasina ragmen cok iyi gorunmus canım senin. Ne zaman kan vereceksin?
Nedir hiç bilgim yok bu konuda ilkkez böyle bişey gördümAynısı ben yaşıyorum şuan
Teşekkür ederim kuzucum inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler canım
Rica ederim canım dua et son 1 saat kaldı sonucun çıkmasına bnmdeTeşekkür ederim kuzucum inşallah
Dualarım hep sizinle inşallah hamilesindir kuzum benim bebiş seninle olsunRica ederim canım dua et son 1 saat kaldı sonucun çıkmasına bnmde
Kız ben de bitirdim şimdi gidip alcam akşam
Geçsin de adet öyle verim dedim kuzum. Baya silik geldi bana korkuyorum bide regl olcak gibi ağrım var belim bacaklarım karnım çok ağrıyo
İñşallah canım benim teşekkür ederimDualarım hep sizinle inşallah hamilesindir kuzum benim bebiş seninle olsun
İnşallah güzel haberi verirsin bizeEndiselenme strs altinda hissetmeki vucudda rahat moda girsin duani eksik etme kalbinden insaAllh persembe mutlaka olur degerlendr yeter.benmde yarin adet gunum belirtler kafa karistici ama yine umut hep var nasp bklim
Görebiliyorum ben canımKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Ben çok net gördüm kuzumKizlar ben de bir kac gündür predictor ile test yapiyordum hicbirinde bisey cikmamisti. Ovulasyon testiyle falan takip yapmadim ama 22. Gune kadar gun asiri ilişki oldu. Gec ovulasyon ihtimalini dusunerekten sabah da bir test yaptim. Cok belli belirsiz bisey cikti. Kendim görüyorum ama fotoya yansidi mi bilmiyorum. Sizce var midir? Gorebilen var mi acaba
Ben de öyleydim hatta amaan aşılamaya giderim en kötü haziranda dedim eşim daha dün sperm testi verdi. Geçen sene de sperm testini verdiği ay hamile kalmıştımben bu aydan umidimi kesip gelecek ay icin 5 tane daha siparis vermistim aslinda. Onlar kargoya verilmis simdi. Gelirse bugun yarin onlarla bir takip edeyim. Bat gectikten sonra vermek mantıklı canim.. benim de bat cuma gunu. O gun gelmezse pazartesi veririm gibi düşünmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?