- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.321
Kızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
Ama resmen çizgi var erken gebelikte. Bence bebiş var
Ya o kadar korkuyorum ki şuan anlatamam size. Sahteyse ve negatif çıkarsa diye. Ama ever hepsi sahte olamaz. Nasipten öte yol yok. Eğer varsa inşallah Rabbimin izniyle benimle kalır. Kimyasaldan sonra 7. Ayımdayım. Kızlar nolur dua edin banaCanım gayet net görünüyor valla biri sahte olsa üçüde olamaz herhalde. Sen femara yı kendin kullanıp iğne yapmamıştın bu ay di mi
Dolayısıylada aldatçak bişey de yok .
Hadi inşallah yanıltıcı değildir ve sağlıkla da ilerler
İçini ferah tut canım yarın sabahta yap bakalım bir test ufakta olsa bi koyulaşma varsa koş kan vermeye inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olur dualarımda olacaksın. Sende bizim için dua et bu mucizeyi bizde yaşayalımYa o kadar korkuyorum ki şuan anlatamam size. Sahteyse ve negatif çıkarsa diye. Ama ever hepsi sahte olamaz. Nasipten öte yol yok. Eğer varsa inşallah Rabbimin izniyle benimle kalır. Kimyasaldan sonra 7. Ayımdayım. Kızlar nolur dua edin bana
Hep ediyorum sizlere. Rabbim en kısa zamanda versin. Yarına testim kalmadıİçini ferah tut canım yarın sabahta yap bakalım bir test ufakta olsa bi koyulaşma varsa koş kan vermeye inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olur dualarımda olacaksın. Sende bizim için dua et bu mucizeyi bizde yaşayalım
Sanki var gibi ya sabah tekrarlamalısın inşallah vardır çatlatma iğnesi oldun muKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
İnşallah bitanem. Yarın ateşimi ölçer bakarım. Adet gelmezse de kan veririm. Allah herkese nasip etsin en kısa zamanda inşallah♥Gayet var görünüyor ama Allah bilir tabi. İnşallah canım iki sabah daha yapıp doğrulasan yeter zaten . Hayırlısıyla sağlıkla var olsun inşallahdestinesiaa
Olmadım aslında çok cahilce bir şey yapıp kendim evde x2 olacak şekilde kullandım femarayı. Sonra ovulasyon ile takip ettim çatlamayı.Sanki var gibi ya sabah tekrarlamalısın inşallah vardır çatlatma iğnesi oldun mu
Bu ateş olayını ben anlamadım yani hamileysen Ateş kaç oluyorHep ediyorum sizlere. Rabbim en kısa zamanda versin. Yarına testim kalmadıateşimi ölçerim artık. İnşallah gerçektir. O kadar umutsuzdum ki. Allah bu gruptaki herkesin kucağını evladıyla doldursun.
Allah dualarımızı kabul etsin inşallahHep ediyorum sizlere. Rabbim en kısa zamanda versin. Yarına testim kalmadıateşimi ölçerim artık. İnşallah gerçektir. O kadar umutsuzdum ki. Allah bu gruptaki herkesin kucağını evladıyla doldursun.
Ne güzel inşallah tutmuştur canımOlmadım aslında çok cahilce bir şey yapıp kendim evde x2 olacak şekilde kullandım femarayı. Sonra ovulasyon ile takip ettim çatlamayı.
Olmadım aslında çok cahilce bir şey yapıp kendim evde x2 olacak şekilde kullandım femarayı. Sonra ovulasyon ile takip ettim çatlamayı.
Femarayı reçetesiz mi kullandın canımOlmadım aslında çok cahilce bir şey yapıp kendim evde x2 olacak şekilde kullandım femarayı. Sonra ovulasyon ile takip ettim çatlamayı.
Ateşinde adete yakın düşüş olur bu ya asetten 1 gün önce ya da adet günü olur. Benim adete kadar ateşim 36.8lerde olup adete 1 gün kala 36.4e düşünce anlarım adet geliyo diye.Bu ateş olayını ben anlamadım yani hamileysen Ateş kaç oluyor
Amiin canım benimAllah dualarımızı kabul etsin inşallahgayet pembe duruyor erken gebelikte bence biraz rahat olsun için
Ne güzel inşallah tutmuştur canım
Yok kuzum doktor verdi. 1 kere kullandım tutmadı. 2. Denemem bu kendim kullandım günde 2 kere alıpFemarayı reçetesiz mi kullandın canım
Yani reçetesiz alınabiliyorAteşinde adete yakın düşüş olur bu ya asetten 1 gün önce ya da adet günü olur. Benim adete kadar ateşim 36.8lerde olup adete 1 gün kala 36.4e düşünce anlarım adet geliyo diye.
Amiin canım benim
inşallah
Yok kuzum doktor verdi. 1 kere kullandım tutmadı. 2. Denemem bu kendim kullandım günde 2 kere alıp
Reçete yazdı diye hatırlıyorum aşko çünkü eşim aldı bana hatta kadın sormuş kanser için mi alıyosunuz diye. Onda da kullanılıyomuş sanırımYani reçetesiz alınabiliyor
Hıım anladım canımReçete yazdı diye hatırlıyorum aşko çünkü eşim aldı bana hatta kadın sormuş kanser için mi alıyosunuz diye. Onda da kullanılıyomuş sanırım
Sor tabii :))Kızlar uyumayan var mı bisey danışmak gerekiyor size kafam çok karışık
Kızlar uyumayan var mı bisey danışmak gerekiyor size kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?