- 24 Şubat 2023
- 114
- 162
- 18
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.301
Ben çooook önceden koymuştum taa evlenmeden çocuk isterdim. Kısmet. Olmadı hala. Benim bu hayattaki sınavım da bu biliyorum
ben çizgi göremedim canımKızlar bakın benim hep gördüğüm silik çizgi testin kendi çizgisiymiş adetken bile çıktı
Birde böyle bi çizgi varevet canım zaten t çizgisi o kadar ileri de belirmiyor
Dağılmalar dalgalanmalarevet canım zaten t çizgisi o kadar ileri de belirmiyor
Perşembe günü yani 9unda canım. Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı bu ay da es geçiyorum sanırımbat ne zaman canım
Evet eğer ki onların isimlerini koyarsam evi üstüme alıcam yada altın kemer isticem söyledim peşin peşinAltın mı kemerlerhey masallah
başka belirti yok hafif akıntı dan hariç belim ince ince ağrıyor amaOlabilir canım başka belirti yok mu
Kuzum giremiyorum ya deprem bölgesinde değilim Ankaradayim ama görevli grubundayim yardım bölümünde ondan girmeye fırsatım olmadı bugünde depremzede evleri gezdimCnm nerelerdesin bayaadır yoksun
Deprem bölgesindemiydın sen?
Dağılmalar dalgalanmalar
Rabbim tez zamanda sağlıcakla kucaklarımızı doldursun inşallahHayır öyle düsünmeyinnn, olana kadar bugünlerin tadını cıkarıcaz oldugu zaman da uykusuz gecelere merhabaa dicezz, her seyin zamanı var, allah her duamızı duyuyor olmuyorsa vardır bi sebebi, depremde ne canlar ne minik bebekler gitti, ne hamile kadınlar can verdi, kac kisi karnı burnundayken o korkuyla dısarıda kaldı, Allah bizi nelerden koruyor bilemeyiz, şer gördüklerimiz hayrımızadırAllah herkese kolaylıkla bebis nasip etsin en hayırlı zamanda..
Allah biliyor her seyi ona teslimiz, cok takılmayalım her günün keyfini cıkaralım
Anladım canım hayırlısı olsun olabilir tabi inşallah tutarCnm testlerımi bosuna harcamim dıyorum
P. Tesinden sonra test yaparım, varsa Koyulaşmaya bakarım dıye düşünüyorum
Bu gce ilişki son
18 mm Bı yumoş daha vardı sağda
Belki gelişip oda sonradan çatlar dıye umut edıyorum
Burda arkadaş vardı bitane kendisi de iğne kullanmış ama 16. Günde anca pozitif görmüş adet gecikmesiyle bende sordum ona işte bişeyler oda dedi ki bekle bende 10/11 günlerde negatif gördüm birden pozitife döndü dediBende 11. Günde yaptim negatif cikti.. cok üzgünüm ve olmicak diye düsünüyom oysaki ilk baslarda cok ümitliydim..
Yok kız adetimbu biraz kafa karıstırıcı olmus bu test sana birkaç test daha yaptırır
Insallah canim hepimiz pozitifi görürüzBurda arkadaş vardı bitane kendisi de iğne kullanmış ama 16. Günde anca pozitif görmüş adet gecikmesiyle bende sordum ona işte bişeyler oda dedi ki bekle bende 10/11 günlerde negatif gördüm birden pozitife döndü dedi
Bence gec olmaz zaten bugun olmus sprm ler 2 gun kaliyor diye bikiyorum yarin olmasads diger gun mutlaka olmali ama persembe olmali hadi hayirlisiKızlar bugün pikin ikinci günü değerlendirmeyiz gibi düşünüyordum ama değerlendirdik:)
Yarın çatlama olur sanırım ama evde olmayacağız Perşembe degerlendirsek çok mu geç kalmış oluruz
Geçtiğimiz ay yine pik iki gün sürdü. İkinci pik günü iliski oldu sonra catlamada değerlendirmrmistik o. Şimdi yine öyle olacak gibi ama Perşembe de akşam ancak olur o yüzden endiseliyimBence gec olmaz zaten bugun olmus sprm ler 2 gun kaliyor diye bikiyorum yarin olmasads diger gun mutlaka olmali ama persembe olmali hadi hayirlisi
Endiselenme strs altinda hissetmeki vucudda rahat moda girsin duani eksik etme kalbinden insaAllh persembe mutlaka olur degerlendr yeter.benmde yarin adet gunum belirtler kafa karistici ama yine umut hep var nasp bklimGeçtiğimiz ay yine pik iki gün sürdü. İkinci pik günü iliski oldu sonra catlamada değerlendirmrmistik o. Şimdi yine öyle olacak gibi ama Perşembe de akşam ancak olur o yüzden endiseliyim
Ama resmen çizgi var erken gebelikte. Bence bebiş varKızlar iyi geceler size bir şey danışmak istiyorum. Benim reglim 9unda. Bundan 3-4 gün önce erken gebelik yaptım çıkmadı. 2 gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor kaset testte. Hatta koyayım testleri. Testlerden biri oncomed. Biri de hepimizin bildiği artimed sahte dediğimiz. Ben de yok ya hamile değilim sahte bunlar diye düşündüm ve eşime erken gebelik aldırdım awox adında bir test. Az önce yaptım. Hepsi mi sahte diye düşünüyorum. Anlamadım gitti yardımcı olur musunuz kızlarım yaa nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?