- 24 Şubat 2023
- 114
- 162
- 18
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #5.281
ben türkçe harifler olsuun istemiyorum, Amerikaya falan gitmeyi düşünüyoruz, ya da gelicekte yurtdışında okumak yaşamak isterse zorlanacağı isim olmasın, ama türk isim olsun karışık bir şey))) bak bu kadının ismi de Azerin
yaaa bende kızım olursa mercan koyacağım eşimle adımızın birleşimi mercan oluyorAnlamı buyuk bnde
Oğlumun ismine de uygun
Kız olursa ismimiz mercan olcak inşallah
Anlamı buyuk bnde
Oğlumun ismine de uygun
Özelden yazimOglunuzun ismi nedir
Kızlaarr bebiş isimleri düsünen var mı, hadi dogmamıs bebelerimize don bicelim
Ne işe yarıyor acaba canım??Cnm gunde 2 kere içiyon
Ben 6 gün içmiştim
Ben onu biçeli çok oldu ya kız olursa Arven ya da Arya, erkek olursa Arden koymak istiyorum
Oğlum olursa Aziz..kız düşünmedimKızlaarr bebiş isimleri düsünen var mı, hadi dogmamıs bebelerimize don bicelim
Bende kız olursa arya yada kaynanamın ismini koyarımBen onu biçeli çok oldu ya kız olursa Arven ya da Arya, erkek olursa Arden koymak istiyorum
Bende kız olursa arya yada kaynanamın ismini koyarımeğer erkek olursa da geç kayınpederimin hemde başka isim koyarım gelsin altın kemerler gelsin evler
Adet söktürücüNe işe yarıyor acaba canım??
Yaa ne güzel biçebilmişsinizz, cocugum olur mu olmaz mı bilmem ama yine de ben de bi isim bicebilsem cok rahatlayacagım
Cnm testlerımi bosuna harcamim dıyorumCanım. O çoktan çatlamıştır zaten ama gebelik testiyle de takip edebilirsin ben yapmıştım geçen ay öyle 7gün silik 10 gün tamamen negatif di az önce yaptım yine iğnemin 12. Günü negatif moralım alt üst oldu
Bende 11. Günde yaptim negatif ciktiBugün dayanamadım 12.gün yaptım yine moralimin içine ettimkendime söz vermiştim tutamadım sen ne durumdasın?
Kızlar bakın benim hep gördüğüm silik çizgi testin kendi çizgisiymiş adetken bile çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?