💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Olabilir canım inşallah güzel haber alırsın hiç bir sorun olmaz bende bugün verdim protestonu merak ettiğim için yarın çıkacak inşallah

Hangi test iğne günü Ya da iğne ertesi

İğnenin 11.günü ben de adet ağrısıyla uyandım tüm gün bacaklarım karnım ayrıldı sanki vücudumdan. Eyvah dedim geliyor ama o günde kaldı bitti. Bir daha ağrı olmadı. Bugün iğneden sonra 14.gün ve gebelik testim negatif. Umudum azalıyor

Yarınçıkar canım aile hekimine gittim ya onaylanması ertesi gün oluyor yatın inşallah 10dan sonra belli olur
Anladm kuzum rabbm pozitifi nasip eddr insallah , ya dün esmle atıştık ben cok agresfm sinirlendm ve sinirlendkten strrs yaptktan sonra aniden kasık agrim oldu adet agrisi olur gibi sabahakadar oldu sinirlerm.gecince o da gecti

Anladm kuzum rabbm pozitifi nasip eddr insallah , ya dün esmle atıştık ben cok agresfm sinirlendm ve sinirlendkten strrs yaptktan sonra aniden kasık agrim oldu adet agrisi olur gibi sabahakadar oldu sinirlerm.gecince o da gecti
O Bnde de olur canım yorulunca yada sitres yapınca sonra geçiyor

İğne etkisi geçmeye başlamış canım eğer çok merak ediyorsan ve çok gebelik testin varsa onunla takip et istersen bikaç güne silikleşip tekrar artışa geçmesi lazım varsa eğer gebelik
Bahsettiğin ağrı da inşallah yerleşmedir

Cnm iğnenin 6. Günü adet ağrısı ne bılım garip geldi

Cnm 6 tane gebelik testim var
Ama eğer hamiş olursam koyuluk takip edicem inş. Yerleşme ağrısı iğnenin 6. Günü olurmu ki?
Bnce hiç takip yapmim strese
Luzum yok
Gebelik testleri nide hiçç harcamim
H. Sonu köye gdıyorum orda kafa dağıtıp
İstanbula dönünce yaparım

Bence de canım o yüzden sabretmek en güzeli
Literatürlere göre yerleşme çatlamadan 6 12 günler arası falandı sanırım e onu da kasık kramp ya da adet olacakmış gibi bel ağrısı şeklinde tanımlayanlar da var . O yüzden inşallah öyledir He maalesef iğne yan etkileri de yapıyor bende de vardı adetten bir hafta önce adet olacakmış gibi bel ağrısı o yüzden umutlanmıştım da hatta ama iğnenin bana attığı feyk çıktı en güzeli sabırla beklemek

Yarın çıkacak sonuç canım aile hekimim bayan kimyasalımı bildiği için betayı da ekledi beni tanıyor tembih etti sen bakma sonuçlara diye üzülmeyeyim diye
Çok tatlısın ya, hayırlı haberle gel canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…