💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Canım 13. günü yaptığın testte hafif silik çizgi var işte Kan testi verdin mi ? Ben dün 12. günü yaptım kocaman bir negatif gördüm. Ama sende çizgi var bi kan ver istersen.

Cnm diş işi sıkıntılı
Bnde gecen sene implant yaptırdım 4 adet
Ben işten önce yaptırım dedim.
Üst dişler komple kaplama zaten bnım

Cnm Herseyin hayırlısı artık.
Zamanı var rabbim ne zamn nasıp ederse
Bu mubarek gunlerde Rabbım duysun bzı

Canım 13. günü yaptığın testte hafif silik çizgi var işte Kan testi verdin mi ? Ben dün 12. günü yaptım kocaman bir negatif gördüm. Ama sende çizgi var bi kan ver istersen.
canım 12.ci günde bende de yalnış yazmışım, o silik 3 gündür çıkıyor, testin hatası canım artimed ya hep çıkarıyor o siliği

Insallah canm mutlaka bklyorum sonucu . Umarm hamilesndr

Cnm negatif değil ki ben gölge görüyorum.
Ama artımed olunca emin olamıyorum
Allah askına Baska Bı test bul

Haber ver canım bize de

Gelece
canım 12.ci günde bende de yalnış yazmışım, o silik 3 gündür çıkıyor, testin hatası canım artimed ya hep çıkarıyor o siliği
ilacın etkisi bukadar kalmaz sanki ama ya. Hemen yok vs deme bence en iyi sonucu kan ile alırsın birkaç gün başka marka test alıp devam et yapmaya bakalım çizgi çıkacak mı? Koyulaşma olmasa da var bişeyler sanki. 2-3 gün e adetin gelmezse kan ver derim.

İnşallah canım içememeye çalışıyorum dün ogrendigimden beri 2 tane ictim onlari da böyle püfür püfür değil baya içime cekmemeye calisrim.hepsini bitirmedim inanılmaz başım.agriyor
Çekirdek ye sürekli aklına geldikçe bulantıların başlayınca inşallah ilk ondan tiksinirsin flim belgesel ile kendini oyalamaya çalış kahve çay değil de bol bol su tüket aklına geldikçe

tamam canım öylr yapayım yarın tekrarlıcam yine, belki çıkarsa akşama yemeğe yetiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…