- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.921
Gerçekten çok yoruldum bu süreçte o yüzden akışına bıraktım bı gün nasip olur herhalde
Hem bakMoral falan kalmadı bende canım. Nasip,kısmet diyelim bir zamanı var demek ki bebisin de
Onlar değerlendirdi canım benim pik kaçtı:)
İnşallah canım çok teşekkür ederim desteklerin içinYarina toparlayacaksin
Öncelikle bir kendini toparla. Bazen oluyor insana böyle umutsuzluk, hayal kırıklığı, tıbbi şeylerin yanında bir de kocayla uğraşma derdi vs.Canım oturdum hüngür hüngür ağladım artık dayanamadım. Ayda 1-2 günü değerlendiremedik diye 1 ay atıyor. Değerlendirir miyiz bilmiyorum artık o kadar moralim bozuk ki. Yumurtlama günü olduğunu biliyor ya artık kafasında stres yapar belki
Aynen biz burdayız seninleyizÖncelikle bir kendini toparla. Bazen oluyor insana böyle umutsuzluk, hayal kırıklığı, tıbbi şeylerin yanında bir de kocayla uğraşma derdi vs.
Daha hiç bir şey için de geç değil dediğim gibi. Yarını değerlendirin mutlaka. Bakarsın gece uyku tutmazdaha gece bitmedi.
İnşallah canım çok teşekkür ederim desteklerin için
Merhaba canım aramizda 1 gün var bende 24 şubatta yaptım iğneyi ben senin testinde çok silik bişey görüyorum hayırlısı olsun inşallah geçen ay tutmadı ben bu ay çok korkuyorumcanım ben bu gün yaptım böyle çıktı, 23 şubatta oldum iğneyi
Canim az önce oturdum konuştum, konuşurken dayanamadım ağladım zitlastim falan sanmıyorum artık değerlendirme falan olacağını:) bendeki bu sinir stresle çocuk falan tutunmaz zaten. Zamanı değilmiş diyorum hep bir şey oluyor ve degerlendiremiyoruz nasip değilmiş daha demek kiÖncelikle bir kendini toparla. Bazen oluyor insana böyle umutsuzluk, hayal kırıklığı, tıbbi şeylerin yanında bir de kocayla uğraşma derdi vs.
Daha hiç bir şey için de geç değil dediğim gibi. Yarını değerlendirin mutlaka. Bakarsın gece uyku tutmazdaha gece bitmedi.
Şansıma eşimde yok yarın akşam ilişki olur geç kalmış olur muyum acabaÖyle duruyor canım
benimde 10 mart ve çarlatmadan sonra 11. gün aynı sizin gibi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinCanım son adetim 10 şubattisağlıkla güzel haberleri al inşallah
benim kist yüzünden falan hala tam umudum yok, bence yarın koyulaşırsa belli olurMerhaba canım aramizda 1 gün var bende 24 şubatta yaptım iğneyi ben senin testinde çok silik bişey görüyorum hayırlısı olsun inşallah geçen ay tutmadı ben bu ay çok korkuyorum
İnşallah canım benimde var kist kafana takma çoğu kadında var artık bu yediğimiz içtiklerimiz den oluyorbenim kist yüzünden falan hala tam umudum yok, bence yarın koyulaşırsa belli olur
Ne diyorsun meselaVallahi illa Mart diyorum da bebiş diyor mu orası önemlibazen kendi kendime yumurtalıklarımla konuşuyorum
canım her iki tarafta var, bi de multikistmiş, bi kaç yumurtanın birleşmesi, bi de rahim inceydi, hatta iğneyi yapmıcaktım, dedim ne kaybedersen yap gitsin, yapmasaydım keşke yapsaydım dicekdim, bakalım nasıl olcak, bi de 8 mart evlilik yıldönümüz , 2 senemiz doluyor, muhteşem bir hediye olur olursaİnşallah canım benimde var kist kafana takma çoğu kadında var artık bu yediğimiz içtiklerimiz den oluyor
Hesaplama yapmadan akışına bırakın o zaman elbet nasip olurGerçekten çok yoruldum bu süreçte o yüzden akışına bıraktım bı gün nasip olur herhalde
Tabi tabi neden olmasınOlmadıysada yumurta boyutlarına baksın bari
Var mı yok mu ne zaman olacak onu sorayım 9 aydır falan deniyoruz olmadı onu söyleyeyim
Yumurtlama bir süre devam eden bir olay zaten neden geç olsun ki belki de pik gününüz yarındırŞansıma eşimde yok yarın akşam ilişki olur geç kalmış olur muyum acaba
Ay canım hem 8 Mart kadınlar günü hemde evlilik yıl dönümü inşallah vardır bence içini rahat tut kistler engel olsaydı doktorun böyle birşey sana önermezsin zatencanım her iki tarafta var, bi de multikistmiş, bi kaç yumurtanın birleşmesi, bi de rahim inceydi, hatta iğneyi yapmıcaktım, dedim ne kaybedersen yap gitsin, yapmasaydım keşke yapsaydım dicekdim, bakalım nasıl olcak, bi de 8 mart evlilik yıldönümüz , 2 senemiz doluyor, muhteşem bir hediye olur olursa
Bu arada benimde modum düştü göğüs hassasiyeti var hafif adete 10/11 gün var pko olduğu için bi kaç gün gecikme olabiliyor geçen ayda tam umutlandım adet oldumcanım her iki tarafta var, bi de multikistmiş, bi kaç yumurtanın birleşmesi, bi de rahim inceydi, hatta iğneyi yapmıcaktım, dedim ne kaybedersen yap gitsin, yapmasaydım keşke yapsaydım dicekdim, bakalım nasıl olcak, bi de 8 mart evlilik yıldönümüz , 2 senemiz doluyor, muhteşem bir hediye olur olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?