- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 35
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.901
Anladın canım yaşında zaten sıkıntı yok bence ama madem doktor öyle bir tavsiye de bulunmuş tabiki denemek de fayda varBen 35 yaşında olduğumdan ve 11 aydır bebiş düşündüğümüzde doktor istersen klomen başlayalım hızlandıralım süreci dedi. Öyle kullandım canım. Bildiğim kadarıyla hormonlarım normal, adetim düzenli, yumurtalamam var çatlıyor ama bakalım böyle birşey denedik geçtiğimiz ay. Bu ay da kist oluşmamışsa yine klomen kullanma ihtimalim var.
valla heyacanla bekliyoruz)) ha bire sayfayı yeniliyorum :))Allah Allah ilginç normalde burda kaç kere vermiştim 2 saat en geç 4 saatte çıkıyor du ben kanı 2 de verdim 4 de işleme kabul edilmiş ama yinede 6,7 saat ediyorilkkez başıma geliyor sağlık ocağında verseydim aynı hesap olurmuş şurda ne kaldı sabaha uyucaz zaten
Aynı durum bende vareşime dedim ki çatlama iğnesi vurdurcam dedim niye gerek yok sen zaten çatlaksın diye dalga geçiyor onların gözünde ne haldeyiz
Eşinize söylemeden normal bir günmüş gibi söyleyin o zaman. Belki stresinde azalma olur.Kızlar bugün pikti ve değerlendiremedik,eşim stres yaptı sanirimo kadar üzülüyorum ki nasip değilmiş diyorum artık her ay bisey oluyor ve hamilelik olmuyor. Direkt kırmızıları yedim gözüyle bakıyorum. Bir gün güzel bir haber alabilirim İnşallah. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Yumurtlama olmuş mu diye baksınKızlar benim 16sında dr. randevum var yumurtlama günlerine denk geliyor aşağı yukarı daha önce hiç hormon testi falan yaptırmadım sacede tsh bakıldı. Adet geçtiği için hormon testi yapmazlar. Ben doktora gittiğimde ne desem acaba ne sorsam neye baktırsamrandevu aldım ama arkadaşım gidecekti yanında gideyim gitmişken bende baktırayım dedim
Ben de o da yok test te yapmayı bıraktım benhep dalga gececek bisey buluyorlar. Esim de beni ne zaman elimde testle görse kahkahayi basıyor. Dedim ne var içkim yok kumarim yok bir kötü alışkanlığım testim
Öyle duruyor canımKızlar şeffaf uzayan akıntım ve bel ağrım var döngümün 12.gunundeyim yumurtlama olabilir mi
Ay yeminle bu erkekler sopalıkKızlar bugün pikti ve değerlendiremedik,eşim stres yaptı sanirimo kadar üzülüyorum ki nasip değilmiş diyorum artık her ay bisey oluyor ve hamilelik olmuyor. Direkt kırmızıları yedim gözüyle bakıyorum. Bir gün güzel bir haber alabilirim İnşallah. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Vallahi illa Mart diyorum da bebiş diyor mu orası önemliİlla mart diyoruz yani
Gerçekten çok yoruldum bu süreçte o yüzden akışına bıraktım bı gün nasip olur herhaldeEşinize söylemeden normal bir günmüş gibi söyleyin o zaman. Belki stresinde azalma olur.
O kadar moralim bozuldu ki, onun da elinde olan bişey değil ama yine de bugünü kaç gündür bekliyorum. Oturdum hüngür hüngür ağlıyorum. Nasip değilmiş demek kiAy yeminle bu erkekler sopalıküzülme kuzum. Geç değil ki. Yarın değerlendirin A Afratafrac doktora sordum bi hafta daha gün aşırı değerlendirmek gerekiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam
Canım zaten önemli olan pik sonrasındaki günlermiş daha çok. Doktorum bana pik görünce 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam et dedi. Sen yarın sakın yumurtlamayla ilgili bir şey söyleme ki stres olmasın. Sen normal bir gün gibi git sırnaşKızlar bugün pikti ve değerlendiremedik,eşim stres yaptı sanirimo kadar üzülüyorum ki nasip değilmiş diyorum artık her ay bisey oluyor ve hamilelik olmuyor. Direkt kırmızıları yedim gözüyle bakıyorum. Bir gün güzel bir haber alabilirim İnşallah. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
Aslında böyle bir şey de onlara ilaç içirmek gerekiyorKızlar bugün pikti ve değerlendiremedik,eşim stres yaptı sanirimo kadar üzülüyorum ki nasip değilmiş diyorum artık her ay bisey oluyor ve hamilelik olmuyor. Direkt kırmızıları yedim gözüyle bakıyorum. Bir gün güzel bir haber alabilirim İnşallah. İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz
İki gün pik kalıyor normalde benim ama yarın çatlarsa da işten gelecek akşam olacak vs ya geç olursa. O kadar bozuldu ki moralim anlatamamCanim yarin degerlendirirsiniz. Hemen umudunu kaybetme. Vardir bunda bir hayir. Belki yarınki dogrudan denk gelir yumurtaya. Hem pikten sonraki günler onemli demiyorlar mi zaten?
Olmadıysada yumurta boyutlarına baksın bariYumurtlama olmuş mu diye baksın
Canım oturdum hüngür hüngür ağladım artık dayanamadım. Ayda 1-2 günü değerlendiremedik diye 1 ay atıyor. Değerlendirir miyiz bilmiyorum artık o kadar moralim bozuk ki. Yumurtlama günü olduğunu biliyor ya artık kafasında stres yapar belkiCanım zaten önemli olan pik sonrasındaki günlermiş daha çok. Doktorum bana pik görünce 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam et dedi. Sen yarın sakın yumurtlamayla ilgili bir şey söyleme ki stres olmasın. Sen normal bir gün gibi git sırnaşYarını değerlendirin.
Olmaz canim ya. 24 saat kadar tuplerde kalıyor yumurta rahat ol sen.. ayrica her zaman dedigimiz gibi sadece matematiksel degil bu isler biraz nasip kismet ve herkes icin tayin edilen zaman meselesi. Sen yarıni onemsizlestirerek esinin kafasinda degerlendirmeye bakİki gün pik kalıyor normalde benim ama yarın çatlarsa da işten gelecek akşam olacak vs ya geç olursa. O kadar bozuldu ki moralim anlatamam
Moral falan kalmadı bende canım. Nasip,kısmet diyelim bir zamanı var demek ki bebisin deOlmaz canim ya. 24 saat kadar tuplerde kalıyor yumurta rahat ol sen.. ayrica her zaman dedigimiz gibi sadece matematiksel degil bu isler biraz nasip kismet ve herkes icin tayin edilen zaman meselesi. Sen yarıni onemsizlestirerek esinin kafasinda degerlendirmeye baksonrasi takdiri ilahi
Yarina toparlayacaksinMoral falan kalmadı bende canım. Nasip,kısmet diyelim bir zamanı var demek ki bebisin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?