💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Anladın canım yaşında zaten sıkıntı yok bence ama madem doktor öyle bir tavsiye de bulunmuş tabiki denemek de fayda var

valla heyacanla bekliyoruz)) ha bire sayfayı yeniliyorum :))

Aynı durum bende var eşime dedim ki çatlama iğnesi vurdurcam dedim niye gerek yok sen zaten çatlaksın diye dalga geçiyor onların gözünde ne haldeyiz
hep dalga gececek bisey buluyorlar. Esim de beni ne zaman elimde testle görse kahkahayi basıyor. Dedim ne var içkim yok kumarim yok bir kötü alışkanlığım testim

Kızlar benim 16sında dr. randevum var yumurtlama günlerine denk geliyor aşağı yukarı daha önce hiç hormon testi falan yaptırmadım sacede tsh bakıldı. Adet geçtiği için hormon testi yapmazlar. Ben doktora gittiğimde ne desem acaba ne sorsam neye baktırsam randevu aldım ama arkadaşım gidecekti yanında gideyim gitmişken bende baktırayım dedim

Eşinize söylemeden normal bir günmüş gibi söyleyin o zaman. Belki stresinde azalma olur.

Yumurtlama olmuş mu diye baksın

Ay yeminle bu erkekler sopalık üzülme kuzum. Geç değil ki. Yarın değerlendirin A Afratafrac doktora sordum bi hafta daha gün aşırı değerlendirmek gerekiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam

Ay yeminle bu erkekler sopalık üzülme kuzum. Geç değil ki. Yarın değerlendirin A Afratafrac doktora sordum bi hafta daha gün aşırı değerlendirmek gerekiyor demişti yanlış hatırlamıyorsam
O kadar moralim bozuldu ki, onun da elinde olan bişey değil ama yine de bugünü kaç gündür bekliyorum. Oturdum hüngür hüngür ağlıyorum. Nasip değilmiş demek ki

Canım zaten önemli olan pik sonrasındaki günlermiş daha çok. Doktorum bana pik görünce 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam et dedi. Sen yarın sakın yumurtlamayla ilgili bir şey söyleme ki stres olmasın. Sen normal bir gün gibi git sırnaş Yarını değerlendirin.

Aslında böyle bir şey de onlara ilaç içirmek gerekiyor

Canim yarin degerlendirirsiniz. Hemen umudunu kaybetme. Vardir bunda bir hayir. Belki yarınki dogrudan denk gelir yumurtaya. Hem pikten sonraki günler onemli demiyorlar mi zaten?
İki gün pik kalıyor normalde benim ama yarın çatlarsa da işten gelecek akşam olacak vs ya geç olursa. O kadar bozuldu ki moralim anlatamam

Canım oturdum hüngür hüngür ağladım artık dayanamadım. Ayda 1-2 günü değerlendiremedik diye 1 ay atıyor. Değerlendirir miyiz bilmiyorum artık o kadar moralim bozuk ki. Yumurtlama günü olduğunu biliyor ya artık kafasında stres yapar belki

İki gün pik kalıyor normalde benim ama yarın çatlarsa da işten gelecek akşam olacak vs ya geç olursa. O kadar bozuldu ki moralim anlatamam
Olmaz canim ya. 24 saat kadar tuplerde kalıyor yumurta rahat ol sen.. ayrica her zaman dedigimiz gibi sadece matematiksel degil bu isler biraz nasip kismet ve herkes icin tayin edilen zaman meselesi. Sen yarıni onemsizlestirerek esinin kafasinda degerlendirmeye bak sonrasi takdiri ilahi

Moral falan kalmadı bende canım. Nasip,kısmet diyelim bir zamanı var demek ki bebisin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…