💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ayyy inşallah canım yaa aynen negatifi görünce morali bozuluyor insanın ama inşallah hamileyimdir

kızlar artık yumurtlama olmaz dimi bu saaten sonra.galiba bu ay böyle geçecek.moralim çok bozuk. @Papatyamaviss @fnd_50 ateş bi değişik bu ay anlayamıyorum.
Yılda bir kaç kez regl düzeni bozulması normal karşılanıyor canım, bence moralini bozma belki bu ay gec yumurtlarsin

Bence her günü değerlendir

ben de çay kahve çok tüketiyorum ama zararlı diyorlar, bırakamıyorumda
Ben ilk denedigimiz ay bırakmıştım. Çayı da çok açık içiyordum, bebek olana kadar bırakırsak da ne zaman olacağı belli değil o yüzden eski düzene döndüm ama yine çok içmiyorum sabah kahvaltıda 2-3 bardak çay öğlen de 1 kupa filtre kahve içiyorum bişey olmaz herhalde

Vallahi ben regl olunca cips yedim

Yılda bir kaç kez regl düzeni bozulması normal karşılanıyor canım, bence moralini bozma belki bu ay gec yumurtlarsin
Bende araştırdım öyle diyor ama adet görmeden yumurtlama olmuyormuş ben mesela 68 gündür adet olmuyorum yani bu yüzden ilişkiye girmek bile bana boş geliyor

aynen bende de bu şekilde, hamile kalırsak bırakırız artık kahve yine bırakılırda bende sigarada var ve ben kendimi sigarasız hayal bile edemiyorum, nasıl yapıcam bilmiyorum, sigaraya karşı hiç dayanmam yok

Sigara yok bende de. Ben de mayonezmis cipsmis abur cuburmus saçma saçma alışkanlıklarım var yavaş yavaş bırakmayı dene bence canım kendine kota koy, bebiş olunca mecbur ara vermen gerekecek

Ben eskiden tiryakiydim günde 1 2 paket içiyordum evlendik çocuk sahibi olmak istedim ve o günü bıraktım darısı size

Cnm bnce bu gce ve Çarsamba gce değerlendir
2 gün pik kalabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…