💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Yaa valla şu an daha da umutluyum bu ay için ben de kullanıcam ilk kez yine olmazsa rahim filmi çektircem inşallah görürüm pozitifleri

Bende bu ay olmazsa önümüz ay rahim filmi çekilecektim umarım vardır. İnşallah canım amin. Bence faydası var eşim bir de argifertil m kullandi canım vitamin

Maşallah Allah'ım biz böyle testler ne zaman göreceğiz

Herkese hayırlı kandiller, bu mübarek gecede herkese dua eder dua beklerim
En kısa zamanda hepimiz cift cizgi görme mutluluğuna erişiriz insallaaah
Bebiş haberini alan herkese de saglıklı sıhhatli kucaklarına almak nasip olsun, tebrik ederim

ben hastanede iğneyi oldum test konusunda sürekli yapa yapa sıkıldım yapmıyorum artık geçen ay dört gün gecikti yapmadım adet oldum ama bu ay adet olmasam üçüncü gün yapıcam kendimi öyle koşulladım

Yani ben de ilk kez bu ay kullanıcam bi şey diyemiyorum ama bence kullanımı çok kolay denemekten zarar gelmez bence
Ben bi kere kullandım ama faydasını göremedim. Sonrasında da korktum. Çünkü zayıf olan spermleri de taşıdığı için ilerde kaybetme riski oluyomuş. Burda bir arkadaş hamileydi bebek 10. Haftada olması gerekirken 6. Haftada durmuş kalbi. O yüzden cesaret edemedim ama son çare kullansam mı diye de düşünmedim değil

geçen ay klomen kullandım iğne olmadım dört gün gecikmişti bu ay letu ile ovitrelle oldum adet gecikmesi yapar mı

Bazı kadınlardan akıntı hiç gelmiyormuş canım. Hatta bazı aylar gelip bazı aylar gelmeyebiliyormuş. Akıntıya çok takılma. Vuhuuuu pik
Bende akıntı olurdu normalde de bu sefer hiç yumurta akı göremedim o yüzden acaba test mi sıkıntı dedim eveeet çok mutlu oldum

Piki gordun sonunda
Cnm akıntıya takılma
Bnım kımyasal oldugu ay hiç akıntı olmadı
Bugun iğnenin 5. Gunü sıfır akıntı
Evet canım çok şükür sonunda
Yaaa inşallah güzel haberlerle geliriz, şu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallah

benim eşimde de sperm hızı düşük de o yüzden sordum canım.
Kuzum gynoseed jel kullandım tuttuysa gerçekten gebeysem bence etkisi oldu. Bir de eşim argifertil m kullanıyor o da sperm sayı morfoloji ve hız için 1 kutu bitirdi öneririm üroloji Dr una sorun tabi. Argifertil in üretildiği fabrikada tanıdık var sorduk içeriği çok temiz ve kaliteli hammadde dönüşler iyi dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…