- 18 Şubat 2017
- 3.860
- 4.814
- 133
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.521
Yaa valla şu an daha da umutluyum bu ay için ben de kullanıcam ilk kez yine olmazsa rahim filmi çektirceminşallah görürüm pozitifleri
inşallah aşkım men niyese inanıram yaxında senden gözel xeber alacayıqHee men bilmirem o terefleri..Bu arada İn şa Allah hamilesen canım.Sağ elin menim başıma
23ü mü oldun iğneyi canım
Ayy hadi inşallahilk idrarda canım ben geç uyanıyorumartimed olmasına da, dün çok silik çıktı, bu gün koyulaşma olunca bi umutladım bata 3 gün var daha, yarında koyulaşma olursa inanırım valla
Dr unu dinle kuzumCnm gün aşırı 1 hafta devam et dedi
aa iyii, benim eşim geç geldi 8 gibi yapa bildik anca, kendim canıma kıyamadım)) o çat diye yapıyor iğneyi. sen hiç test yaptın mıevet canım 23. de öğleden sonra oldum
Ay canım menimki tüp bebeğe kaldı..heç istemirdim getmek amma olmur..Tüp bebekle İn şa Allah tutar..qiymetler Cox qalxıb..her terefli yıprandıkinşallah aşkım men niyese inanıram yaxında senden gözel xeber alacayıq
Maşallah Allah'ım biz böyle testler ne zaman göreceğizEki Görüntüle 3213606 kasetlerı atayım canım benım :) hayırlı kandıllerın olsun :) senın hesabını gorunce aklıma sey gelmıstı en son bende boyle bı hesap yaptıgımda hamıle kaldıgımı ogrendım insallah bu arakadasımızda da aynısı olur dıye ıcımden gecırmıstım :)
Ben bi kere kullandım ama faydasını göremedim. Sonrasında da korktum. Çünkü zayıf olan spermleri de taşıdığı için ilerde kaybetme riski oluyomuş. Burda bir arkadaş hamileydi bebek 10. Haftada olması gerekirken 6. Haftada durmuş kalbi. O yüzden cesaret edemedim ama son çare kullansam mı diye de düşünmedim değilYani ben de ilk kez bu ay kullanıcam bi şey diyemiyorum ama bence kullanımı çok kolay denemekten zarar gelmez bence
Bende akıntı olurdu normalde de bu sefer hiç yumurta akı göremedim o yüzden acaba test mi sıkıntı dedimBazı kadınlardan akıntı hiç gelmiyormuş canım. Hatta bazı aylar gelip bazı aylar gelmeyebiliyormuş. Akıntıya çok takılma. Vuhuuuu pik
Evet canım çok şükür sonundaPiki gordun sonunda
Cnm akıntıya takılma
Bnım kımyasal oldugu ay hiç akıntı olmadı
Bugun iğnenin 5. Gunü sıfır akıntı
Rabbım tez vakıtte nasıp etsın inşallah, herseyın vaktı var Allah katında bende okadar sey yaptım vaktını beklıyormus sadeceMaşallah Allah'ım biz böyle testler ne zaman göreceğiz
Allah xeyirli yol açsın babyAy canım menimki tüp bebeğe kaldı..heç istemirdim getmek amma olmur..Tüp bebekle İn şa Allah tutar..qiymetler Cox qalxıb..her terefli yıprandık
ne sorunu vardı canım eşinde özel değilse.Kuzum eğer gebelik varsa ilk kez bu ay kullandım faydası oldu bence çünkü eşimde sperm sorunu vardı
ne sorunu vardı canım eşinde özel değilse.
benim eşimde de sperm hızı düşük de o yüzden sordum canım.Yok kuzum ne özeli burda amacımız bellicanım sperm sayısı ve morfoloji düşüktü hız orta iyiydi argifertil m kullaniyor
Kuzum gynoseed jel kullandım tuttuysa gerçekten gebeysem bence etkisi oldu. Bir de eşim argifertil m kullanıyor o da sperm sayı morfoloji ve hız için 1 kutu bitirdi öneririm üroloji Dr una sorun tabi. Argifertil in üretildiği fabrikada tanıdık var sorduk içeriği çok temiz ve kaliteli hammadde dönüşler iyi dedilerbenim eşimde de sperm hızı düşük de o yüzden sordum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?