• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

bende nette araştırdımdı inşalah doğru yapmışımdır :) bal tarçın çörekotunu karıştırıyorsun ölçüsü vardı ama o bana çok geldi göz kararı yaptm ki zaten adet bitimnden 4 sonra dün pik gördüm bugun daha yapmadm test adetn 2. günü başlayın diyor
Bugün 4.gün benim.kaçırdım o zaman bu ay ☺️

Kızlar ovulasyon testi yaptım silik çıktı 1-2 saat sonra tuvalete gittim kahverengi pembe kanla karışık akıntı geldi. Sizce yumurtlama oluyor mu?

Tam yumurtlama dönemi küsme tartışma işlerine giriyorlar. Biraz olsun bizler kadar dikkat etseler 😔
Erkekler bu kadar düşünceli olamıyor cidden gecen eşim diyor olur ne takıyorsun dedim 1 yıldan fazladır bisey olduğu yok farkindamisin o kadar oldumu ya diyor zaten onlar gibi rahat olsak 5 10 tane doğururuz 😁 biz hic kusmezdik ya 1 saat surmezdi tartışmamız bu sefer odaları bile ayırdık vardır bundada bir hayır artık 🥲

Erkekler bu kadar düşünceli olamıyor cidden gecen eşim diyor olur ne takıyorsun dedim 1 yıldan fazladır bisey olduğu yok farkindamisin o kadar oldumu ya diyor zaten onlar gibi rahat olsak 5 10 tane doğururuz 😁 biz hic kusmezdik ya 1 saat surmezdi tartışmamız bu sefer odaları bile ayırdık vardır bundada bir hayır artık 🥲
Bunu yapmayın kesinlikle ne olursa olsun aynı yatakta yatmaya devam edin.konuşmasanızda birlikte uyuyun. Her gün çok kıymetli

Back