💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hayır takip yapmadım. Ama benim hiç bu kadar gecikmedi ilk defa böyle bir şey yaşıyorum regl çok düzenlidir normalde. Bu arada umarım üroloji aynı şeyi bana da söyler. Benim sadece sol tarafımda ağrı ve yanma var bazen ağrı bacağıma da vuruyor.

Keske tavsiyene kulak vermek elimizde olsaydi canim. En dogrusunu soylemissin de iste gel de bunu biz testçilere anlat

Kızlar ben bu yumurtlama cizgilerinden artık yorum yapamaz oldum. Testler sırasıyla 3 4 5 mart bakar mısınız t bölgesine mi bakıcam yoksa cizgiler eşitmi degil mi ona mı
Canım iki çizgi renginin eşit renk olması gerekiyor ya da "T" çizgisinin daha koyu olması gerekiyor. Buradaki görsele göre en yukarıdakinde pik yaşamışsın, aşağıya doğru indikçe silikleşmeye başlamış. Yani yumurtlamışsın canım. Neyi sorun ettin anlamadım ben?

Mesela ayın 4ü ikinci testte çatlama olmus mu bugun olmus açılmıs onu anladım

5 6 gün kala erken gebelikte çıkmadı klasik 7 tl lik testte 3 kala gördüm
Bu mesaj umut oldu iste simdi bana.. 7 gun 6 gun kala çıkmayinca yok havasina girdim cunku. Gerci belirti olarak da hissetmiyorum pek. Bakalim hislerim dogru cikacak mi supriz mi olacak gorecegim

Yaa çok sevindim tebrik ederim maşaAllah size sendin dimi ucu ucuna değerlendirip İstanbul’a giden
Evet canım ama o ay olmadı İstanbul’da regli oldum hatta o son regli oldu ama bundada sadece yumurtlamadan önce oldu sonra eşimle küsmüştük hatırladınmı ayrı yatmayın demiştin

Olmadı bi de kan testi yaptır belkide vardır bebişkoo :)
İdrarda görmeden yaptırmam canım
Kızlar sağlık ocağı hormon testlerini yapmiyor dimi?
Devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba özellerde pahalı olabilir bu testler
Canım ben devlet Hastanesi'nde kadın doğumcuya gittim de yaptırdım. Sağlık ocakları yapmıyır bildiğim kadarıyla

Bu mesaj umut oldu iste simdi bana.. 7 gun 6 gun kala çıkmayinca yok havasina girdim cunku. Gerci belirti olarak da hissetmiyorum pek. Bakalim hislerim dogru cikacak mi supriz mi olacak gorecegim
Ben hemen hemen herhün yaptım testim boldu net olarak 3 gün varken çok silik çizgiyle çıktı 12 güne kadar test yapmak boşunaymış cidden kimyasal yaşadığım ayda yumurtlamayı net biliyordum 9 10 gündü sanırım kanda bile çıkmadı tabi bazılarında erken yumurtlama oluyo veya erkem döllenme ama em güzeli net 12 gün

Reglden once 6 gune kadar gosterir olayi hikaye o zaman ya.. bana da pek mantıkli gelmiodu zaten. Umarim bu mesajlardan sonra yarin sabah test yaparken yakalamam kendimi de 2 gun daha dururum en azindan

Kızlar yumurtlama günü ile bat arasında ilişkiyi bırakıyor musunuz yoksa keyfe göre devam mı ediyorsunuz ???

Mesela ayın 4ü ikinci testte çatlama olmus mu bugun olmus açılmıs onu anladım
Pik sonrasında ne zaman renk açılırsa çatlama o zaman olur diye biliyorum. Ancak bu ovulasyon testlerine bu kadar kafa yorma. Vücuttaki hormon dğerleri ile alakalı bir şey. Doktorlar dahi kesin cevap vermez gün ve saat olarak diyor. Pik gördükten sonra gün aşırı 3-4 gün ilişki öneriyorlar en az.

İnşallah çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…