- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #4.321
Hayır takip yapmadım. Ama benim hiç bu kadar gecikmedi ilk defa böyle bir şey yaşıyorum regl çok düzenlidir normalde. Bu arada umarım üroloji aynı şeyi bana da söyler. Benim sadece sol tarafımda ağrı ve yanma var bazen ağrı bacağıma da vuruyor.Yumurtlama takibi yapmışmıydın belki geç yumurtlamışsındır o yüzden henüz regl olmamış olabilirsin.İki ay önce bende acilde test vermiştim aynı senin gibi kan var kum ya da taş dediler sonra ürolojiye göründüm ve doktor dedi ki acildeki doktorlar hemen idrarda kan görünce kum döküyorsun demeye çok meraklıdır kum ya da taş dökmüyorsun dedi.Regl günün falan mıydı ondan mı böyle çıktı acaba sonuç dedi hayır ama bir iki gün vardı reglme dedim.Antibiyotik ile atlattım çok şükür sonra regl de oldum.
Yaa çok sevindimEvet canım kan vermedim daha ya Bayadır yoksun sen farkındayım
Çatlama olmuş cnmKızlar ben bu yumurtlama cizgilerinden artık yorum yapamaz oldum. Testler sırasıyla 3 4 5 mart bakar mısınız t bölgesine mi bakıcam yoksa cizgiler eşitmi degil mi ona mı
Keske tavsiyene kulak vermek elimizde olsaydi canim. En dogrusunu soylemissin de iste gel de bunu biz testçilere anlatBen regli olup elendim bilgin olsun cnm
Kızlar bu ay yumurtlama dönemi çok ağrım oldu. yumurtlama dan sonra hiç görmediğim beyaz akıntı gördüm. çokça kasık ağrısı, rahimde batma ve ağrı, adetime yakın çok fazla akıntım olduki benim adete yakın akıntım kesilir, göğüslerim şişer ve çok ağrı olurdu aksine olmadı ve ona rağmen yumurtlama dan 14 gün sonra regli oldum
Akıntı harici psikolojik diyorum kendime. sizin ile paylaşmak istedim bu belirtileri görüp hamile olamaya bilirsiniz
Bir sağlık sorununuz yoksa batı bekleyip,o güne kadar test yapmayın benm gibi boşa birsürü test harcamış olursunuz.
Nacizane tavsiyem
bebekheyecani
Canım iki çizgi renginin eşit renk olması gerekiyor ya da "T" çizgisinin daha koyu olması gerekiyor. Buradaki görsele göre en yukarıdakinde pik yaşamışsın, aşağıya doğru indikçe silikleşmeye başlamış. Yani yumurtlamışsın canım. Neyi sorun ettin anlamadım ben?Kızlar ben bu yumurtlama cizgilerinden artık yorum yapamaz oldum. Testler sırasıyla 3 4 5 mart bakar mısınız t bölgesine mi bakıcam yoksa cizgiler eşitmi degil mi ona mı
ne zaman olmus mesela burda kuzumÇatlama olmuş cnm
Mesela ayın 4ü ikinci testte çatlama olmus mu bugun olmus açılmıs onu anladımCanım iki çizgi renginin eşit renk olması gerekiyor ya da "T" çizgisinin daha koyu olması gerekiyor. Buradaki görsele göre en yukarıdakinde pik yaşamışsın, aşağıya doğru indikçe silikleşmeye başlamış. Yani yumurtlamışsın canım. Neyi sorun ettin anlamadım ben?
Bu mesaj umut oldu iste simdi bana.. 7 gun 6 gun kala çıkmayinca yok havasina girdim cunku. Gerci belirti olarak da hissetmiyorum pek. Bakalim hislerim dogru cikacak mi supriz mi olacak gorecegim5 6 gün kala erken gebelikte çıkmadı klasik 7 tl lik testte 3 kala gördüm
Evet canım ama o ay olmadı İstanbul’da regli oldum hatta o son regli oldu ama bundada sadece yumurtlamadan önce oldu sonra eşimle küsmüştükYaa çok sevindimtebrik ederim maşaAllah size sendin dimi ucu ucuna değerlendirip İstanbul’a giden
İdrarda görmeden yaptırmam canımOlmadı bi de kan testi yaptır belkide vardır bebişkoo :)
Canım ben devlet Hastanesi'nde kadın doğumcuya gittim de yaptırdım. Sağlık ocakları yapmıyır bildiğim kadarıylaKızlar sağlık ocağı hormon testlerini yapmiyor dimi?
Devlet hastanesine gitsem ilgilenirlermi acaba özellerde pahalı olabilir bu testler
Ben hemen hemen herhün yaptım testim boldu net olarak 3 gün varken çok silik çizgiyle çıktı 12 güne kadar test yapmak boşunaymış cidden kimyasal yaşadığım ayda yumurtlamayı net biliyordum 9 10 gündü sanırım kanda bile çıkmadı tabi bazılarında erken yumurtlama oluyo veya erkem döllenme ama em güzeli net 12 günBu mesaj umut oldu iste simdi bana.. 7 gun 6 gun kala çıkmayinca yok havasina girdim cunku. Gerci belirti olarak da hissetmiyorum pek. Bakalim hislerim dogru cikacak mi supriz mi olacak gorecegim
Reglden once 6 gune kadar gosterir olayi hikaye o zaman ya.. bana da pek mantıkli gelmiodu zaten. Umarim bu mesajlardan sonra yarin sabah test yaparken yakalamam kendimi de 2 gun daha dururum en azindanBen hemen hemen herhün yaptım testim boldu net olarak 3 gün varken çok silik çizgiyle çıktı 12 güne kadar test yapmak boşunaymış cidden kimyasal yaşadığım ayda yumurtlamayı net biliyordum 9 10 gündü sanırım kanda bile çıkmadı tabi bazılarında erken yumurtlama oluyo veya erkem döllenme ama em güzeli net 12 gün
Pik sonrasında ne zaman renk açılırsa çatlama o zaman olur diye biliyorum. Ancak bu ovulasyon testlerine bu kadar kafa yorma. Vücuttaki hormon dğerleri ile alakalı bir şey. Doktorlar dahi kesin cevap vermez gün ve saat olarak diyor. Pik gördükten sonra gün aşırı 3-4 gün ilişki öneriyorlar en az.Mesela ayın 4ü ikinci testte çatlama olmus mu bugun olmus açılmıs onu anladım
İnşallah çok teşekkür ederimMesajı görünce gülümsedim çünkü seni önceki aylardan hatırlıyorum depremden çok etkilendim kafam hiç buralarda değil demiştin çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende beklemedeyim darısı başıma çok çok sevindim
Ben bırakmıyorum vallaKızlar yumurtlama günü ile bat arasında ilişkiyi bırakıyor musunuz yoksa keyfe göre devam mı ediyorsunuz ???
Ben de bırakmıyorum canım. Sadece bat'a son 5 gün kala keyfe keder oluyor.Kızlar yumurtlama günü ile bat arasında ilişkiyi bırakıyor musunuz yoksa keyfe göre devam mı ediyorsunuz ???
Yumurtlamadan sonra gun aşırı bir hafta devam edin diyorlar canimKızlar yumurtlama günü ile bat arasında ilişkiyi bırakıyor musunuz yoksa keyfe göre devam mı ediyorsunuz ???
Yumurtlama zamanı ve yumurtlama gectikten 5 gune kadar bende dikkat edyorm daha sonra gelisi guzel kizlarBen de bırakmıyorum canım. Sadece bat'a son 5 gün kala keyfe keder oluyor.
bende yumurtlamadan sonra hala dikkat edyorm da neden acaba gerci yumurtlama ne zaman bazen insan kestiremiyorYumurtlamadan sonra gun aşırı bir hafta devam edin diyorlar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?