- 26 Aralık 2015
- 11.825
- 19.140
- 298
- 34
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.481
Günde bir tane olsa ben de geceden içerim geceden içtiğim çok etkilemiyor uyuduğum için. Senin bugün kaçıncı günün? Ben adetin 10. Günü sabah akşam içmeye başladım bugün adetin 16. Günü yani hapın 7. Günündeyim. Ben de okuldayım o kadar sersem yapıyor ki bir de bir saat galan bas dönmesi yapıyor bayılıp kalacağım diye korkuyorumBn dun gece yatmadan önce içtim
Şuan bısey ım yok
Okuldayım bnde nöbetçiyim
Çok yogun bugun
Akıntım çok var
36 saat sonra ilişki sonrasi gün aşırıİlişkiyı nasıl dedi sana doktor
İlacın adı ne canım? Ben de duphaston kullanıyorum ben de öğretmenim ama böyle bir etki yapmıyor banaGünde bir tane olsa ben de geceden içerim geceden içtiğim çok etkilemiyor uyuduğum için. Senin bugün kaçıncı günün? Ben adetin 10. Günü sabah akşam içmeye başladım bugün adetin 16. Günü yani hapın 7. Günündeyim. Ben de okuldayım o kadar sersem yapıyor ki bir de bir saat galan bas dönmesi yapıyor bayılıp kalacağım diye korkuyorum
Testinizi isterseniz tekrarlayın sökücü verildi olmadım demişsiniz ben küçük kızımda adet olmadım diye doktora gittim test yerine karından ultrasonla baktı sökücü verdi yine olmadım tekrar gittim kavga ederek test yaptırdım sonuç hamileydim yeniydi daha ümit vermek istemem sadece yaşadığım için söylemek istedim3 hafta falan oluyor
önceki gebeliğimi gecikmenin ikinci günü aynı bu şekilde öğrenmiştim ertesi gün beta hcg 100 çıkmıştıfnd_50 bugunde boyle çıktı
O zaman hangi bölüme gideyim jinekoloji ye çünkü normalde infertilite bölümüne gidiyordum hatta evraklarım bile hazır Dı ama adet olmadığım için geri yolladı bakmadı bileTestinizi isterseniz tekrarlayın sökücü verildi olmadım demişsiniz ben küçük kızımda adet olmadım diye doktora gittim test yerine karından ultrasonla baktı sökücü verdi yine olmadım tekrar gittim kavga ederek test yaptırdım sonuç hamileydim yeniydi daha ümit vermek istemem sadece yaşadığım için söylemek istedim
Evet baya fark var diğer testle arasında simdi durdukça daha kırmızı olmus pazartesi kan veririm insallahMaşallah annesi büyüyor
Evet bunu hemen çektin simdi daha kırmızı duruyor hayırlısı olsun bakalım pazartesi kan vericem insallahDaha belirginleşmiş canım
Cnm bugun benım 15. GunumGünde bir tane olsa ben de geceden içerim geceden içtiğim çok etkilemiyor uyuduğum için. Senin bugün kaçıncı günün? Ben adetin 10. Günü sabah akşam içmeye başladım bugün adetin 16. Günü yani hapın 7. Günündeyim. Ben de okuldayım o kadar sersem yapıyor ki bir de bir saat galan bas dönmesi yapıyor bayılıp kalacağım diye korkuyorum
Ben görüyorum ya 5 gun var diye böyle silik çıkmış olabilir yarin da yap canim@marilyn95 ve kızlar sizce ? 5 gün var
Evet bnada aynısını dedi36 saat sonra ilişki sonrasi gün aşırı
Ben kadın doğuma gitmiştim eğer varsa zaten evdede yapılan teste çıkabilirO zaman hangi bölüme gideyim jinekoloji ye çünkü normalde infertilite bölümüne gidiyordum hatta evraklarım bile hazır Dı ama adet olmadığım için geri yolladı bakmadı bile
Cnm bnce çatladıktan sonra en az 5 gün daha ilişki olmalıKızlar birşey soracagım size yanliş mı yapıyorum acaba yumurtlama görene kadar gün aşırı ilişki oluyor hep ve silikleştiği günde ilişki oldu ondan sonra saldım 5 gün oldu catlama olalı ve başka ilişki olmadı yanlışmı acaba yaptıgım catladıktan sonra ilişki olsun dıyenler olmuş ama ben hep böyle yapıyorum
O zaman yarın Bi test yapayım inşallah hayırlısıyla güzel haber veririmBen kadın doğuma gitmiştim eğer varsa zaten evdede yapılan teste çıkabilir
Ya canım cok duygusalım tepkin mesajın duygulandirdi daha kimseye söylemedim içime kapandım anlamsız bi sekildeOy senin pembeli çizgilerini severim bennnnn
Bugün nasılsın agrin felan varmıEvet bnada aynısını dedi
İşte ben öyle yapmadım piki ve catlamayı değerlendirdik diye şuan ovulasyon yapıyorum çok silikCnm bnce çatladıktan sonra en az 5 gün daha ilişki olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?