- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi bebekheyecani
-
- #3.441
Son 2 ayımda bir sürü kürler, masajlar denedim olmadı. Strese soktuğumla kaldım kendimi. Bu ay aynı stresi yaşayamayacağım o yüzden saldım bu ay. Olursa olur olmazsa olmaz ayımdayım bu ay. Ateş ölçmek falan da yok. Biraz kafanı dağıt canım sen de. Uzaklaşmak iyi geliyor insana bir süreliğine.Bu ay kür, yumurtlama masajı yapınca fazla büyümeden göreyim sonra keserim masajı falan demiştim ama bugün yumurtlama yarın yumurtlama derken ben stres yapıyorum galiba o yüzden evet bence de belirti görünce yapmak en mantıklısı
adetin 3 cü günü hep vajinal kontrol yaptılar bende, hormon tahlili yapılan ay dahilYok canim kandan bakiyorlar. Vajinal muayene gerekiosa bile regl doneminde yapacaklarını sanmam
Ben anestezi almıştım o ay korunma oldu her doktor aynı şeyi söylemiyor3 gün korunma veriyorlar sadece canım.
korunma veriyorlarda, ilaçlı olunca zararlıymış o ilaç3 gün korunma veriyorlar sadece canım.
Aralık ayında ilk kez denemiştik akıntı olduğu zaman farklı yerlerde olunca değerlendiremedik. O zaman net akıntı gormustum ve gerçekten 2 hafta sonra da regl oldum. Ocak ayında ovulasyonla takip edeyim en azından kaçırmayız dedim gün aşırı ilişkiye başlamıştık 2. Hafta test tam pik olurken siliklesti kızdım bıraktım ve 26. Günde belirti görüp yaptım renk eşitti tekrar gün aşırıya başladık ama siliklesince artık çok yorulmuştum tutarsa tutar dedim saldım. Ertesi hafta yine çok akıntım oldu bu sefer testim de yoktu test yapamadim gebelikten mi diye şüpheye düştüm. Deprem haftasiydi hiç moralimiz yoktu o da öyle geçti Şimdi yine ovulasyon var deyip ateş ölçmeyi biraktim bu sefer yine silikSon 2 ayımda bir sürü kürler, masajlar denedim olmadı. Strese soktuğumla kaldım kendimi. Bu ay aynı stresi yaşayamayacağım o yüzden saldım bu ay. Olursa olur olmazsa olmaz ayımdayım bu ay. Ateş ölçmek falan da yok. Biraz kafanı dağıt canım sen de. Uzaklaşmak iyi geliyor insana bir süreliğine.
canım belirtilerin neydi, hangi günler değerlendirdin?Aminnnn inşallahhh kızlar gören dua etsin lütfen
Hiç kasma o zaman kendine ay sınırlamasıda koyma şu kadr ay denicem vs diye çok güzel akıl veirirm ama uygulama sıfır bendeYaşım 28, ben de o yüzden bıraktım akışına en azından bı akışına bırakıp deneyelim daha geç değil diye. Ama hep korunmayı bıraktıktan hemen sonra hamile kalcam gibi geliyordu olmayınca bir şoka ugradim sanırım
bizde hsg çekinen ay korunduk doktor öyle söylediBen anestezi almıştım o ay korunma oldu her doktor aynı şeyi söylemiyor
Valla da öyle strese soktugumzla kalıyoruz uzaklaşanlar kafamdan sildim diyenlere brovaSon 2 ayımda bir sürü kürler, masajlar denedim olmadı. Strese soktuğumla kaldım kendimi. Bu ay aynı stresi yaşayamayacağım o yüzden saldım bu ay. Olursa olur olmazsa olmaz ayımdayım bu ay. Ateş ölçmek falan da yok. Biraz kafanı dağıt canım sen de. Uzaklaşmak iyi geliyor insana bir süreliğine.
Aynı durumdayız.Reglim yarın 1 tane testim vardır yaptım neqatif tabi..bana beklemek kaldı İn şa Allah gecikmez stresten.1 seneden fazla topik topik geziyorum
Ben de aynı şekilde, kendime uygulayamiyorumHiç kasma o zaman kendine ay sınırlamasıda koyma şu kadr ay denicem vs diye çok güzel akıl veirirm ama uygulama sıfır bende
Çizginin olması gereken yer çok gölge kalmış canım daha ışık alan bir yerde çekebilir misinBata 5 gün var sizce ? İlk 5 dkda çıktı mide yanması kasık ağrısı dışında belirtim yok dün gece hamileyim diye rüya gördüm diye yaptım
Testi en son ne zaman yaptınızEvet hala da olmadım bugun tam 65. Günüm ve adet olmayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?