💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Son 2 ayımda bir sürü kürler, masajlar denedim olmadı. Strese soktuğumla kaldım kendimi. Bu ay aynı stresi yaşayamayacağım o yüzden saldım bu ay. Olursa olur olmazsa olmaz ayımdayım bu ay. Ateş ölçmek falan da yok. Biraz kafanı dağıt canım sen de. Uzaklaşmak iyi geliyor insana bir süreliğine.

Aralık ayında ilk kez denemiştik akıntı olduğu zaman farklı yerlerde olunca değerlendiremedik. O zaman net akıntı gormustum ve gerçekten 2 hafta sonra da regl oldum. Ocak ayında ovulasyonla takip edeyim en azından kaçırmayız dedim gün aşırı ilişkiye başlamıştık 2. Hafta test tam pik olurken siliklesti kızdım bıraktım ve 26. Günde belirti görüp yaptım renk eşitti tekrar gün aşırıya başladık ama siliklesince artık çok yorulmuştum tutarsa tutar dedim saldım. Ertesi hafta yine çok akıntım oldu bu sefer testim de yoktu test yapamadim gebelikten mi diye şüpheye düştüm. Deprem haftasiydi hiç moralimiz yoktu o da öyle geçti Şimdi yine ovulasyon var deyip ateş ölçmeyi biraktim bu sefer yine silik hiçbir şey yapmadığım zaman daha net yumurtlama görüyordum yani canım su anda yine o aşamaya geçiyorum artık sadece akıntı görürsem teyit amaçlı test yaparım diye düşünüyorum. Bakiyorum bı şöyle hep bir şey olmuş ve tam istediğim şekilde ilerlememis süreç, daha zamanı varmis demek ki ben ne yaparsam yapayım diyorum. O yüzden en sağlıklı zamanda hayırlısıyla gelsin minnoşum insallah

ya kızlar son birkaç gündür adetim bitti bitecek derken az az gelirken az önce yoğun şekilde kanama gördüm, 8.gün falan bugün niye böyle oldu ya. şu son birkaç aydır yaşadığım stresler iyice etkiledi adet düzenimi de

Hiç kasma o zaman kendine ay sınırlamasıda koyma şu kadr ay denicem vs diye çok güzel akıl veirirm ama uygulama sıfır bende

Valla da öyle strese soktugumzla kalıyoruz uzaklaşanlar kafamdan sildim diyenlere brova

Bata 5 gün var sizce ? İlk 5 dkda çıktı mide yanması kasık ağrısı dışında belirtim yok dün gece hamileyim diye rüya gördüm diye yaptım

Eklentiler

• 0B1C151B-2285-4D04-922F-0BBE87198200.jpeg
    117,7 KB · Görüntüleme: 94
Hiç kasma o zaman kendine ay sınırlamasıda koyma şu kadr ay denicem vs diye çok güzel akıl veirirm ama uygulama sıfır bende
Ben de aynı şekilde, kendime uygulayamiyorum ben hep planlı yaşıyorum galiba o yüzden kafamda hep Aralık'ta denicez ve hemen olacak diye vardı. Bebeği bırak yumurtlamam bile zamanında olmamaya başladı. Ben de bırakcam gerçekten akışına ya bı şekilde bir gün olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…