Yeğenimin düğünü kiz kardeşimin alinganliği

Aynen ben de öyle düşündüğüm için .
Belki ablamin eşi kizlari kiziyordur ,bunlar nasil.teyze,düğün olacak ne ariyorlar ne soruyorlar diye

Kimse aile içi mevzualari bilmedikleri için ,yani kim biliyor ablamin bebeği görmeye gelmediğini ,
Tabi orda yapilan sadece kiz kardeşimin tavrini bilecekler .

Kimse aile içi mevzualari bilmedikleri için ,yani kim biliyor ablamin bebeği görmeye gelmediğini ,
Tabi orda yapilan sadece kiz kardeşimin tavrini bilecekler .
Bırakın kardeşiniz içinden geldiği gibi davransın. 100-200 Euroyu kendisini saymayan yeğenine vereceğine, kendisine harcasın. Sayılmak isteyen, karşısındaki insanı da saysın.

Kız kardeşin dibine kadar haklı. Sen de zorlama. Sen bildiğini yap. Onu da rahat bırak. Takdir ettim kız kardeşini
Zaman gelir geçer ama böyle özel günlerde olanlar zor unutulur .
Ben zanetmiyorum yeğenim kiz kardeşimle bir daha konuşacağini .
Seneler gecer kiz kardeşim belki isinmak ister ama karşi tarafi bilmem .
Değer mi...

Zaman gelir geçer ama böyle özel günlerde olanlar zor unutulur .
Ben zanetmiyorum yeğenim kiz kardeşimle bir daha konuşacağini .
Seneler gecer kiz kardeşim belki isinmak ister ama karşi tarafi bilmem .
Değer mi...
Değer. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Bebegımı görmeye gelmeyenlerın düğününe bile gıtmezdım ben

Bebek şimdi iki yaşinda ,zamaninda kiz kardeşim kirginliğini ifade etseydi kimse laf edemezdi .
Üstünden su geçmiş ,ayni masada yemekler yenilmiş evlerine gidilmiş .
Şimdiki tavrini artik kim anlar ki .
Tamam istediğini taksin ,isterse ceyrek ama güzel giyinsin .
Bunu kendi için yapsin ,ortada siritmasin .

Esimin kuzenide nisanlandi, kina yapti hicbirine cagirmadi. Iliskileri epey kopuk. Fotograf paylasimindan ogrendik. Sadece 4. 5 gun once davetiye verip dugune cagirmislar. Bana kalsa asla gitmezdim ama esimin hatrina gidip birde ceyrek taktik kayinvalidem dugunun en parlak abiyesini giydi falan. Her insanin yapisi farkli. Benim icin gidilmemesi gerekir ama onlar cabuk yumusuyor, elaleme ayip olmasin deyip gidiyor. Kardesinize karismayin o ne yapmak isterse yapsin, sizde bildiginiz gibi yapin.

siz kendiniz rezil olmaktan elalem ne der dıye düşünmekten hakla batılı ayırt edemiyorsunuz ama kız kardeşiniz doğru olanı yapıyor siz bence karışmayın

Uzulsunler....bebek dogdugunda gelmemis. Nikaha cagirmamis. Kiz kardesin hakli. Siz gereksiz hassasiyet gosteriyorsunuz. Ablaya iyi olacagim diye hakli olan kizkardesi suclamayin bence

Fazla abartilmiyormu ,
Bizde hiç aramadik sormadik ondan belki
olayın akış sırası önemli
mesela yeğeniniz nişanlanmıştır istenmiştir mesela onlardan haberiniz oldu değil mi?

ablanızın en azından şu zaman nikahları olacak ama kendi aramızda yapacağız size çift yük olmasın düğünde gelirsiniz
demesi gerekiyordu

bu arada siz nasıl istiyorsanız öyle gidin kardeşinize de karışmayın
size dedikodu yapmak isteyeni de dinlemeyin

2 yıl diyorsunuz
siz mesela anne evinde bayramda seyranda toplanmaz mısınız? hiç mi görmediler 2 yılda bebeği
gördülerse takı vs taktılar mı?

Kiz kardesiniz hakli, ben olsam hic gitmem. Bebek gormeye gelip para/altin getirmeyenler dugunde taki beklemiyordur herhalde

Kardeşinizi bazı konularda haklı bazılarında haksız buldum. Kırılmış olabilir haklıdır. Ama dediğiniz gibi bebek konusundan dolayı başta tavrını belli edecekti. Zaman geçmiş, her şey yolunda gibi davranıldığı zamanlar olmuş. Üstelik siz demişsiniz biz de aramadık düğün sürecinde diye. Yeğeniniz gelip konu açsa o da belki sizin ilgisizliğinizden yakınacak. Bunları bir tarafa bırakırsak siz neden kardeşinizi iknaya çabalıyorsunuz? Anladığım kadarıyla çocuk sahibi koca kadın. İstediğini yapsın. Bana kalsa düzmdüz giyineceğine hiç gitmesin düğüne. Amaç ne burda karşıya ders vermek mi, tavrını belli etmek mi? Yakın zamanda ablamın oğlu evlenecek ben hiç gitmeyeceğim mesela. Ama yok giderim ama giyinmem vs demek bana biraz ilgi peşinde olmak gibi geliyor.

Kızkardeşinizi kıyafet konusunda haklı buldum ama takı konusunda değil. Takınızı tam takarsınız, ama kıyafet olarak sizi takmayan biri için gerçekten abiye giyilmez diye düşünüyorum. Normal sade şık elbiseyle gidin bence. E yaşınızda epey vardır diye düşünüyorum yeğeniniz evlendiğine göre. küs olmasaydınız bile abiye giymeseniz de olur bu yaşlardaki birileri için garipsenmemeli. Takınızı tam verin çingenelik gibi olur yakın olupta az vermek. Onların altında kalmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…