Yeğenimin düğünü kiz kardeşimin alinganliği

allah askina yegen nikahina cagiracak kadar bile onem vermiyor, para verseniz ne, abiye giyseniz ne, kumas pantolon gomlek giyseniz ne. kimsenin umru degil ki. takilmayin bosverin
ben de sirf akraba gelmesin diye sozumu nişanimi kartepeden falan villa tutup cekirdek aileyle yapmayi düşünüyorum.
acikcasi nikahima gelir mi dayim halam, gelmez mi, abiye mi giyer kot mu giyer bir gram bile umrumda degil.
o yuzden takilmayin

Ne kadar ekmek o kadar köfte misali. Elalem de ne derse desin, 3 gün konuşurlar 4. gün susarlar.

2 yıl diyorsunuz
siz mesela anne evinde bayramda seyranda toplanmaz mısınız? hiç mi görmediler 2 yılda bebeği
gördülerse takı vs taktılar mı?

2 yıl diyorsunuz
siz mesela anne evinde bayramda seyranda toplanmaz mısınız? hiç mi görmediler 2 yılda bebeği
gördülerse takı vs taktılar mı?
Görüştük ama bir şey takmadilar sadece ulu ortada hayirli olsun dediler .
Ablam çok saf ve ezik biri ,evlerinde hiç söz hakki yok ,maddi durumuda yok .

Üstünüze vazife olmayan işlere karışarak başınızı ağrıtmayın. Ailenin barış güverceni, sosyal ilişkilerden sorumlu kişisi değilsiniz. Onların gerginliği sizi ilgilendirmez

Zaman gelir geçer ama böyle özel günlerde olanlar zor unutulur .
Ben zanetmiyorum yeğenim kiz kardeşimle bir daha konuşacağini .
Seneler gecer kiz kardeşim belki isinmak ister ama karşi tarafi bilmem .
Değer mi...
ay ne alaka teyzesini sayan nikahina çağıracak. çağırmayan da dugunumde abiye giymedi diye küsmeyecek .
kimse senin kadar takilmamistir merak etme. ayrica zaten yegen teyze iliskileri yokmus ki. daha da olmasa da olur bu saatten sonra bosver. teyze - hala - dayi - amca
bana cok da yakin akraba gibi gelmiyorlar. muhtemelen yegeniniz de öyledir . yoksa niye çağırmasin nikahina

Yeğenimin yaşi çok küçük daha 22 ,belki stresten akil edemiştir
Demek ki onlarda senin gibi çekirdek aile içinde kutlamak istemişler

Yeğenimin yaşi çok küçük daha 22 ,belki stresten akil edemiştir
Demek ki onlarda senin gibi çekirdek aile içinde kutlamak istemişler
e onu stresten akil edemeyen dugunumde abiye giymedi diye gönül koymayi fesatlik yapmayi da akil etmeyecek.
bosver sen kendi iliskinden mesulsun. onca derdin icinde bir de bunu mu takacaksin

Kizzz hooopp
Nene değilim
Bakiyorum düğünlerde misafirler bile abiye giyniyor .

Sizene? Rezil olacaksa kardesiniz olacak ki haksız da değil tavır alma konusunda. Nezaketen bile olsa bizim kız nikah kiyacak ama büyük bir şey değil o yüzden yorulmayin düğüne bekliyoruz demek çok zor değildi.

Böyle durumlarda çok araya girmemek gerektiğini düşünenlerdenim.
Fikrinizi söyleyin, ısrarcı olmayın. Kardeşinizin kırılma nedenlerini ben haklı buldum açıkcası.

Diğer konuları bilemem,insan içinden geldiği gibi yapmalı evet ama,kıyafet olarak özensiz gittiğinizde düğün sahibi rezil olmaz,siz rezil olursunuz. Bunu demek için geldim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…