Merhaba hanımlar,
Cuma günü iftara on dk kadar kala annemin evinde, annemin uyuttugu 5 aylık yegenimi malesef hayatını kaybetmiş şekilde annem gördü. Kız kardeşim de evdeydi. Kardeşimin 7 ve 2 buçuk yaşındaki diğer çocuğu da evdeydi. Misafir bekliyorlardı. Gelen misafir de doktordu. Bebeği bulur bulmaz doktor olan kalp masajı vs yapıyor ama zaten hayatini kaybetmisti yavrucum. Ev içinde büyük bir travma yaşanmış oldu

o geceyi hepimiz bebek nefessiz mi kaldi diye kahrolarak geçirdik. Otopsi yapılması gerekiyordu, öyle vefat eden bebeklerde sartmis. Otopsi ön sonuçta şükür ki öyle bir vefat çıkmadı. Çırpınarak vefat ettiği düşüncesi bizi mahvetmisti. Hele de annemi.
Zaten donen, başını kaldiran bir bebekti. İhtimal düşününce de düşük geliyor. On otopside de muhtemelen ciğerlerinde bir sıkıntı olduğu şeklinde çıkmış. Patalojiye gönderildi. Adli tıp uzmanı da yüzde doksan gizli zatürre gibi dedi.
Çok zor bir durumun içindeyiz. Bebeğimizin yokluğu çok zor. Kardeşim eşi perisan. Şükür toparlamaya çalışıyorlar. Hep yanlarindayiz. Ama sonrasinda nasıl olacak bilemiyorum. Annemin de bir sekilde acısını azaltmaya çalışıyorum. Nasıl yapacağımı bilmiyorum
Şükür inançlı insanlarız. Cennetin çocuklarından oldu inşallah. Anne babasına cennet vesilesi olsun inşallah diyoruz. Ama ilerisi için kardeşimin, eşinin, annemin yanında nasıl durmaliyim bilmiyorum. Bebeğin kardesleri de haliyle çok etkilendi hepsini toparlamam lazım. Dua edin bize