Yeğenim başkalarının eşyalarını izinsiz alıyor !

Tabii bir uzmandan yardım almalısınız, kaşık, peçete ne ola ki? Illa ki anlatmak istediği bir durum var yada sadece almak istiyor. Beş yasında ki çocuk bunun bilincindedir diye düşünüyorum. Tamam onun çalmak olduğunu bilmıyordur ama izinsiz alınamayacağını bilir. Acaba birinden falan mı gördü? Ahh anne baba olmak ne zormuş.

hemen bir pedagoga gidin.her çocuk yapar ama alışkanlık haline geldiyse fena.okulda da arkadaşının kalemini silgisini alır eve getirir.Allah korusun adı falan çıkar ilerde.ya kaşık yerine ev sahibinin bileziğini falan alsa o zaman ne yapacaksınız?

Cevap veren mesaj atan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Sağolun varolun insan böyle durumlarda kendini çok yalnız hissediyor fakat sayenizde ben kendimi böyle hissetmedim. Tavsiyelerinize uyarak bir pedagog bulduk. Kendisiyle konuşup randevumuzu aldık. Sağolsun bizimle çok ilgilendi, yeğenimi pedagoga nasıl hazırlayacağımızı anlattı. Hata sonu oraya götüreceğiz. Umarım güzel bir sonuç alırız. Gelişmeleri, böyle sorun yaşayabilecek başka annelere ışık olsun diye buraya da yazacağım. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum. :)

Fırsat bulamadığım için şimdi yazabiliyorum. Bizim ufaklığı pedagoğa götürdük. Öncesinde pedagogumuzla telefonda görüştük. Yeğenime durumu nasıl açıklayacağımız konusunda bize yol gösterdi. Gittiğimizde de bizi çok güzel karşıladı. Önce ablamla kısa bir görüşme yaptı sonrada yeğenimle. Yeğenimin bu davranışının başka bir sebebi varmış ama onu burada paylaşamayacağım. İlk görüşmeyi atlattık fakat bir süre bu görüşmelere devam etmemiz gerekiyormuş. Belgin hanım bizimle çok ilgilendi. umarım kimsenin ihtiyacı olmaz ama eğer ihtiyacınız olursa kesinlikle Belgin Temur hanımı öneririm. Sağolsun elinden gelen her şeyi yaptı bzim için. bana yol gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. bir de çocuklarda aniden oluşan hırsızlık başkalarının eşyalarını izinsiz alma ve ağlayarak tepki verme dikkate alınması gereken bir durummuş. böyle bir şey yaşayan anneler varsa kesinlikle ihmal etmeden uzmana danışsınlar.

X