- 16 Aralık 2019
- 20.491
- 1
- 82.119
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #1.581
Evet canım niyetliyim bugün
Hosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizlaYa hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi
Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.
Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor.
Yarin sabah tartilip yazarim buraya.
Iyi geceler . Tesekkür ederim araniza aldiginiz icin.
Afiyet olsun canım
Sen korumaya gecteTamam kaptanım yarından itibaren menüde yazacam korumaya gecenlerde menü yazmak zorunlu mu ilerde korumaya geçersem menü yazmayım sevmiyom ya menü yazmayı
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
İftar 18:51
1 bardak ayran ile 1 parça et
Saat 20:30 Doğum günü masası tabi hepsini ben yemedim
Su: 3lt
Spor: 45 dk lesli
35 dk kardiyo
Pazar menüm
İftar 18:52
Yarım kase m.çorbasi
Yumurtalı kuru patlıcan kavurması
Bir tabak yedim herhalde
Az salata 3-4 kaşık makarna
Saat 22:00 gibi 1 kase yoğurtlu makarna salatası sahur niyetine dün pastadan sıra gelmemişti onaElif beni öldürecek
Başka kaçamak yok
Su 3.5 lt
Spor yok et kesmişti heryerim akşama kadar yattım pazartesi devam İnşaAllah
E Elif_Eylul
Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclariniEvet canım niyetliyim bugün
Çok sağol ablaHosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizla
Afiyet olsun canım
Sen korumaya gecte
Afiyet olsun canım
Sende biliyosun o makarna ne orda
Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclarini
Günaydın kaptanımGünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz adına
Günaydın canımGünaydın canlarımenerjik ve bol eksili bir hafta olsun insaAllah
Gunaydin canımGünaydın canlarımenerjik ve bol eksili bir hafta olsun insaAllah
Ben tost yapınca ketcap moyoneze batırıp yemeyi severimde haşlanmış yumurtayı yeni duydum
Yok canım ketçap sıkmadım acı sostu o yalnız acı da baya iyi oluyor yumurtayla
Günaydın kaptanellamGünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz adına
Hosbulduk tatlim nasilsin
Günaydın canımGünaydın fit olma yolunda ilerleyen harika kadınlarmutlu ve bol eksili bir hafta olsun bizim için
Günaydın canımGunaydin kizlar
Günaydın canım cok guzel eksi tebrik ediyorumGünaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz
Sende seviliyorsun beybimİyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlarGünaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz
Bizde seni seviyoruzİyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime
Bizde seni seviyoruz ikizimsuİyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
İftar 18:51
1 bardak ayran ile 1 parça et
Saat 20:30 Doğum günü masası tabi hepsini ben yemedim
Su: 3lt
Spor: 45 dk lesli
35 dk kardiyo
Pazar menüm
İftar 18:52
Yarım kase m.çorbasi
Yumurtalı kuru patlıcan kavurması
Bir tabak yedim herhalde
Az salata 3-4 kaşık makarna
Saat 22:00 gibi 1 kase yoğurtlu makarna salatası sahur niyetine dün pastadan sıra gelmemişti onaElif beni öldürecek
Başka kaçamak yok
Su 3.5 lt
Spor yok et kesmişti heryerim akşama kadar yattım pazartesi devam İnşaAllah
E Elif_Eylul
Tebrikler canımGünaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?