- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar hormonludur şimdi bi deVitaminsizlermiş hiç canın çekmesin
Az sonra sahur yapacağım karnım doysun bidaha alıcı gözle bakayımAçken sen sen değilsin
Erken mi yapcan canım sahurubunlar hormonludur şimdi bi de
Az sonra sahur yapacağım karnım doysun bidaha alıcı gözle bakayım
Evet canım erken yatarım bugün dün gece de geç yatmıştım uykusuzum birazErken mi yapcan canım sahuru
Olsun canım dinlenEvet canım erken yatarım bugün dün gece de geç yatmıştım uykusuzum biraz
Yedikten sonra ertesi gün dengelemek onemli canım. Mesela Bir gün pasta yersen diğer gün menuyu daha hafif tutmak gerekir.Selamlar iyi aksamlar.
Yiyip yiyip mi zayiflanacak , nasil oluyor acaba ?
Ben de yapabilir miyim
Başlamak istersen biz buradayızEn son yine bir yerlere dahil olmustum ama giremedim sonrasinda devami gelmedi.
Tamamdir patronKizlar yarin Pazartesi bir kontrol edelim bakalim cumadan beri artımi eksimiyiz oruclu olanlar 3 4 gibi tartilsin geri kalan saat 10 11 e kadar bildirimleri bekliyorum
M MissHayaLet
@Li_zigi
@Noisy Girl
@Mevsim_bahar83
@HuZuNMeLeGi
@sardunya1038
P -pelin
C Cay6
@peritaf
Ya hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir miOlsun canım dinlen
Yedikten sonra ertesi gün dengelemek onemli canım. Mesela Bir gün pasta yersen diğer gün menuyu daha hafif tutmak gerekir.
Başlamak istersen biz buradayız
Tabiki dengelenir ertesi gün daha hafif yiyebilirsin. Rica ederim canım hoşgeldin tartıyı bekliyoruz yarınYa hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi
Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.
Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor.
Yarin sabah tartilip yazarim buraya.
Iyi geceler . Tesekkür ederim araniza aldiginiz icin.
18 aylık canımCeza verelim
Ne kadar canım bebiş.
Bende yoruldum baya yürüdük gündüz süpürdüm çamaşır ütü derken şimdi oturdum daha senin nasıl geçti
Selam canım Hoş geldin aramıza sağlıklı olan herseyden ölçülü yiyip bazen de küçük ödüllerle kendimizi şımartacağımız bir günlük burası☺Selamlar iyi aksamlar.
Yiyip yiyip mi zayiflanacak , nasil oluyor acaba ?
Ben de yapabilir miyim
Aynen bacımsu ☺Olsun canım dinlen
Yedikten sonra ertesi gün dengelemek onemli canım. Mesela Bir gün pasta yersen diğer gün menuyu daha hafif tutmak gerekir.
Başlamak istersen biz buradayız
Bu şey değil mi ya benYa hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi
Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.
Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor.
Inan burada hepimiz aynıyız tek yürümüyor bu gemi maalesef niyet etmek başarmanın yarısı demişler Hayırlı olsun başlangıcın canım iyi gecelerYa hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi
Aynen ben de olabilirimBu şey değil mi ya ben
Allah bağışlasın canım kuzucuğu18 aylık canım
Maşallah canım Allah bağışlasınbenim bebe de 15 aylık18 aylık canım
ÇaktırmaBu şey değil mi ya ben