• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
h07090.gif
h07090.gif
h07090.gif

:KK70::KK70:

Evet canım erken yatarım bugün dün gece de geç yatmıştım uykusuzum biraz
Olsun canım dinlen🤗
Selamlar iyi aksamlar.
Yiyip yiyip mi zayiflanacak , nasil oluyor acaba ?😬
Ben de yapabilir miyim🙄
Yedikten sonra ertesi gün dengelemek onemli canım. Mesela Bir gün pasta yersen diğer gün menuyu daha hafif tutmak gerekir.
En son yine bir yerlere dahil olmustum ama giremedim sonrasinda devami gelmedi.😔😔😔
Başlamak istersen biz buradayız 🤗

Olsun canım dinlen🤗

Yedikten sonra ertesi gün dengelemek onemli canım. Mesela Bir gün pasta yersen diğer gün menuyu daha hafif tutmak gerekir.

Başlamak istersen biz buradayız 🤗
Ya hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi 😞😞😞

Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.😖

Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor. 😥

Yarin sabah tartilip yazarim buraya.

Iyi geceler . Tesekkür ederim araniza aldiginiz icin. 🌷🌸

Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.😖

Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor. 😥

Tabiki dengelenir ertesi gün daha hafif yiyebilirsin. Rica ederim canım hoşgeldin tartıyı bekliyoruz yarın🤗🤗🤗🤗

Selamlar iyi aksamlar.
Yiyip yiyip mi zayiflanacak , nasil oluyor acaba ?😬
Ben de yapabilir miyim🙄
Selam canım Hoş geldin aramıza sağlıklı olan herseyden ölçülü yiyip bazen de küçük ödüllerle kendimizi şımartacağımız bir günlük burası☺

Bu şey değil mi ya ben😁 🙈

Inan burada hepimiz aynıyız tek yürümüyor bu gemi maalesef niyet etmek başarmanın yarısı demişler 🤗 Hayırlı olsun başlangıcın canım 💜 iyi geceler 😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back