- 16 Aralık 2019
- 21.205
- En iyi cevaplar
- 1
- 83.808
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #1.581
Evet canım niyetliyim bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım niyetliyim bugün
Hosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizlaYa hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi
Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.
Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor.
Yarin sabah tartilip yazarim buraya.
Iyi geceler . Tesekkür ederim araniza aldiginiz icin.![]()
Afiyet olsun canım
Sen korumaya gecteTamam kaptanım yarından itibaren menüde yazacam korumaya gecenlerde menü yazmak zorunlu mu ilerde korumaya geçersem menü yazmayım sevmiyom ya menü yazmayı![]()
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
İftar 18:51
1 bardak ayran ile 1 parça et
Saat 20:30 Doğum günü masası tabi hepsini ben yemedim
Su: 3lt
Spor: 45 dk lesli
35 dk kardiyo
Pazar menüm
İftar 18:52
Yarım kase m.çorbasi
Yumurtalı kuru patlıcan kavurması
Bir tabak yedim herhalde
Az salata 3-4 kaşık makarna
Saat 22:00 gibi 1 kase yoğurtlu makarna salatası sahur niyetine dün pastadan sıra gelmemişti onaElif beni öldürecek
Başka kaçamak yok
Su 3.5 lt
Spor yok et kesmişti heryerim akşama kadar yattım pazartesi devam İnşaAllah
E Elif_Eylul![]()
Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclariniEvet canım niyetliyim bugün![]()
Çok sağol ablaHosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizla
Afiyet olsun canım
Sen korumaya gecte
Afiyet olsun canım
Sende biliyosun o makarna ne orda
Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclarini![]()
Günaydın kaptanımGünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz adına![]()
Günaydın canımGünaydın canlarımenerjik ve bol eksili bir hafta olsun insaAllah
![]()
Gunaydin canımGünaydın canlarımenerjik ve bol eksili bir hafta olsun insaAllah
![]()
Ben tost yapınca ketcap moyoneze batırıp yemeyi severimde haşlanmış yumurtayı yeni duydum![]()
Yok canım ketçap sıkmadım acı sostu o yalnız acı da baya iyi oluyor yumurtayla![]()
Günaydın kaptanellamGünaydın güzel bir hafta olsun hepimiz adına![]()
Hosbulduk tatlim nasilsin
Günaydın canımGünaydın fit olma yolunda ilerleyen harika kadınlarmutlu ve bol eksili bir hafta olsun bizim için
![]()
Günaydın canımGunaydin kizlar![]()
Günaydın canım cok guzel eksi tebrik ediyorumGünaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz![]()
Sende seviliyorsun beybimİyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime![]()
Gunaydin kizlar![]()
Günaydın kızlarGünaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz![]()
Bizde seni seviyoruzİyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime![]()
Bizde seni seviyoruz ikizimsuİyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime![]()
Afiyet olsun canımCumartesi menüsü
İftar 18:51
1 bardak ayran ile 1 parça et
Saat 20:30 Doğum günü masası tabi hepsini ben yemedim
Su: 3lt
Spor: 45 dk lesli
35 dk kardiyo
Pazar menüm
İftar 18:52
Yarım kase m.çorbasi
Yumurtalı kuru patlıcan kavurması
Bir tabak yedim herhalde
Az salata 3-4 kaşık makarna
Saat 22:00 gibi 1 kase yoğurtlu makarna salatası sahur niyetine dün pastadan sıra gelmemişti onaElif beni öldürecek
Başka kaçamak yok
Su 3.5 lt
Spor yok et kesmişti heryerim akşama kadar yattım pazartesi devam İnşaAllah
E Elif_Eylul![]()
Tebrikler canımGünaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz![]()