• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hem pasta hem lahmacun yenmisse yine de dengelenir mi 😞😞😞

Irademe sahip cikamiyorum, hem kendime kiziyorum hem de hizli hizli yiyorum. Sanki hizli yiyince mideme gitmiyor gibi.😖

Afedersiniz üst ic camasirim eskiden hafif boldu artik o kadar sikiyor ki sirtimda iz kaliyor. 😥

Yarin sabah tartilip yazarim buraya.

Iyi geceler . Tesekkür ederim araniza aldiginiz icin. 🌷🌸
Hosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizla🤗
Afiyet olsun canım 😍
Tamam kaptanım yarından itibaren menüde yazacam korumaya gecenlerde menü yazmak zorunlu mu ilerde korumaya geçersem menü yazmayım sevmiyom ya menü yazmayı 🙈🙈
Sen korumaya gecte😉
Cumartesi menüsü
İftar 18:51
1 bardak ayran ile 1 parça et
Saat 20:30 Doğum günü masası tabi hepsini ben yemedim 😁

Su: 3lt
Spor: 45 dk lesli
35 dk kardiyo

Pazar menüm
İftar 18:52
Yarım kase m.çorbasi
Yumurtalı kuru patlıcan kavurması
Bir tabak yedim herhalde
Az salata 3-4 kaşık makarna

Saat 22:00 gibi 1 kase yoğurtlu makarna salatası sahur niyetine dün pastadan sıra gelmemişti ona 💃 Elif beni öldürecek 🤫
Başka kaçamak yok 🤭

Su 3.5 lt
Spor yok et kesmişti heryerim akşama kadar yattım pazartesi devam İnşaAllah 😉

E Elif_Eylul 😘
Afiyet olsun canım 🥰
Sende biliyosun o makarna ne orda😏
Evet canım niyetliyim bugün 🤗
Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclarini🤗

Hosgeldin canim aramiza ,hicbirimiz yeri geliyor irademize sahip çikmak icin çabalıyoruz yemek yemeyi belkide çok seviyoruz ama giymek istedigimiz kiyafetleride dolapta bekletiyoruz olmuyor ee haliyle gene üzülüyoruz iste o sırada ben zayıflamaliyim dedimizde artik biryerde bogazimizi kesmemiz gerektigini düsunuyoruz,iste tamda zamani bence bugun basla olurmu birlikte yola devam edelim yanlışlarimizla dogrularimizla🤗

Afiyet olsun canım 😍

Sen korumaya gecte😉

Afiyet olsun canım 🥰
Sende biliyosun o makarna ne orda😏

Allah kabul etsin inşAllah hepimizin oruclarini🤗
Çok sağol abla😘

İyi geceler kızlar merak etmişsiniz çok seviliyorsunuz biliyorsunuz dime😍😍
Bizde seni seviyoruz ikizimsu🤭💜😍
Cumartesi menüsü
İftar 18:51
1 bardak ayran ile 1 parça et
Saat 20:30 Doğum günü masası tabi hepsini ben yemedim 😁

Su: 3lt
Spor: 45 dk lesli
35 dk kardiyo

Pazar menüm
İftar 18:52
Yarım kase m.çorbasi
Yumurtalı kuru patlıcan kavurması
Bir tabak yedim herhalde
Az salata 3-4 kaşık makarna

Saat 22:00 gibi 1 kase yoğurtlu makarna salatası sahur niyetine dün pastadan sıra gelmemişti ona 💃 Elif beni öldürecek 🤫
Başka kaçamak yok 🤭

Su 3.5 lt
Spor yok et kesmişti heryerim akşama kadar yattım pazartesi devam İnşaAllah 😉

E Elif_Eylul 😘
Afiyet olsun canım 😘
Günaydın hatunlar tamı tamına 74 çıktım bu sabah cumadan bu yana o kadar yememe rağmen 600 Gr vermisimya giZzz🤩🤩
Tebrikler canım 👏🏻💜

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back