- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.381
İmkan olsaydı keske baska yerde kalsaydınızAyni evde yasiyoruz mecbur
Taze fasulye+ tavuk çökertme kararı verdim
Akşam menüleriniz neler. Yarına fikir olsun bana
Benim de çok var hala :) öyle hızlı veremiyorum ketojenik yapınca belki hızlanırTamamdır senin ne kadar kilo vermem gerek benim daha çoo var
Iste benimkide karaciğer yağlanmasi vardi kolesterol cok yuksek dedikötü olan değil iyi olan iki çeşit varya
TavıkAy bu ne be
Cikonun sebzeli tavıģıOynayan tavık
Geçmişe bakamadım ama hep bu D _DeryaSultan_ bacum birinci oluyor..haftaya da az yat dinlen daspormatik oldun
Fırından kacıyor tavık kooosa cikoooCikonun sebzeli tavıģı
Aç kalma yine de yaDinlencem çünkü ketojenik ve açlık yapmayı düşünüyorum bu hafta
Öyle değil kız direnmeye başladı vücut hissediyorum. Direnç kırma açlığı yapıcam kısa yapıcam uzun değil . 36 saat yeterli. Ama peş peşe yapıcam 2 kez . Sonra ketojenik devam edicem ödem tutmamak için . Öyle bir sistemssAç kalma yine de ya
Hep yiyoz bi faydasını mı gördük boşverAç kalma yine de ya
Süper. Benim de dünden kalan karnabahar ve biber dolmam var. Karnabahar yemeyen eşim karnabahar yedi dün
36 saat nasıl ac kalıyonuz benim 15. Saatte elim ayağım titremeye başlıyorÖyle değil kız direnmeye başladı vücut hissediyorum. Direnç kırma açlığı yapıcam kısa yapıcam uzun değil . 36 saat yeterli. Ama peş peşe yapıcam 2 kez . Sonra ketojenik devam edicem ödem tutmamak için . Öyle bir sistemss
Sen bugun barbunya demeSüper. Benim de dünden kalan karnabahar ve biber dolmam var. Karnabahar yemeyen eşim karnabahar yedi dünşimdi de ocağa biraz barbunya kattım. dünden kalan yemeği yemiyor eşim. inşallah biberleri yer de dökmek zorunda kalmam
Peki sana benim daha önce 10 günlük yaptığımı söylesem :))))36 saat nasıl ac kalıyonuz benim 15. Saatte elim ayağım titremeye başlıyor