- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 30
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.361
Hı aynen öyle daha lezzetli ve sağlıklı olur. Evdekiler bitince sade Nescafe alayımKiz onlar 3ü1 arada degilmi
Süt tozu var zaten icinde
Onun icin sade nescafe al sütle yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hı aynen öyle daha lezzetli ve sağlıklı olur. Evdekiler bitince sade Nescafe alayımKiz onlar 3ü1 arada degilmi
Süt tozu var zaten icinde
Onun icin sade nescafe al sütle yap
böyle ufak tefek alışkanlıklar çok etkiliyor.Hı aynen öyle daha lezzetli ve sağlıklı olur. Evdekiler bitince sade Nescafe alayım
Aynen. Nescafe basen yapıyor diyorlar. Belki o yüzden basenlerim var. Yoksa karnım çok yok belim ince. Tek sıkıntım basenböyle ufak tefek alışkanlıklar çok etkiliyor.
Ben dün yaptığım portakallı kerevizi yicem yanına belki köfte eklerim belki de yoğurtAkşam menüleriniz neler. Yarına fikir olsun bana
Yağ orani yüksek onlardaHı aynen öyle daha lezzetli ve sağlıklı olur. Evdekiler bitince sade Nescafe alayım
Selülit nedeniböyle ufak tefek alışkanlıklar çok etkiliyor.
Hadi yaYağ orani yüksek onlarda
ben de bi dönem 2si 1 arada içerdim artık içemiyorum Sütlü kahve bile ağır geliyor. Nadir tüketiyorumSelülit nedeni
Bende 2si bir arada içiyordum doktor deyince bıraktimHadi ya
Merhaba svava nin kendi sitesinde de bakabilirsiniz biz çok rahat ettik görsel koyuyorumMerhaba, nasıl bir hamak acaba?
Kolesterol de belki bu yüzden arttı bende. Uzun süredir var çünkü alışkanlığımBende 2si bir arada içiyordum doktor deyince bıraktim
Ay kahkaha attımhiç susmuyorlar zaman kötüüü dönme dötüüü
Bazı alıskanlıklarini birakman lazimKolesterol de belki bu yüzden arttı bende. Uzun süredir var çünkü alışkanlığım
benim iyi kolesterolüm bi tık yüksek, korkup diyetisyen arkadaşıma sordum. 'O çok iyi bişey, herkes yükseltmeye çalışıyor' demişti.Bazı alıskanlıklarini birakman lazim
Kolesterol yağ demek,yağlı seylerden kaçınman lazim
Banada kolesterol düşür yürüyüsle dedibenim iyi kolesterolüm bi tık yüksek, korkup diyetisyen arkadaşıma sordum. 'O çok iyi bişey, herkes yükseltmeye çalışıyor' demişti.
kötü olan değil iyi olan iki çeşit varyaBanada kolesterol düşür yürüyüsle dedi
HDL olan iyi kolesterolmüş, LDL kötüymüşBanada kolesterol düşür yürüyüsle dedi
Afiyet olsun canımKahveyi seçtim inşallah pişman olmam