- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #158.401
10 KOCA GÜNPeki sana benim daha önce 10 günlük yaptığımı söylesem :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 KOCA GÜNPeki sana benim daha önce 10 günlük yaptığımı söylesem :))))
Abbbo ben aç kalamiyorum ya çok sinirli oluyorum sonraÖyle değil kız direnmeye başladı vücut hissediyorum. Direnç kırma açlığı yapıcam kısa yapıcam uzun değil . 36 saat yeterli. Ama peş peşe yapıcam 2 kez . Sonra ketojenik devam edicem ödem tutmamak için . Öyle bir sistemss
Oturup beraber aglayabilirizAbbbo ben aç kalamiyorum ya çok sinirli oluyorum sonra
Uygun şartları oluşturduktan sonra yapılabilir ") 20 ve 40 gün yapanlar bile var . Ha diye başlayamazsın ama. Bir sürü kuralı var önce onları halledeceksin alışacaksın sonra 10 gün niyet . 10 günle bitmiyor . Asıl mesele açlıktan sonraki yeme düzenine geçmek için çalışılan 10 gün . Toplamda 20 gününe mal oluyor 10 günlük açlık .10 KOCA GÜN
Ama gerek yok ben hastalık için yapmıştım 4 sene önce şimdi kilo vermek için yapmam zor çünkü baya zorlandım.10 KOCA GÜN
Masallah helal olsun azmin böyle devam etsin inşallahUygun şartları oluşturduktan sonra yapılabilir ") 20 ve 40 gün yapanlar bile var . Ha diye başlayamazsın ama. Bir sürü kuralı var önce onları halledeceksin alışacaksın sonra 10 gün niyet . 10 günle bitmiyor . Asıl mesele açlıktan sonraki yeme düzenine geçmek için çalışılan 10 gün . Toplamda 20 gününe mal oluyor 10 günlük açlık .
O zamanlar aklıma geliyor Allah korusun yine aynısı olsa yine yaparım ama olmasın. Olmasa daha iyi . Sırtımda doktorların çözemediği kemik sorunu vardı . Kireçlenme diyordu biri başka biri başka teşhis koyuyordu ben 2 sene çektim ilaçlar kar etmeyince açlıklara başvurdum tamamen geçti.Masallah helal olsun azmin böyle devam etsin inşallah
BurdayımB BitterCikilata nerdesin loo
NerdeBurdayım
Çok merak edilmişim baksana
Işin vardi biliyodum benLeee beni kimse merak etmedi mi bittoooo nirde diye
Bırda
TişikkirIşin vardi biliyodum ben
Hee gördüm
Leee beni kimse merak etmedi mi bittoooo nirde diye
Aclıkla mı gecti yani cok ilginc cok gecmiş olsunO zamanlar aklıma geliyor Allah korusun yine aynısı olsa yine yaparım ama olmasın. Olmasa daha iyi . Sırtımda doktorların çözemediği kemik sorunu vardı . Kireçlenme diyordu biri başka biri başka teşhis koyuyordu ben 2 sene çektim ilaçlar kar etmeyince açlıklara başvurdum tamamen geçti.
Bildigim seyi niye merak edeyimLeee beni kimse merak etmedi mi bittoooo nirde diye
Senin bilmedigin bir konu boşverAclıkla mı gecti yani cok ilginc cok gecmiş olsun