Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zehirlensem ben zehirlenirim kız
Sal gitsin benden beteri varmış 🤣
Gebeyken tavuk pişik olsun pişmemiş olsun 1 saat dışarıda dursun yine yemezdim 🤣

Şimdi ne bulursam yiyorum fazla kasmamak gerekmiş hamdolsun birşey olmadı 😙😆😁
Hele hele çözülmüş et olsun tavuk olsun aynı gün pişecek yenecek yoksa ertesi güne ağzıma almazdım bakteri üretiyor diye tekrar ısınmada olmaz
Şimdi gel gör onu bile yiyorum 🤣
Saldım çayıra mevlam kayıra🤣🤣🤣
Kizlar eşimin boğazı cok kötü zencefil pekmeze mi karıştırılıp içiliyordu bi tarifiniz varsa paylaşabilirmisiniz
Kuzum ben bala zencefil zerdeçal tarçın ekliyorum oğluma iyi geliyor ❤️

Birisi zaten benim yapacağım şeyi söyleyince tam tersini yapasım geliyor. Ve evet sağlığın kiloyla alakası yok. İnşallah bu düşüncelerde değişecek zamanla. Yaşı büyük olan insanlar genelde böyle düşünüyor, benim annem Allahtan böyle düşünmüyor
🤣Ben bu bebisle eririm zaten gece sporu yaptırıyor memeye daya geri yatır öğleden 4 ten sonra gece 1 e kadar uyumadı oturup ağlayacaktım artık sütüm kesilir korkusuyla ağlamıyorumda sonra deniz sekinin Ahmet şarkısını açtım 1-2 oynadım 🤣
Misler gibi oldum
Artık tek hunim eksik🤣

🤣Ben bu bebisle eririm zaten gece sporu yaptırıyor memeye daya geri yatır öğleden 4 ten sonra gece 1 e kadar uyumadı oturup ağlayacaktım artık sütüm kesilir korkusuyla ağlamıyorumda sonra deniz sekinin Ahmet şarkısını açtım 1-2 oynadım 🤣
Misler gibi oldum
Artık tek hunim eksik🤣
😂😂😂😂🙈

Misler gibi oldum
Artık tek hunim eksik🤣
bebişi bize göster :KK23: ay mis gibi kokuyordur püh püh maşallahh :nazar:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X