Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E Elif_Eylul bu hafta tam programlı gitmedim kalori bazlı gittim yarından korkuyorum ketodan geçen hafta güzel sonuçlar almıştım ona da devam edemedim bana bi yol gösterin 😒
Gel keto başladım bugün ben beraber yapalım .

Ay o cok illet ya. Bende gecti sukurde bas ağrısı gecmiyor. Sinüslerim mi dolu anlamadimki. Artik sıkıldımvalla patlamaya hazir bomba gibiyim. Esim bile bulasmiyo bana 🤣
Vala bende öyleyim annem bakıyor ama o da gidicek artık pandalar gibi yatıp yuvarlanmak istiyorum sürekli hastayım 😑😑

Allahtan kayınvalidem öyle herşeye karışan biri değil, siz nasıl derseniz der hep
Belki iyiliğime diyor ama cidden batıyor birinin bedenime kiyafetime karışması

İyi düşünmeye çalışıyorum evet 45-48 ken hortlak gibiydim ama sağlıklıydım yani kan değerlerim mükemmeldi
Bunu anlatamiyorum insanlara
Saglikliysan zayifliginda önemi yok

😍😍😍 tartıyı bilemicem ama görüntü olarak çok iyi fark etti spor yapıyor olmak 😍 şampiyon oldum yine halal olsun 🥰🤭😘 adet oldum bakalım bu hafta ne halt yicem :)))
Bu hafta gitmeZse haftaya gider napalim 😂

Belki iyiliğime diyor ama cidden batıyor birinin bedenime kiyafetime karışması

İyi düşünmeye çalışıyorum evet 45-48 ken hortlak gibiydim ama sağlıklıydım yani kan değerlerim mükemmeldi
Bunu anlatamiyorum insanlara
Saglikliysan zayifliginda önemi yok
Birisi zaten benim yapacağım şeyi söyleyince tam tersini yapasım geliyor. Ve evet sağlığın kiloyla alakası yok. İnşallah bu düşüncelerde değişecek zamanla. Yaşı büyük olan insanlar genelde böyle düşünüyor, benim annem Allahtan böyle düşünmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X