- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.701
Artık eğlenmeye de korkar olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık eğlenmeye de korkar olduk
Yeme tırnaklarını keyfine bak
Gel keto başladım bugün ben beraber yapalım .E Elif_Eylul bu hafta tam programlı gitmedim kalori bazlı gittim yarından korkuyorum ketodan geçen hafta güzel sonuçlar almıştım ona da devam edemedim bana bi yol gösterin
Vala bende öyleyim annem bakıyor ama o da gidicek artık pandalar gibi yatıp yuvarlanmak istiyorum sürekli hastayımAy o cok illet ya. Bende gecti sukurde bas ağrısı gecmiyor. Sinüslerim mi dolu anlamadimki. Artik sıkıldımvalla patlamaya hazir bomba gibiyim. Esim bile bulasmiyo bana
Sorma canım yapıstı üstümeGeçmiş olsun çiçeğim
Sendende bu illet gitmedi yapıştı kaldı
Allahtan kayınvalidem öyle herşeye karışan biri değil, siz nasıl derseniz der hepBirde kayinvalidem diyor bundan daha fazla zayıflama
Kilolu halim hoşuna gidiyor gelde çıldırma
Bal zencefilKizlar eşimin boğazı cok kötü zencefil pekmeze mi karıştırılıp içiliyordu bi tarifiniz varsa paylaşabilirmisiniz
Eğlenemiyo insanlar senin yüzünden
YememYeme tırnaklarını keyfine bak
Benim yüzümdenmiEğlenemiyo insanlar senin yüzünden
Yemem
Belki iyiliğime diyor ama cidden batıyor birinin bedenime kiyafetime karışmasıAllahtan kayınvalidem öyle herşeye karışan biri değil, siz nasıl derseniz der hep
He senBenim yüzümdenmi
İki dk bacak uzattık uyandıNegüzel hayat
Bu hafta gitmeZse haftaya gider napalimtartıyı bilemicem ama görüntü olarak çok iyi fark etti spor yapıyor olmak şampiyon oldum yine halal olsun ❤ adet oldum bakalım bu hafta ne halt yicem :)))
Denerim bende canımBal zencefil
Tereyağ pekmez yaptım ben
Ne güzel işte daha ne istiyonAllahtan kayınvalidem öyle herşeye karışan biri değil, siz nasıl derseniz der hep
Birisi zaten benim yapacağım şeyi söyleyince tam tersini yapasım geliyor. Ve evet sağlığın kiloyla alakası yok. İnşallah bu düşüncelerde değişecek zamanla. Yaşı büyük olan insanlar genelde böyle düşünüyor, benim annem Allahtan böyle düşünmüyorBelki iyiliğime diyor ama cidden batıyor birinin bedenime kiyafetime karışması
İyi düşünmeye çalışıyorum evet 45-48 ken hortlak gibiydim ama sağlıklıydım yani kan değerlerim mükemmeldi
Bunu anlatamiyorum insanlara
Saglikliysan zayifliginda önemi yok
Günaydın canımHerkese günaydın kalkali saatler oldu ama ancak girebildim. Yine geçmiş yapamicam 20 sayfadan fazla var bugün akıllı saatim geliyor heyecanlıyım