- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #157.221
Anladığına sevindimAnladım
Salakmıyım benAnladığına sevindim
Yok yok sende deBen yapıyorumgüzel terapi
Bugün Bnm ki de ilk kez gittiYokya eşim yine yok 2 gümdür maç seyretmeye gidiyor arkidişlernenyine uyiyamicam
Bütün anneler aynı galibaÇikolata kaplı pişmaniye yemiş olabilirim annemin ısrarıylatek kaldı bak yeyeyeyeyeyyeye anne ısrarını bitirmenin tek yolu o verdiğini yemektir herkes bilir
Teşekkürler canımGeçmiş olsun
Derkeeeen malı götürdüm diyosunÇikolata kaplı pişmaniye yemiş olabilirim annemin ısrarıylatek kaldı bak yeyeyeyeyeyyeye anne ısrarını bitirmenin tek yolu o verdiğini yemektir herkes bilir
Aminn inşallahKorma canım sen bi tahlil yaptır inşallah dermanıda vardır tedavi olursum geçer gider
Derkeeeen malı götürdüm diyosunafiyet olsun eşik de bazen diyor şunu ye diye. Yiyemem diyorum. Ya nolcak ye diyo. Gruba yazmam gerek diyorum. Aman yazma sanki ne diyo. Ay olmaz diyorum. Gerçekten öyle bişe ki insana aşırı bir vicdan yaptiriyo ya burası
Yanına da çikolata kaplı pişmaniye yeriz E Elif_EylulKız biz hep beraber kayfe yapıp beraber içmiş gibi içenlerizhissetmen ne güzel ya yarın da yapalım kayfeye gelmiş gibi oluruk
OffBnmki 3 gündür bişi yemiyor uykular harapafiyet olsun
Kandırayımmı milletiAynıyız spor yap daha ince gözükürsün.
Bitti ya geçen almış eşim sonuncusunu ödül günü yemiş ooabülürüm