- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.301
Teşekkür ederim canım benimKızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorumbenim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun
Ben telefonu sürekli üzerimde taşıyamıyorum olsun bana da iyi geliyo sadece yürüyüş yaptığım zaman taşıyomKızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorumbenim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun
Bence de yaparlarTeşekkür ederim canım benim
Yaparlar bence
Canım adım için tabi üzerinde taşınan gerekli ama spor da öyle bir zorunluluk yok ben yaptığınız sporu ona göre puanlıyorumBen telefonu sürekli üzerimde taşıyamıyorum olsun bana da iyi geliyo sadece yürüyüş yaptığım zaman taşıyom
Biliyom kuzum yürüyüş ayrı spor ayrı yapıyom benBence de yaparlarhepsi çok güzel gidiyor şu an yarın harika eksiler gelecektir
Canım adım için tabi üzerinde taşınan gerekli ama spor da öyle bir zorunluluk yok ben yaptığınız sporu ona göre puanlıyorum
Kızlar kusura bakmayın saatlerdir elektrik yok telefonumun şarjı bitmek üzere giremiyorum sayfayaKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t
@suspushanimcim
F Frozen01
Pandora27
Aamine
@M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
@Noisy Girl
@Li_zigi
@karamel Latte
M MissHayaLet
@Chikolata_gozlum
H a p p y senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin
Eline saglik canimKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t
@suspushanimcim
F Frozen01
Pandora27
Aamine
@M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
@Noisy Girl
@Li_zigi
@karamel Latte
M MissHayaLet
@Chikolata_gozlum
H a p p y senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin
Elektrik bu aralar bizdede ayniKızlar kusura bakmayın saatlerdir elektrik yok telefonumun şarjı bitmek üzere giremiyorum sayfayaAamine hafta boyu esir alacam seni haberin olsun
Rica ederim canımEline saglik canim
Kazananlara ödül var mı ödül varsa çok güzel olur
Cuma günu evetbi kereden bişey olmaz
Girdiği gibi çıksın inşallah ortak3mart
3litre su,1litre dukan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?