Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız🙃
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek:spor::spor::spor:
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t D u t

@suspushanimcim
@Mevsim_bahar83

@Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr

@M_atruska
@Gozdem__

@jtaime020626
@HuZuNMeLeGi

@Noisy Girl
@Li_zigi

karamel Latte karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum

@HappyMutlu senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin🤗
İkili eşleşme ne 😂
Benim eşim kim😂 D u t D u t olsun benim eşim lüffeeen🥺

Kızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız🙃
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek:spor::spor::spor:
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t D u t

@suspushanimcim
@Mevsim_bahar83

@Pandora27
@Hacerrrrrrrrrrrrr

@M_atruska
@Gozdem__

@jtaime020626
@HuZuNMeLeGi

@Noisy Girl
@Li_zigi

karamel Latte karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum

@HappyMutlu senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin🤗
Tamamdır kaptanım 🥰💋
Herkese başarılar dilerim 💞

Paylaşılmaz kadın oldumm :KK49::KK49:
p0410.gif

Tabiki devam.etsin canım sen ne dersin
Kızların hoşuna gittiyse yeni listeyi hazırlıyorum 💋 benim için sıkıntı yok iki listeyi de ayrı ayrı tutuyorum yeter ki kızlar motive olsun :KK68::KK68::KK68::KK68:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X