Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.261
Afiyet olsun canımNormal beslendim canim dun bir dilim pasta yedim sadece kizimin dogum gunuydu
Bugun sabah yulafli yumurta yaptim baya tok tutuyor bugun yulaf agirlikli beslenecem
Tamam canim ozaman 2li yarisma yapalım gene etiket yapayim birazdansuspushanimcim ben eski ortimi istiyom beni iyi motive ediyordu
E Elif_Eylul yarin yarismaya baslayalim istersen ortiler kankiler mankiler
Sagol canimAfiyet olsun canım
Tamam canimTamam canim ozaman 2li yarisma yapalım gene etiket yapayim birazdan
Canım benim bende seni çok tebrik ederim devamını dilerimAAAA birinci olmuşum M MissHayaLet sayende oldu canımmm bu birinciliğimi sevgili kaptanım E Elif_Eylul ve spor antrenörüm canım rehberim M MissHayaLet 'e atfediyorum.
Devam etmesini diliyorum lütfen bu devam etsin
Ayrıca herkesi tebrik ediyorum kızlarr
Yok canim girmiyorum
Tamamdir başkanımKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t
suspushanimcim
F Frozen01
Pandora27
Aamine
M M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
Gurbettt42
@Li_zigi
karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
H a p p y senin kilo problemin yok diye sende motive edermisin
Aa biz ortak mı oldukKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
Yarın tarti sonrası kacamak yapabilirsiniz tatlı pogca,börek gibi,ertesi gün tekrar devam ediyoruz diyetimize lutfen menulerinizi yazmayi ihmal etmeyin, cumartesiden itibaren her kacamaga ceza gelicektir,bu hafta 2li eşlesme yapiyoruz haftaya en yuksek yuzdeyle gelen karsı takimi alt edicek
Ikili eslesmeler de lutfen birbirinizi kontrol edip menüde etiket yapmayi unutmayin motive edtmeyi unutmayin
E Elif_Eylul
D u t
suspushanimcim
F Frozen01
Pandora27
Aamine
M M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
Gurbettt42
@Li_zigi
karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Olmuyor kiloya göre onu yazdim bunu yazdim tutmuyorAa biz ortak mı oldukçok mutlu oldum
Canim kacamak yapan yazarsa sevinirim ama ceza almamak icin yazmazlarsa tartida belli olur cuma yapicaklar yiyebilirler,ama cumartesinden persembeye kadar bende dahil 5bin artı adım cezasi var göruntulü atilcak fotoKaçamak cezasını ne zaman açıklayacaksin çok heyecanlı
Etiket yaparsiniz canim birbirinizi motive önemli menu konusundada paslaşabilirsiniz sporda olabilir
TamamEtiket yaparsiniz canim birbirinizi motive önemli menu konusundada paslaşabilirsiniz sporda olabilir
Bnce de cok ıyı olmuşCanim kacamak yapan yazarsa sevinirim ama ceza almamak icin yazmazlarsa tartida belli olur cuma yapicaklar yiyebilirler,ama cumartesinden persembeye kadar bende dahil 5bin artı adım cezasi var göruntulü atilcak foto
Sağol canımOhhh misss eline sağlık herşeyi bitirmissin
Ayy çok iyi . K Klassklasik canım hayırlı olsun 2 .mizide hadi bakalımKızlar yarın cuma tartılarimızı fotografli olarak atalim lutfen,11 ekadar tartilarinizi atarsaniz sevinirim,saat farki olanlar yada oruclu olanlar 3e kadar atarsinız
E Elif_Eylul
D u t
suspushanimcim
F Frozen01
Pandora27
Aamine
M M_atruska
@Gozdem__
jtaime020626
K Klassklasik
Gurbettt42
@Li_zigi
karamel Latte
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?