- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.181
Benim dediğim gibi kuzu bahane üret bundan sonraİyiler şükür abla oynuyorlar öyle oğlan mizmiz biraz disten dolayı sanırım
Sıkıcı geçiyor abla geldiğimden beri kv görümcesi de burda benden önce gelmiş halen gitmiyor kp getirtmiş, dün gece de misafir çağıralım yemeğe diyorlar sanki beni beklemişler sinir oldum ya
Günaydın canım nasılsın nerelerdesinGunaydin kizlar
Yok canim benimde 2.ci günum olucak ama ak g.t kara g.t belli olsunRegl dönemleri tartıdan mıhafiyet yok mu yav
Günaydın canımGunaydin kizlar
İnşaallah kuzum bekliyorumEline saglik canimadima bu hafta katılmadım haftaya katılacam
Yok canim benimde 2.ci günum olucak ama ak g.t kara g.t belli olsun
Tamam canim sagol bugun yememde yarina kadar dursunBir bardak leblebi tozu benim fazla olmuştu pekmez tahin fıstık ezmesi üstüne benmari usulü bitter. Benim fazla olduğu için ben 3/4 yemek kaşığı pekmez 2 yemek kaşığı tahin bir yemek kaşığı da fıstık ezmesi ben yarım pakette bitter kullandım. Hala var yiyorum aralar da
bizimki kırmızı nasıl olacak şimdi
Afiyet olsun canım ben beğendimTamam canim sagol bugun yememde yarina kadar dursun
Sagol kuzuAfiyet olsun canım ben beğendim
Ben hurma falanda aldim dün hafif seyler yapayim dedim bide robotum bozuldu diye toz leblebi aldimBen her tatlıyı yemem ama bunu beğendimşimdi birde Etimek üzerine tiramisu gibi gördüm haftasonu da onu denerim ama ben tam buğday ekmeği yapicam
Sagol canim
Atimmi
Mutsuzluk değilde
HımmmAtimmi
Ehehöhö yok abla ya hiç anlamam öyle salladım
Sağol kuzumKolay gelsin canım
Hoj celdun çiçeemBen geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?