- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #14.201
Labneli Ballı olanmı kuzuBen her tatlıyı yemem ama bunu beğendimşimdi birde Etimek üzerine tiramisu gibi gördüm haftasonu da onu denerim
ama ben tam buğday ekmeği yapicam
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Labneli Ballı olanmı kuzuBen her tatlıyı yemem ama bunu beğendimşimdi birde Etimek üzerine tiramisu gibi gördüm haftasonu da onu denerim
ama ben tam buğday ekmeği yapicam
![]()
Bayaaa saklamışsınEhehöhö yok abla ya hiç anlamam öyle salladım
Sağol kuzum
Hoj celdun çiçeem![]()
Ağlama canim![]()
Ağzı yok nasıl yapsınKız kardan adam da mı diyet yapiyore![]()
Evet bahsana 3kat olmus![]()
Aaa herhalde çok yağdı size bize bi gün yağdı sadece oda azıcık hasret kaldık karabende hiç istemiyom kar yağması artık yaz gelsin
![]()
Ay nerde banada baksın
Ama abla git bak goril yok mu karınca yiyen bile var uzun burunluBayaaa saklamışsın![]()
Ben de çok gülüyorum
Ağzı yok nasıl yapsınneresiyle yemiş havucu acaba
Her defasında nasıl kopuyorum bu videoya
Aaa herhalde çok yağdı size bize bi gün yağdı sadece oda azıcık hasret kaldık kara
Ay nerde banada baksın![]()
Yaa geçmiş olsunBenim hic halim yok bugun belim çatlıyor cok kanamam var
Paylaşacam kaptanım ama çok korkuyorum karbonhidrat komasına girecem diye korkuyorum.ustelik sizin menüleriniz benim menülerimi döverdünkü menüm rezili rusvay bugünden umudum var inşallah sabah iyiyim ama akşama sapitiyorum bu akşam sapitmamak dileğiyle. Yarın tartı günü nanay gülüm nanay
![]()
İnşallah toparlanırsın canımSeyyy kem küm İnanlı toparlicam kaptanım kendime sinir oluyorum gıcık oluyorumuyuz oluyorum bu akşam artık yemicem söz veriyorum ağzıma fermuar çekiyorum
![]()
Tamam goril neyse karinca yiyeni nasil anladinAma abla git bak goril yok mu karınca yiyen bile var uzun burunlu
Ben de çok gülüyorum![]()
Sagol canimYaa geçmiş olsun
İnşallah toparlanırsın canım![]()
Evet ama ben ona bir tatlı kaşığı labne 3 kaşık süzme yoğurt koymayı düşünüyorumLabneli Ballı olanmı kuzu
Bak onun hemen yanında köşede uzun burnu var dikkatli bak ablaTamam goril neyse karinca yiyeni nasil anladin![]()
Allah bir çarpçak simdiBak onun hemen yanında köşede uzun burnu var dikkatli bak abla![]()
Akı karasıdamı varYok canim benimde 2.ci günum olucak ama ak g.t kara g.t belli olsun![]()
Arap sa eger kara olmazmikiAkı karasıdamı var![]()
Ohh misKoşa koşa sütçü den süt aldım geldim bebe uyurken. Şimdi gelsin kahveler gitsin granolar![]()
Afiyetle tüketin canımKoşa koşa sütçü den süt aldım geldim bebe uyurken. Şimdi gelsin kahveler gitsin granolar![]()
Oh be valla evde süt yoğurt olmayinca kendimi herseyden mahrum kalmış hissediyorumOhh mis![]()