- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #14.141
Ohhh misss eline sağlık herşeyi bitirmissinKızlar benim ev işi bitti çok şükür . Paşanın uyumasını bekliyorum.
Akşam yemeklerim bile hazır değmeyin keyfime
Her zaman olmasada düzeni çok seviyorum. İşler erkenden bitiyor .
Bebe uyudun spor️ ya AllAh
Bende tavuklu salatami yapsam dedim duruyor yarisi dolaptaBende kafama göre takilcam bugün az kalori
Kolay gelsin canımNe güzel canım ben de kızı okula götüreceğim az sonra evi de süpereyim çorbam pilavım var yemekte yapayım bitiyor işlerim
Bende de var ama bizimkilere arada tavuklu pilav yapıyorum onlar yesinBende tavuklu salatami yapsam dedim duruyor yarisi dolapta
Benim hic halim yok bugun belim çatlıyor cok kanamam varŞimdi çorba pişerken yürüyüm azıcık bugün sporda dinlenme günüm yarın devam
Kolay gelsin canımŞimdi çorba pişerken yürüyüm azıcık bugün sporda dinlenme günüm yarın devam
Geçmiş olsun canımBenim hic halim yok bugun belim çatlıyor cok kanamam var
İyiyim canım sen nasilAmin inşallah canım
Ablammmmnasılsın?
Paylaşacam kaptanım ama çok korkuyorum karbonhidrat komasına girecem diye korkuyorum.ustelik sizin menüleriniz benim menülerimi döverK Klassklasik canim sabah ugradin menünü paylasmadin
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Ama aksamdami yedin peki nekadar böyle gidicek üzulüyorum ciddenPaylaşacam kaptanım ama çok korkuyorum karbonhidrat komasına girecem diye korkuyorum.ustelik sizin menüleriniz benim menülerimi döverdünkü menüm rezili rusvay bugünden umudum var inşallah sabah iyiyim ama akşama sapitiyorum bu akşam sapitmamak dileğiyle. Yarın tartı günü nanay gülüm nanay
Seyyy kem küm İnanlı toparlicam kaptanım kendime sinir oluyorum gıcık oluyorumAma aksamdami yedin peki nekadar böyle gidicek üzulüyorum cidden
Tamam canımSeyyy kem küm İnanlı toparlicam kaptanım kendime sinir oluyorum gıcık oluyorumuyuz oluyorum bu akşam artık yemicem söz veriyorum ağzıma fermuar çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?