- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #141.421
OhaaaKek poğaçayi kelle paça diye okudum ruhum obez yemekleri bile karma yapıyorum artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OhaaaKek poğaçayi kelle paça diye okudum ruhum obez yemekleri bile karma yapıyorum artık
Canim ekmek senin için daha doyurucu olur 2dilim, cavdarlı tahıllı ekmek tüket sağlığin içinHmm peki onun yerine ne yiyeyim
Hava soğudu iyice iyi olurdu be sıcak sıcak
Bugünlerde sınanıyorum topik üstüme üstüme geliyorHava soğudu iyice iyi olurdu be sıcak sıcak
Beyaz ekmek pideden başka yiyemiyorumCanim ekmek senin için daha doyurucu olur 2dilim, cavdarlı tahıllı ekmek tüket sağlığin için
Onun yerine birşey yemesen canım daha iyi.Hmm peki onun yerine ne yiyeyim
Aaaa tamam tamam menümü yazıyorum yürüyüş de yaptımBugünlerde sınanıyorum topik üstüme üstüme geliyor
Denedin mi?Beyaz ekmek pideden başka yiyemiyorum
Hmm ben de çok severim ama diyette mecbur çıkardım hayatımdan..senin kilon çok değilmis baktım şimdi..biraz dişini sıkarsan hemencik verirsin..protein sebze yoğurt süt oradn yürü istersenBeyaz ekmek pideden başka yiyemiyorum
Oda varmışAdana dürüm hiç gelmi @adana dürüm yok mu
Evet canm gün sonu menu ve varsa spor/adım beni etiket yapMenüler bildiriliyor mu her gece kızlar
Afiyet olsun canımEvettt iyi akşamlar bayanlar bugün ki menüm
Sabah
Yarım kapya biber
Peynir ( üzerinde çörek otu ve keten tohumu serptim)
5-6 Siyah ve yeşil karışık zeytin
Bir dilim tam buğday ekmeği
İki kupa şekersiz çay
Ara öğün
Bir kupa yeşil çay
Bir gofret
Öğlen
Yarım kase mercimek çorbası
9-10 adet tavada hamsi
Salata
Üç dört çatal irmik helvası
Ara öğün
Bir kupa rezene çayı
Bir lokmacık çikolata
Bir muz
Akşam
Pazı kavurma ve lahana sarma yiyeceğim henüz yemedim şu an bisiklet sürüyorum spor yapıcam biraz
Bol bol su iç canım başla şimdiden su olmazsa olmaz menüye E Elif_Eylul spor ve adım için beni etiket yaparsan iyi olur canım gözden kaçıyor çünkü hepsinin bir listesi varM MissHayaLet
Sabah roka,bir dilim omlet,
İki çay biraz yeşil zeytin ve peynir iki dlm TB ekmek
Akşam bir kase bulgur pilav ,bir kase taze bamya yemeği biraz tavuk
Ara bir avuç fındık fıstık bir çay bardağı kola
Su hiç içmedim bugün o büyük hata
Afiyet olsun canımM MissHayaLet
Sabah roka,bir dilim omlet,
İki çay biraz yeşil zeytin ve peynir iki dlm TB ekmek
Akşam bir kase bulgur pilav ,bir kase taze bamya yemeği biraz tavuk
Ara bir avuç fındık fıstık bir çay bardağı kola
Su hiç içmedim bugün o büyük hata
Lahana sarmaBn bulgur pilavı yapcam domatesli
KapuskaLahana sarma
Yap yapNickimi yapam mj domatesli bulgur pilavi ayran
Kabak soteKapuska
Sebzeyi sadece yemeklerde yiyorum yani içine kaltılıncaOnun yerine birşey yemesen canım daha iyi.
Sebze ağırlıklı beslensen daha iyi olur kek ve pogaca sana tokluk hissi vermez hep yemek istersin