- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
-
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #140.121
Herkese benden turşuOfffffff
takıma ikram et bnm ödem çok
Karadeniz olduğunu fark ettim. Şile de güzelArtvin'liyim . Artvin'de doğdum 4 senedir de İstanbul Şile deyim
İyi gecelerIyi geceler kızlar yarın bildirimleri unutmayın
28 yaşında evli çoluk çocuğa karışmış bir insanım . Hikayem çok uzun ve biraz trajedik. ))) Artvin i severim ama insanlarından nefret ederim . Oradan kurtulduğum için çok mutluyum .Karadeniz olduğunu fark ettim. Şile de güzel
İyi geceler canımIyi geceler kızlar yarın bildirimleri unutmayın
Anlatırsın belki birgün, ne mutlu sana28 yaşında evli çoluk çocuğa karışmış bir insanım . Hikayem çok uzun ve biraz trajedik. ))) Artvin i severim ama insanlarından nefret ederim . Oradan kurtulduğum için çok mutluyum .
İyi geceler kaptanIyi geceler kızlar yarın bildirimleri unutmayın
:))) Amaaan kötü enerji böyle şeyler enerjimizi yüksek tutalım boşver :)) şişman şişman kilo veriyoh bizAnlatırsın belki birgün, ne mutlu sana
Al benden de o kadarAdet oldum kesin 2 kilo almış çıkarım
İyi geceler canımİyi geceler kızlarALLAH rahatlık versin
Xiaomi mi scale 2 harika. %99 doğru sonuç. Hastanedeki 400.000 TL'lik cihazla da karşılaştırdımDenk gelirsem alayım
Bana da bı kahve yapan olsa hayır demicemMenüm
Sabah yok
Öğlen 4 yumurta 50 gram eski kaşar 1 salatalık
Akşam 5 adet köfte yarım dilim ekmek
Kahve içtim 2 kez şuan da 3. Kahvemi içiyorum
E Elif_Eylul
O zor işte ben çok sevmiyorum sporu ama yürüş yaparım inşallahÖzürlük bir durum yok yanlişlar için burdayiz
Biraz daha dikkatini diyete verirsen güzel sonuç alirsin
Birazda spor eklemeni tavsiye ederim
Teşekkür ederim balımBana da bı kahve yapan olsa hayır demicemafiyet olsun canım.bu ketojonik diyet mi..yumurtayı ekmek olmadan yiyemiyorum ben hiç
Hmm daha önce hiç yemedim yapmadım da