- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.601
Bende kahve aşkı var ama makinam.yokgel ben yaparım sana ya evde tek kahve içen ben olunca mecbur kapsüllüye geçtm. Yoksa diğer kahveler bayatlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kahve aşkı var ama makinam.yokgel ben yaparım sana ya evde tek kahve içen ben olunca mecbur kapsüllüye geçtm. Yoksa diğer kahveler bayatlıyor
Olsun bayatlamıyorsa makineye gerek yok cezvede iş görür zaten en güzeli Türk kahvesiBende kahve aşkı var ama makinam.yok
Etiketlerime dönerseniz sevinirimAy ben yarınki tartıya hiç hazır hissetmiyorum bişe de yediğim yok ama gitmiyor anam. Ödem attırıcı biseler içeyim bari
Yaaa benim korkmazin çay kahve makinasi var ama memnunun turk kahvesi iyi oluyor ondaOlsun bayatlamıyorsa makineye gerek yok cezvede iş görür zaten en güzeli Türk kahvesi
Ben bildirimlere bakıyorum ama atladım mi acaba sadece tartı mi yoksa spor vs de var mı? Valla görmedim benEtiketlerime dönerseniz sevinirim
Bikaç kisi var hâlaa yarışma olduğundan bir haber
Konu Mesajı 'Yeee, dengele, zayıflaa 🏋' Yeee, dengele, zayıflaa 🏋Ben bildirimlere bakıyorum ama atladım mi acaba sadece tartı mi yoksa spor vs de var mı? Valla görmedim ben
Nasıl yapabilirim ki anlamadımMenülerin öyle olmuyır da dediğim gibi etiket yaparsan daha iyi gözden kaçmaz
Tamamdır şimdi anladım. Ya bazen bir giriyorum aşırı bildirim olmuş sanırım önceki sayfada kalan bildirimlerde kalıp karışmış.Konu Mesajı 'Yeee, dengele, zayıflaa 🏋' Yeee, dengele, zayıflaa 🏋
Bol bol su iç tuzdan uzak dur ve B BitterCikilata nın dediği hiç bişeyi yapma kanma ona
Hosgeldin ferideYalnız ben bu ilk mesajı hiç okumamışım onu fark ettim. Biraz geç olmuş olsa da
ADINIZ: Feride
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ: 56
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum sonrası lohusalık tıkınması
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: astım bilimum fıtıklar
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: taş olacam taş kendimden bu şekilde hoşlanmıyorum.
HoşbuldumHosgeldin feride
Hoşgeldin takımdaşımmYalnız ben bu ilk mesajı hiç okumamışım onu fark ettim. Biraz geç olmuş olsa da
ADINIZ: Feride
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 164
KİLONUZ:60
HEDEF KİLONUZ: 56
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: doktor
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum sonrası lohusalık tıkınması
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: astım bilimum fıtıklar
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: taş olacam taş kendimden bu şekilde hoşlanmıyorum.
@ yazıp nicki yazarsan etiket olur canımNasıl yapabilirim ki anlamadım
Hani bakayim diline
Valla ben 25 dakikada ölüyorum ama kilom fazla ondan da olabilir tabi.Derya iyi yapıyor bu işi
Ooo nerde geç mi kaldım :)Mavi takım haydi kahvaltıya
İkramımızdır bol bol yiyin
maya91 @Chikolata_gozlum D _DeryaSultan_ S Sekerpareeee H happiness s @dfn0714 S Serenajp N N E S L i
Hani bakayim diline
Ay ne 25 i, 16 dk ydiValla ben 25 dakikada ölüyorum ama kilom fazla ondan da olabilir tabi.Derya iyi yapıyor bu işi