- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.581
Tuzluyarak mi yiyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tuzluyarak mi yiyon
Neden bundan kötü bisey çıkardınız herkes şaşırmiş
Yokya daha dikkatli olacam inşallah bu haftaSen her gün yiyorsun zaten
Ol ol bak kendine güvenin yerine gelir. Sık sık gir buraya bak. Protein sebze ağırlıklı beslen. Yağ olarakta sadece zeytinyağı tüketYokya daha dikkatli olacam inşallah bu hafta
Ol ol bak kendine güvenin yerine gelir. Sık sık gir buraya bak. Protein sebze ağırlıklı beslen. Yağ olarakta sadece zeytinyağı tüket
Senin makinan yok filiz senin makinan yokEki Görüntüle 3167105
Come on baby
Okurken kötü seyler oluyor demek kiNeden bundan kötü bisey çıkardınız herkes şaşırmiş
Içiniz fesat iciniz ruhunuza islemişOkurken kötü seyler oluyor demek ki
gel ben yaparım sana ya evde tek kahve içen ben olunca mecbur kapsüllüye geçtm. Yoksa diğer kahveler bayatlıyorSenin makinan yok filiz senin makinan yok
Ay oylesini de ilk defa duydum Allah kolaylık versin.Bizede dokunamaz granül kahve imiş egzama yapıyor heryeri kaşınıyor
Türkçe nereye çeksen oraya gidiyorIçiniz fesat iciniz ruhunuza islemiş
Ya bu takımlar kim kim şimdi ben anlamadımGünaydın ...hazirmiyiz pazartesiye.... Takım bugün ödem suları içiyoruz az yiyor veee bol hareketle pazartesi biz kazanıyoruz
1. Sayfaya git orada takımlar yazıyorrYa bu takımlar kim kim şimdi ben anlamadım
Ay ben yarınki tartıya hiç hazır hissetmiyorum bişe de yediğim yok ama gitmiyor anam. Ödem attırıcı biseler içeyim bariMavi takım haydi kahvaltıya
İkramımızdır bol bol yiyin
maya91 @Chikolata_gozlum @_DeryaSultan_ @Sekerpareeee @happiness s @dfn0714 S Serenajp @N E S L i
Teşekkürler1. Sayfaya git orada takımlar yazıyorr
Bol bol su iç tuzdan uzak dur ve B BitterCikilata nın dediği hiç bişeyi yapma kanma onaAy ben yarınki tartıya hiç hazır hissetmiyorum bişe de yediğim yok ama gitmiyor anam. Ödem attırıcı biseler içeyim bari
Fesatlarda İncek varIçiniz fesat iciniz ruhunuza islemiş