- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.401
İyi geceler bacumİyi geceler kızlar çok yorgunum yatcam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler bacumİyi geceler kızlar çok yorgunum yatcam inşallah
Ay sağolun kızlar hadi iyi geceler hepinizeee
İyi gecelerİyi geceler kızlar çok yorgunum yatcam inşallah
İnşaallahGöreceksin Allah ın izniyle. Ben delirmedim gördüysem herkes görür :)) inan bana Allah sağlık versin gerisi boş
Kaldiririm tabi seni mi kircam
Kaybol
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım ya
Afiyet olsun canlar
İkimizde
Sen mi ben mii
Hayaller kokoreç hayatlar patlak mısır
Ya kıyamam canım yaa off biran önce kurtulursunuz inşallhCanım ufaklık antibiotik kullandigi halde bir türlü geçmedi şimdi hava verdi küçük birşey yese de içse de kusturuyor kendini tıkanıyor.
Nedir bu çocukların çektiğiİnşallah canım benim küçük kızın dün yoktu bugün iki kulağı birden kızarmış acıyor acıyor diye ağlıyordu hastaneye gittiğimiz de
Günaydın canımGünaydınlarrrr
Ya kıyamam canım yaa off biran önce kurtulursunuz inşallh
Valla şimdi de büyük kız başladı Allah'tan ilaç yazdı doktor da verdim şimdi yattı.Nedir bu çocukların çektiği
Gitmesi iyide hava soğuk okula git gel akşam enazından 10 dk oyalıyorduKeske benimki gitse 1ay gelmese valla neguzel uyurum
Bizede dokunamaz granül kahve imiş egzama yapıyor heryeri kaşınıyorBizim 5 aylıkken süt yumurta buğday domates ve çilek alerjisi çıktı. Daha doğrusu domates ve çilek sonradan ben farkettim. Şimdi 15 aylık olmak üzere sadece buğday alerjisi kaldı. Gerisinden kurtulduk şükür.
TamamKaybol
Günaydın şimdi gördüm. :) kardeşim üniversitede okuyor. Vize sınavlarından sonra bize geldi kalmaya. Hem iş hem ev işi hem o. Koşuşturma ile geçiyo valla sen napıyosun nasılsınNapiyosun sesin çıkmıyor