- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #139.121
Yemeyim dedim patlican musakka vardi,oglen bulgur yedim bidaha yemedimNiye yemek yemedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeyim dedim patlican musakka vardi,oglen bulgur yedim bidaha yemedimNiye yemek yemedin
2dilim ayva 3ceviz yedimŞimdi yemeyimi planlıyorsun yaniii
Patlıcanı fırında kuzart bi dahakine hafif olurYemeyim dedim patlican musakka vardi,oglen bulgur yedim bidaha yemedim
Patlıcanı fırında kuzart bi dahakine hafif olurYemeyim dedim patlican musakka vardi,oglen bulgur yedim bidaha yemedim
Ben sevmem öyle patlican deyince yağda kizarcakPatlıcanı fırında kuzart bi dahakine hafif olur
Bol salatayla yeseydin aslında
Yağda tabi daha güzel oluyor, ama fıeında da bn fırçayls yağ sürüyorum iş görüyorBen sevmem öyle patlican deyince yağda kizarcak
Yağda tabi daha güzel oluyor, ama fıeında da bn fırçayls yağ sürüyorum iş görüyor
Yazacama foto atarım ben kesinKahvaltı Menemen 2 salatalık, 3 kuru kayısı,2 dikim peynir
Ara 3 dilim portakal
Öğlen fırında tavuk patatates, 1 salatalık
Ara 4 yk yoğurt , 2 dilim peynir
Akşam -3 lahana sarma ,3 yk yoğurt , 1 salatalık, 1 domates .
Su 2
E Elif_Eylul
Yazdım kurtuldum
Fırına atarken yumurta fırçası varya onla önlü arkalı yağ sür
Saglıklı yap diyosunFırına atarken yumurta fırçası varya onla önlü arkalı yağ sür
Dedim gittiSaglıklı yap diyosun
HaklısınAfiyet olsun canım
Börek olmuşmu sence
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Amannn 3 demi hasta...Allah şifa versin...çok çok geçmiş olsunAldık canım sonuçları enfeksiyon çıktı hem idrar hem kulak ufak kızın büyük kizin mide bulantısı ve karın ağrısı var. Oğluma hava ve iğne verdi.
Son 4-5 senedir karnı yarık musakka nadir yaparım yaparsam böyle yapıyorum.Saglıklı yap diyosun
Yaptığınız sporlara yazikHaklısın
Amannn 3 demi hasta...Allah şifa versin...çok çok geçmiş olsun
Musakka dediğin yağda kızarir beSon 4-5 senedir karnı yarık musakka nadir yaparım yaparsam böyle yapıyorum.
Boşver mor takımYaptığınız sporlara yazik
Mor mavi hepsi benim kızlarimBoşver mor takım
Foto için güzel güzel sunum yapmam lazım ben yiyimde çıksın aradan modundayımYazacama foto atarım ben kesin
Mor mavi hepsi benim kızlarim
Az daha spagetti yeseneBoşver mor takım